Jump to content
BulForum.com

zapis na DVD

Dragonfly^

Recommended Posts

В Метро са на щанда където са лаптопи-те, от страната която гледа към дрехите, там между разни химикалки Parker и минидискове, има Traxdata и Optical Storage.

ami skupi sa v metro samo optical storage sa evtini ama ne znam koi maloumnik shte si kupi ot tqh te sa kato foyerverki, se greshki davat sled kato gi zapishesh, ako mojesh da gi zapishesh...

znachi po 3.20 ima mnogo dobri sentinel diskove dvd-r na 2x obache zapisvat no sa nemski i dosega sum nqmal problemi s tqh

az zapisvam vsichko + - rw itn koito kvoto iska stiga da imam vreme :)

А кой не би искал :confused

Просто някой да каже на колко се равнява 1x.

Ако е както при CD-тата, не ми се мисли колко часа ше се записва (4-5 часа) :zzz

А кой не би искал  :confused

Просто някой да каже на колко се равнява 1x.

Ако е както при CD-тата, не ми се мисли колко часа ше се записва (4-5 часа)  :zzz

ами тази информация можете лесно да си я изровите от всяко ревю на DVD записвачка, ма за по-мързеливите ето :

4x- CLV (5,54MB/s),

2.4x-CLV (3,240MB/s)

2x-CLV (2,77 MB/s),

1x-CLV (1,385 MB/s)

• 1 year later...

Трябва ми човек с DVD писачка, да запишем едно DVD (-R). ДВД-то трябва да се чете на всеки домашен или компютърен DVD player.

Става въпрос за едно едночасово видео (снимано с камера, без субтитри :) ) , което записах вече на харда, в около 2 ГБ-ов файл. Изчистих звука, т.е. отделен е, и остана да го кодирам в MPEG-2 DVD формат. Но първо търся някой, с който да се разберем да го запишем.

Записвам на 3 CD-та готовия mpg файл и го нося, само запис на DVD.

DVD-то от вас.

Е, очаквам предложение, до четвъртък трябва да е готово двд-то, така че ще се радвам ако някой откликне :) .

Трябва ми човек с DVD писачка, да запишем едно DVD (-R). ДВД-то трябва да се чете на всеки домашен или компютърен DVD player.

Става въпрос за едно едночасово видео (снимано с камера, без субтитри :) ) , което записах вече на харда, в около 2 ГБ-ов файл. Изчистих звука, т.е. отделен е, и остана да го кодирам в MPEG-2 DVD формат. Но първо търся някой, с който да се разберем да го запишем.

Записвам на 3 CD-та готовия mpg файл и го нося, само запис на DVD.

DVD-то от вас.

Е, очаквам предложение, до четвъртък трябва да е готово двд-то, така че ще се радвам ако някой откликне :) .

Аз мога да ти я свърша тази работа! За 5 лв. :) - Ще имаш меню, чаптари и хубава кутийка!

АМй аз предлагам да!!!

1.Ако имаш диск - 3лв

2.Ако нямаш диск - 4лв

А ако не искаш - здраве да има

Честита нова година на всички!!!

А бе Теди, ти си стар уважаван юзър на форума ни, пък и неведнъж си ми ми помагал, ако искаш яла някоя вечер към нас, ще ти врътна диска без пари ;) Пиши ми на ICQто за да се разберем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...