viiipeer_ Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 защо не се качват нови филми на този сьрвьр.смисьл че призьн бреик го има в сьрвьра на ек а на ггбит още не са го качили,както и престиж.дали вече сьрвьра на ггбит няма да се поддьржа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ__Pa4o__ Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Mi pi4 az pak izob6to nqqm movies.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 абе стига сте писали безмислени теми Този форум няма нищо общо с Ек камо ли с ггбит Прочетете правилата,даже не си оцелил раздела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 movies.hu e на следния адрес : http://169.254.22.6/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Имате си форум даже 2 там се оплаквайте боли ме кура за вшите проблеми и аз искам да имам 100К външен и БГ за 20 лв ама за 18 имам 40К кат оъпа ми е 20 пъти повече в гъза така че на хората дет имат проблеми с локалните си да си бъркат у гъзъ слабо ме интересуват има торенти има ДЦ++ има муле и още колкото си искаш путки майни така че опраяйте се на който ни му аресва ша му го кажа по заобиколния начин тъй че да ме разбере "абе що не съ ибеш в гъза ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.