OutCold Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 наскоро си купих audigy 4bulk, но имам проблем при гледане на филми - всички звуци се чуват идеално освен гласовете на хората, които хич ги няма. сложил съм последните драйвери от сайта на creative. ако някой има идеи да помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Прегледай си в Аврака има там една такава отметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 На теста всичките ти колони ли работят? Имаш ли проблеми с централната? Какви са ти тонколоните? Прегледай си в Аврака има там една такава отметка Няма AVRack тук. Това е Creative, а не Onboard Audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 На теста всичките ти колони ли работят? Имаш ли проблеми с централната? Какви са ти тонколоните?Няма AVRack тук. Това е Creative, а не Onboard Audio. le,kf ?@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 колоните ми са някви rivileg, но всички работят. със старото дъно (вграден звук) нямах никакви проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 На мен преди със стара звукова карта ми работеха колоните, но като сложих Creative и не искаха да тръгнат повече - бяха Genius. Центъра и вуфера се сливаха. Казваш, че работят всички, защото си ги пуснал с теста или водиш изводи от предишната ти звукова карта? Как ти е настроен AC3 филтъра? Предполагам, че проблема го прави на филми с AC3 звук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 казвам, че работят всички - има звуци, но без гласове на всички колони. теста не съм пускал, защото от диска с драйвери и програми нищо не мога да инсталирам. настройките на ac3 не съм пипал, защото не ги разбирам... edit: разбрах откъде идва проблема- от настройките на ac3 -> main -> output беше на 5.1, когато сложих на 2/0 стерео се оправи. сега искам да знам как да го направя хем на 5.1 хем да се чуват гласовете. идеи? edit2: намерих си други драйвери и всико се инсталира, но при теста на колонките задните не работят. когато пусна филм обаче, имат звук. старнна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.