krasetyyy Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 От 1-2 седмици като вляза в някой игра и като почна да играя..например цъкам наляво и това там се марда наляво след около 3-4 сек. Как мога да го оправя това и от какво е станало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 mi ako igrata e online zna4i e lag ako ne si proveri draiverite imah sashtiq problem ina4e ne se sehtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 не е лаг..от драйверите е ама като не разбирам от тези неща ? Кво тряя направа кажи плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ot dravari nishto ne razbiram no kat instalirah fifa 07 imashe 1 programa det se instalira sashta tq mi udatena draverite Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 айде некои дето разбира от драйвери да каже кво да права че ще се побаркам..цял ден няма кво да права ако не мога да цъкам игрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 айде некои дето разбира от драйвери да каже кво да права че ще се побаркам..цял ден няма кво да права ако не мога да цъкам игрички Защо си сигурен,че е от драйверите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 Защо си сигурен,че е от драйверите? ем защото няма от какво друго да е ... поне според мен ae кажете от какво е и какво да направя моля ви ааа тва е само при онлайн игрите..сега пробвах с една обикновена и нямаше проблем..обаче това не е лаг защото играя онлайн игри от 3 години и не съм имал такива проблеми...от какво може да е help plss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Аз не бях прочел ,че е само при онлине игрите иначе нз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 Виждаш каква ти е видео картата ,сваляш драйвъри и се молиш нещата да се оправят radeon 9550 mi e kartata...kvi driveri mi trqqt >>>>? Аз не бях прочел ,че е само при онлине игрите иначе нз . дам сега пробвах още една дето не е онлине и бъгваше... кви драйвери ми трябват ? сега тегля някакав Radeon Omega Driver 3.8.330 моля се на господ да се оправи щото..нз кво да права Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Какви са тези глупави теми въобще? Трябва ти драйвър - теглиш най-новия! Сайта ли не знаеш? По принцип ако не знаеш се почва от www.google.com. Като за първи път един подарък от мен! НАТИСНИ МЕ!!! Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ... офф .. дел Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Теми със заглавие "Имам проблем" автоматично душат кура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.