Jump to content
BulForum.com

problem s PC

Recommended Posts

машината ми е: 3700Gh 1GBram(2x512 dual) vidoe GALAXY 7300GT 128/128

вапросат ми е зашто като играя "NFS most wanted" при каквато и да е резолиуция и детайли ми насича

по един и същ начин???

Драйвери за на баба ти пенсията :Д

За видео картата и може би DivX 9/10

draiverite za videoto sa 6+ s tqh qdove nemam

DivX za kvo mi e tva ne e li za filmi?

da ne govori6 za direkt X?

Да не би да има някакви други вървящи процеси....примерно вирусчета?

ПП Тая тема няма нищо общо с хардуера.

като рзкарам SKYPE играта варви по добре но не както трябва...

процесорат работи на 2400Мн като го кача на 2500Мн не6те да отлепи тапата игра.....

какво 6те препора4ате да направя..????

Моето PC е много по-зле от твоето, а играта ми вървеше без проблеми!

Да не е някаква несъвместимост дъно->видеокарта, защото аз имах този проблем и ми се отразяваше на игрите, на всички игри.Като намалих AGP-то от Биоса на х4 ми се оправи.Пак казвам нямам представа дали е това проблема!Другото което остава са драйвери и Direct Х-а ;)

Само при Most Wanted ли ти прави проблем?По-ниски резултати вероятно получаваш заради тротлинг.Пусни си машината на дефолт и виж тогава как върви.

Моето PC е много по-зле от твоето, а играта ми вървеше без проблеми!

Да не е някаква несъвместимост дъно->видеокарта, защото аз имах този проблем и ми се отразяваше на игрите, на всички игри.Като намалих AGP-то от Биоса на х4 ми се оправи.Пак казвам нямам представа дали е това проблема!Другото което остава са драйвери и Direct Х-а ;)

video kartata e na PCI-E directX 9b

video kartata e na PCI-E directX 9b

9б ?

че то от 100 години има 9ц

и виж да не прегряваш цпуто с това 2500

защото и то си има защити от които се намалява неговата производителност

много странен проблем имаш.аз съм със Asus x1600pro 256mb/128bit и нямам никакви проблеми и most wanted и carbon си ги играя на max без да ми насича и т.н.(с 2х512 dual)

I az sum s ati x1600 GYGABITE i mi vurvi na max si4ko ;)

Аз съм с 5200 и с 512 рам и играта ми върви пушка нещо ти бяга по тъча ако не можеш сам на сервиз е добре да го закараш да видиш какъв е проблема! :punk

Доживях да видя 3700Гигахерцов процесор :bgrin: А иначе по темата: попринцип когато клокваш и системата не ти е стабилна е възможно да ти насича/бъгва

Само при Most Wanted ли ти прави проблем?По-ниски резултати вероятно получаваш заради тротлинг.Пусни си машината на дефолт и виж тогава как върви.

пот дефалт варви по абсолиутно са6тия на4ин :cry кво му става на тва PC??? :confused :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...