Jump to content
BulForum.com

Евтин хотел

Gunito

Recommended Posts

Не ми казвайте само хотелите,в които сте били.Аз питам за някой който е търсел.Аз снощи за 15 мин намерих 12 лв на легло до гарата!!

Че какво по-евтино от такава бърлога? Ти да не би да искаш те да ти платят за престоя? Като не искаш да ти казват тези, в които са били, да беше го писал в първия пост.

По-евтино от 40 лв едва ли ще намериш. Аз покрай изпити и пр. доста търсих, но повечето цени бяха от 30 евро нагоре. Нощувките са друго нещо... цените варират от 8 до 22 лв за стаи и над 40 лв за апартаменти.

Thief-чо,кво да ти кажа:взимам 3 момчета,на които трябва да плащам и заплата и легло.Това ми е първа работа извън Пловдив.Ти как мислиш дали ще вкарам пари,които още не съм изкарал и лукс ли ще търся или яко бачкане??Явно си мамино синче ;)

За колкото им плащаш толкова ще ти работят. Ако ги набуташ в пещера да не мислиш, че ще си дават зор. Не стават така нещата, ама ти си знаеш.

Момчетата всички са ми приятели и те добре разбират положението,а именно,че първия път ще е по-трудно!За нас не е важно каде ще спим като за начало и всички сме наясно,че важното е да сме заедно!!Не знам за какво говорите?!!Аз ще им плащам предоволно,защото нашата работа в момента е скъпоплатена,но какво ще стане,ако пък на мен не платят?!Затова говоря,че са наясно и влизат в положение!.Та нали за това са приятелите!Затова по-предпазливо като за сефте.Thief,трудно ли ти е да пишеш на кирилица? ;)

по сесийно време и през летните ваканции примерно "Студентски общежития и столове" към ТУ-София отдават под наем стаи или само легла на доста символични цени(легло - 7 лв/вечер). Строителни групи са отсядали в общежитие дори и през семестъра, според зависи с колко са подкупили инспекторката.

От тази година се говори че малко са им позаети леглата на техническия и може вече да я няма тази далавера, но нищо не пречи да попиташ.

Или така наречениети hostels ;). Евтини легла, но сте набутани доста хора в една стая. Не винаги де, има си и отделни стаи, примерно за 4-5 човека, зависи от мястото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...