zmeikov Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Сигурно ви омръзнало да работите с стандартните таск мениджери на микрософтските ОС (ако трябва да убиете нещо под 9Х то с натискането на CTRL+ALT+DEL всички процеси спират). Попадал ли ви е аналог на тези мениджери (нещо като ProcessViewer или Iarsn Taskinfo). Предложете таск мениджер с който всичко това става по лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Che kakvo poveche bi iskal ot tova, koeto ti predlaga Taskinfo !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Ne sym mnogo vytre s task managerite (az si polzvam Ctrl+Esc) ama Dreamer, mai se ima predvid takyf, koito ne spira procesite. Ideqta e kato go pusnesh i muzikata da prodylji da sviri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 mai se ima predvid takyf, koito ne spira procesite. Ideqta e kato go pusnesh i muzikata da prodylji da sviri. ми procdump тогава не ги знам тези другите дето са изброени дали спират всичко, но за procdump със сигурност знам, че не спира, че показва и някои скрити процеси който нормалния task-manager не показва, и има опция за kill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Ne sym mnogo vytre s task managerite (az si polzvam Ctrl+Esc) ama Dreamer, mai se ima predvid takyf, koito ne spira procesite. Ideqta e kato go pusnesh i muzikata da prodylji da sviri. Ми като не си навътре и не знаеш що е TaskInfo тогава не говориш... щото кой ти е казал, че TI спира процесите? Тва не ти е ctrl-alt-del... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Значи първо не разбрах какво общо има Ctrl+Esc, някъде го видях това,... с таск маниджъра. Второ не разбрах с Ctrl Alt Del какви са тия процеси дето спирали Чудя се защо при мен не спира нищо след отварянето на таск мениджъра (говоря за ХР, за Win9x може и да спират, забравил съм вече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Значи първо не разбрах какво общо има Ctrl+Esc, някъде го видях това,... с таск маниджъра.Второ не разбрах с Ctrl Alt Del какви са тия процеси дето спирали Чудя се защо при мен не спира нищо след отварянето на таск мениджъра (говоря за ХР, за Win9x може и да спират, забравил съм вече) Да ....при 98-цата всички процеси спират до килването на някойот тях или при натискане на "cancel" за разлика от ХР, кадето всичко продължава да си работи Аз също невидях смисъл от Ctrl+Esc но както и да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 По-скоро остават на пауза и ако не килнеш нищо и излезеш от подобието на task manager си продължават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.