Jump to content
BulForum.com

Task Manager

zmeikov

Recommended Posts

Сигурно ви омръзнало да работите с стандартните таск мениджери на микрософтските ОС (ако трябва да убиете нещо под 9Х то с натискането на CTRL+ALT+DEL всички процеси спират). Попадал ли ви е аналог на тези мениджери (нещо като ProcessViewer или Iarsn Taskinfo). Предложете таск мениджер с който всичко това става по лесно.

mai se ima predvid takyf, koito ne spira procesite. Ideqta e kato go pusnesh i muzikata da prodylji da sviri.

ми procdump тогава

не ги знам тези другите дето са изброени дали спират всичко, но за procdump със сигурност знам, че не спира, че показва и някои скрити процеси който нормалния task-manager не показва, и има опция за kill.

Ne sym mnogo vytre s task managerite (az si polzvam Ctrl+Esc) ama Dreamer, mai se ima predvid takyf, koito ne spira procesite. Ideqta e kato go pusnesh i muzikata da prodylji da sviri.

Ми като не си навътре и не знаеш що е TaskInfo тогава не говориш... щото кой ти е казал, че TI спира процесите? Тва не ти е ctrl-alt-del...

Значи първо не разбрах какво общо има Ctrl+Esc, някъде го видях това,... с таск маниджъра.

Второ не разбрах с Ctrl Alt Del какви са тия процеси дето спирали :woot

Чудя се защо при мен не спира нищо след отварянето на таск мениджъра (говоря за ХР, за Win9x може и да спират, забравил съм вече) :wacko:

Значи първо не разбрах какво общо има Ctrl+Esc, някъде го видях това,... с таск маниджъра.

Второ не разбрах с Ctrl Alt Del какви са тия процеси дето спирали  :woot

Чудя се защо при мен не спира нищо след отварянето на таск мениджъра (говоря за ХР, за Win9x може и да спират, забравил съм вече)  :wacko:

Да ....при 98-цата всички процеси спират до килването на някойот тях или при натискане на "cancel" за разлика от ХР, кадето всичко продължава да си работи :) Аз също невидях смисъл от Ctrl+Esc но както и да е:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...