Jump to content
BulForum.com

Simens S65 или Nokia 6021

Recommended Posts

Двата телефона са на почти еднаква цена 209 за Nokia-та и 219 за Сименс-а. Колебая се между двата сименса ма кефи, но доколкото знам не са мн стока затова за сега клоня към нокиа-та. Кой да избера?

10х предварително :)

jewish hater said:
Избери Сименс-а.

дам има бая повече функции от нокиата ама доколкото четох в нета сименс не са стабилна марка и телефоните им са често със софтуерни и фабрични дефекти. то затова сигурно и е толкова евтин.

Пу, пу... :wacko: Няма да казвам кой да избереш, но от моята история сам би трябвало да прецениш. Значи имах Сименс А55. Купих го втора ръка от приятел на една година - използвах го цели две години с мн малко повреди. Но винаги като го стиснеш мн здраво или го усучеш се самоизключва - това го има при всеки сименс(пробвал съм го на 4-5) Много са здрави - моя като се прецака го газихме с кола доста пъти, чуках си орехи, блъсках го в земята и нищо... Другото нещо обаче е, че почти всеки човек със сименс който познавам телефона му е вързан с тиксо и то яко :) ама за сметка на това замеря хората с телефона и му няма нищо. Сега вече четвърти месец съм с втора ръка на една Нокиа 6610. Вече му е 3 години сигурно на тоя телефон и не е мръднал - повреди никакви и функции достатъчни. Нека сименса да има мн функции, ама всичко писва - след време остава само един телефон.

Не се сдържам да кажа, че бих взел нокията, но ако имах по-голям избор сигурно щеше да е някой сони-ериксон - не знам много за тях ама са доста обещаващи като ги гледам колко са масови.

FrAgMaKeR said:
За тези пари бих ти препоръчал това: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1027 няма да съжаляваш. Иначе бих избрал Нокията, точно защото имам горчив опит със Сименси..

Напълно подкрепям FrAgMaKeR

FrAgMaKeR said:
За тези пари бих ти препоръчал това: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1027 няма да съжаляваш. Иначе бих избрал Нокията, точно защото имам горчив опит със Сименси..

И аз напълно подкрепям това мнение.Просто и давата други телефони за мен неструват а този СЕ определено предлага добри неща на добра цена.Мисля че си залужава :)

Сименса го имам от 2г и половина....супер е. Е, стар телефон е, но за толкова пари толкова. Освен това като дизайн другите мижитурки нямат място за сравнение, особено нокиите с тия смешни екранченца като на калкулатори...

Не се прецакват сименсите .

В къ6ти мамме 2 ц55 един а55 (от 2-3 години) и един S65 от половин година

Нито един не даваникви дефекти.

Даже А55 го направих на ц55 и пак не дава дефекти.

От време на време имам едни приятели дето незнам ко ги правят А55-тата и спират да работят и не им тръгват , оба4е като им инстална наново софтуера и пак тръгват (тва веднъж съм им го правил де на 2-3 приятеля)

Всеки си има разни истории оба4е според мен извода е 4е просто трябва да си пази6 ГСМ-а ,а не да се замерва6 с него , макар 4е моя съм го изтървал (ц55) бая пъти на плочките и така и никъв проблем не даде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...