DeViAtOr Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Двата телефона са на почти еднаква цена 209 за Nokia-та и 219 за Сименс-а. Колебая се между двата сименса ма кефи, но доколкото знам не са мн стока затова за сега клоня към нокиа-та. Кой да избера? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
prizrak Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Избери Сименс-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Сименса е доста по качествен, като е почти равностоен на 6230i, но много по евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViAtOr Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Избери Сименс-а. дам има бая повече функции от нокиата ама доколкото четох в нета сименс не са стабилна марка и телефоните им са често със софтуерни и фабрични дефекти. то затова сигурно и е толкова евтин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Пу, пу... Няма да казвам кой да избереш, но от моята история сам би трябвало да прецениш. Значи имах Сименс А55. Купих го втора ръка от приятел на една година - използвах го цели две години с мн малко повреди. Но винаги като го стиснеш мн здраво или го усучеш се самоизключва - това го има при всеки сименс(пробвал съм го на 4-5) Много са здрави - моя като се прецака го газихме с кола доста пъти, чуках си орехи, блъсках го в земята и нищо... Другото нещо обаче е, че почти всеки човек със сименс който познавам телефона му е вързан с тиксо и то яко ама за сметка на това замеря хората с телефона и му няма нищо. Сега вече четвърти месец съм с втора ръка на една Нокиа 6610. Вече му е 3 години сигурно на тоя телефон и не е мръднал - повреди никакви и функции достатъчни. Нека сименса да има мн функции, ама всичко писва - след време остава само един телефон. Не се сдържам да кажа, че бих взел нокията, но ако имах по-голям избор сигурно щеше да е някой сони-ериксон - не знам много за тях ама са доста обещаващи като ги гледам колко са масови. За тези пари бих ти препоръчал това: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1027 няма да съжаляваш. Иначе бих избрал Нокията, точно защото имам горчив опит със Сименси.. Напълно подкрепям FrAgMaKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 За тези пари бих ти препоръчал това: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1027 няма да съжаляваш. Иначе бих избрал Нокията, точно защото имам горчив опит със Сименси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 За тези пари бих ти препоръчал това: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1027 няма да съжаляваш. Иначе бих избрал Нокията, точно защото имам горчив опит със Сименси.. И аз напълно подкрепям това мнение.Просто и давата други телефони за мен неструват а този СЕ определено предлага добри неща на добра цена.Мисля че си залужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Сименса го имам от 2г и половина....супер е. Е, стар телефон е, но за толкова пари толкова. Освен това като дизайн другите мижитурки нямат място за сравнение, особено нокиите с тия смешни екранченца като на калкулатори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Siemens от опит знам че няма да ти изневери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Не се прецакват сименсите . В къ6ти мамме 2 ц55 един а55 (от 2-3 години) и един S65 от половин година Нито един не даваникви дефекти. Даже А55 го направих на ц55 и пак не дава дефекти. От време на време имам едни приятели дето незнам ко ги правят А55-тата и спират да работят и не им тръгват , оба4е като им инстална наново софтуера и пак тръгват (тва веднъж съм им го правил де на 2-3 приятеля) Всеки си има разни истории оба4е според мен извода е 4е просто трябва да си пази6 ГСМ-а ,а не да се замерва6 с него , макар 4е моя съм го изтървал (ц55) бая пъти на плочките и така и никъв проблем не даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Нокия! Няма спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 освен в технополис имали го сименса някаде другаде в германос или 2be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 освен в технополис имали го сименса някаде другаде в германос или 2be? Да може6 да си го поръ4а6 от тук : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...49&sub=shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.