kills Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Здравеите! Имам нужда от информация на Български как се инсталира на Windows или ако не на windows на linux просто искам да си направя такова нещо в сайт което показва трафика на уеб сървъра ! ако някои ми обясни ще съм му благодарен много. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Аз ползвам cacti, но под Линукс, но го има и за Уин. То е на базата на rrdtool (;fge od mf.pld r Net-SNMP). Ето линк: www.cacti.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Аз ползвам cacti, но под Линукс, но го има и за Уин. То е на базата на rrdtool (;fge od mf.pld r Net-SNMP). Ето линк: www.cacti.net Човече ако не те мъчи би ли ми казал откаде да го сваля и на Бг да обясниш как се инсталира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Човече ако не те мъчи би ли ми казал откаде да го сваля и на Бг да обясниш как се инсталира ? Един съвет, когато някой ти отговаря, чети какво ти е написал. Дал съм линк от къде може да се свали и как да се инсталира. И да не си много наясно с английския е достатъчно ясно обеснено стъпка по стъпка. Мога да ти дам линк как со инсталира на FreeBSD, но разликата е съществена. Успех! P.S. Сега като се замисля, на теб не ти трябва колко Мв са минали през web сървъра ти, а колко посещения си имал. Вземи се запознай с това: http://www.google.com/analytics/, ползвам го и е страшно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.