Jump to content
BulForum.com

RRDTOOL - Информация ?

kills

Recommended Posts

Здравеите!

Имам нужда от информация на Български как се инсталира на Windows или ако не на windows на linux

просто искам да си направя такова нещо в сайт което показва трафика на уеб сървъра ! ако някои ми обясни ще съм му благодарен много. !

Аз ползвам cacti, но под Линукс, но го има и за Уин. То е на базата на rrdtool (;fge od mf.pld r Net-SNMP). Ето линк: www.cacti.net

Човече ако не те мъчи би ли ми казал откаде да го сваля и на Бг да обясниш как се инсталира ?

Човече ако не те мъчи би ли ми казал откаде да го сваля и на Бг да обясниш как се инсталира ?

Един съвет, когато някой ти отговаря, чети какво ти е написал. Дал съм линк от къде може да се свали и как да се инсталира. И да не си много наясно с английския е достатъчно ясно обеснено стъпка по стъпка. Мога да ти дам линк как со инсталира на FreeBSD, но разликата е съществена.

Успех!

P.S. Сега като се замисля, на теб не ти трябва колко Мв са минали през web сървъра ти, а колко посещения си имал. Вземи се запознай с това: http://www.google.com/analytics/, ползвам го и е страшно!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...