evil_smith Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Рено представи новия си болид R27 Снимки: 1 2 3 4 5 Световните шампиони във Формула 1 при конструкторите за последните две години Рено представиха вчера новия си болид за сезон 2007 – R27. Болидът беше показан официално за първи път в Амстердам (Холандия) с новите цветове и логото на основния спонсор – “ING”. Колата е с изцяло нова цветова схема – жълто, съчетано със синьо, бяло и оранжево. На специалната церемония присъстваха пилотите на тима Джанкарло Физикела, Хейки Ковалайнен, както и тест-пилотите Рикардо Зонта и Нелсън Пикет-джуниър. Шефът на Рено Флавио Бриаторе категорично заяви, че френският екип ще се опита да защити титлите си при конструкторите. Целта остава и трофея при пилотите, въпреки че световният шампион Фернандо Алонсо напусна тима и ще кара в Макларън-Мерцедес. --------- Най-грозния болид в момента! Най-грозните екипи! По-грозни дори и от тези на МакЛарън. КИЧ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Цветовете са ужас ама какво да правим - ще свикваме феновете на Renault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Абе не цветовете правят отбора, ама... Значи комбинацията оранжево - бяло е хубава, ама нещо не се връзва с синьо-жълтото... А от вида на екипите на човек просто може да му се напукат очилата и да му спре часовника Oo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Не ми пука за цветовете. Важно е да НЕ върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Let's hope the 6itiest 6it won't be the 6it this year Честно казано не знам вече какво да очаквам за този сезон.Уж гумите и оставането само на Бриджстоун беше по-добре за Ферари.Ся с тия нови двигатели.Дано да станем свидетели на най-интересния сезон който някога сме гледали ,аз това си пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Не ми пука за цветовете. Важно е да НЕ върви Много интелигентно! То истинските победи са тези когато биеш, защото си по-добър, а не защото опонентите са ти слаби. На такива победи ако се радвате - ебати и отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Много интелигентно! То истинските победи са тези когато биеш, защото си по-добър, а не защото опонентите са ти слаби. На такива победи ако се радвате - ебати и отбора. Радвам се на всякакви победи, дори на такива като на Алонсо - трябва опонента да ти се прецака за да биеш. Справка Сузука 2006, Европа 2005. Победата е по-важна от загубата Let's hope the 6itiest 6it won't be the 6it this year Честно казано не знам вече какво да очаквам за този сезон.Уж гумите и оставането само на Бриджстоун беше по-добре за Ферари.Ся с тия нови двигатели.Дано да станем свидетели на най-интересния сезон който някога сме гледали ,аз това си пожелавам. Нещо за гумите не си дочел . Гумите са коренно различни и по искане на ФИА трябва да са по-"бавни" с около 3 сек на лап. Това означава че са коренно различни и не е задължително Ферари да имат предимство. Иначе цвета на рено беше по-гот миналата година. Сега е много злем дори МКЛ е по-добре като цвят. Сега като се замислия нашия червен болид е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Иначе цвета на рено беше по-гот миналата година. Сега е много злем дори МКЛ е по-добре като цвят. Сега като се замислия нашия червен болид е супер Мъжки, Макларън за поредна година вадят най-красивата кола, за разлика от Ферари, което тая година е толкова смешно с тва бяло, че няма да накъде повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Мъжки, Макларън за поредна година вадят най-красивата кола, за разлика от Ферари, което тая година е толкова смешно с тва бяло, че няма да накъде повече Ти да не си гледал 248Ф1 и Кими. Щото Ф2007 е изцяло червена Красотата в болида мен не ме толпли Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 Цветовене наистина не играят роля. Има някои много добри аеродинамични решения, като огледалата, кутиите на радиаторите и не на последно място - задното крило. Болида ще е бърз, но на предварителните тестове и Фисикела, и Хейки имаха доста проблеми. Да се надяваме да ги оправят до първия старт и да се наслаждаваме на битката! Днес е презентацията на новата Хонда. Утре, на новия Ред Бул. И при двата тима се наблюдават доста разлики от предходния болид. Хонда - нов нос, и нови аероелементи пред задните гуми, при РВ3 кутиите за радиаторите са тип МакЛарън, а огледалата - Фераристки. Мъжки, Макларън за поредна година вадят най-красивата кола, за разлика от Ферари, което тая година е толкова смешно с тва бяло, че няма да накъде повече Драги ми Иво, F2007 e най-промененения болид от сега представените. Ако незнаеш за какво ти говоря виж тази снимка. Изцяло нова задница. И като дифузьор, и като окачване, и като нови решения за охлаждане на двигателя и вероятно скоростната кутия. Кими за сега е въртял само с 248 F1. Другата седмица ще дебютира с F2007. И болида е чисто червен. Бял е само "баркода" на Малборо и "кантовете" на предния спойлер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Абе вие сте грозни Много си е хубава колицата и според мен единствения недостатък е че синьото трябваше да е малко по-бледо иначе си е перфектно и ме радва. Ф2007 си е пълна грозотия едно червено и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 Ф2007 си е пълна грозотия едно червено и тва е. Мен пък това ме радва! От кога си мечтаех да видя и спойлерите червени.... Един цвят е достатъчен, но да съчетаеш 5 или 6 е направо циганско. Аз ти показах много преди Реното да се появи в тези цветове, как би изглеждало и там същите цветове бяха супер комбинирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Е не са 5 6 цвята 4 са :бяло,синьо,оранжаво и жълто Да,наистина и мен концепцията ме радваше повече ама така са решили и все пак доколкото разбрах 60 или 70 милиона са от ИНГ и затва "който плаща той поръва музиката".В случая това са ИНГ. И за мен е циганско сребрист макларън с червено ама Водафон плащат ще им се играе по свиката тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Абе вие сте грозни Много си е хубава колицата и според мен единствения недостатък е че синьото трябваше да е малко по-бледо иначе си е перфектно и ме радва. Ф2007 си е пълна грозотия едно червено и тва е. Новото Рено е в пъти по-грозно от МКЛ сега като цветове. Дори и червеното са го направили както трябва. А нашата кола от начало не ми хареса, но сега е друго нещо . Как са ни(ви) огледалцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.