D-Devil666Hell Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Хора тоя филмец ми попадна в листата с наи-очаквани филми ето и пример тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 e kво му е толквоа за очакване поредната пародия стил скери мувий... сигурно ще е приятен за запълване на времето,но орпеделено има по-стойностни филми за чакане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Пффф,с нетърпение го очаквам този филм.... WE ARE THE PIRATES OF CARIBBEAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger_Boy Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Изглежда интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Филма го има вече в аренабг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Аз си го свалих и ся ако намера субтитри, че се кефя кат конче на поляна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Без коментар - 3.2/10 (1,023 votes) и едва ли ша стане повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Без коментар - 3.2/10 (1,023 votes) и едва ли ша стане повече Много рядко оценките са обективни (някои дават 1 примерно защото ги дразни някой актьор). Гледала съм филми с далеч по-високи оценкии които са се оказвали голяма глупост. Така че никога не гледам оценки и не се влияя от коментари. Хуморът в този филм няма да допадне на всеки. Мен лично идиотски хумор тип Скери Муви ме кефи и затова си мисля, че и този ще го харесам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Гледах го филма и според мен е адски тъп.. едвам изтърпях да свърши.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Гледах го филма и според мен е адски тъп.. едвам изтърпях да свърши.. Ае някой да се сети да го качи че не ми се дърпа тва ще е много мило от тяхна страна (админите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Ае някой да се сети да го качи че не ми се дърпа тва ще е много мило от тяхна страна (админите) Да наистина ще е много добре ако някой го качи,че вече 2 пъти го свалям от мулето и все са фейкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullet Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Нещо като "Страшен филм" ли ще да е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ем ако има желаещи мога да им цъкна сиид от арената (ГГшит съм) Суб чакаме ама нещо никъде няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Ем ако има желаещи мога да им цъкна сиид от арената (ГГшит съм)Суб чакаме ама нещо никъде няма Ако още сме на телесинк - забрави.Един приятел гледал накъв "кам" и вика че пича който го е снимал бил сврял камерата под якето,и я гледаш филма,я гледаш яке.Ако някой знае след колко време ще излезе по-добро качество от телесинка да обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ако още сме на телесинк - забрави.Един приятел гледал накъв "кам" и вика че пича който го е снимал бил сврял камерата под якето,и я гледаш филма,я гледаш яке.Ако някой знае след колко време ще излезе по-добро качество от телесинка да обажда. Ем на TS е ама никой не си крие камерата под якето .. нормално се гледа трае се ... и звука става Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Какво стана с филмът? Дали ще го дават и по кината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Тоя филм ще е пълно чал..^^ ае да го качват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unkn0wn Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Тоя филм ще е пълно чал..^^ ае да го качват... Айде някой да ми даде Покана или парола за Арената , че един фриенд ми е беше дал , но наскоро незнайно защо си смени паса и не мога да влизам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Айде някой да ми даде Покана или парола за Арената , че един фриенд ми е беше дал , но наскоро незнайно защо си смени паса и не мога да влизам вече Много не е свързано с филма ама... Иначе май сега регистрациите са фрии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unkn0wn Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Много не е свързано с филма ама... Иначе май сега регистрациите са фрии. офф верно Извинявам се за офтопика Мерси , че ми каза за фрии регистрирането Иначе за филмчето , мисля , че ще бъде доста фън Ще го очаквам с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Има го вече и в "локала" ако може още така да се нарича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Filma si go pusnah i ne mojah da izturpia da stigne i do polovinata ... Po - tupa parodia ne biah gledala. I edinstvenoto po koeto si prili4a sus Scary Movie e fakta 4e i dvata sa parodii ... ina4e smeia da tvurdq 4e Scary Movie e mnogo po dobur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Филма е много зле. Въпреки че има 1-2 яки моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionic Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Снощи този филм успя да ме приспи за отрицателно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Пародийте са най-тъпия жанр филми. Аз от Страшен филм насам не съм гледал нито 1 пародия и няма и да гледам. Тросто това е анти кино според мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.