flinst Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 tarsq naistina xubava programa za osastestvqvane na transfer mezdu 2 pc prez internet .Zastoto vsi4ki gi xvalqt i 4ovek da se 4udi koq da izbere. .....10x.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 mIRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 mIRC E ti pyk MIRC .........ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 IRC SUXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 tarsq naistina xubava programa za osastestvqvane na transfer mezdu 2 pc prez internet .Zastoto vsi4ki gi xvalqt i 4ovek da se 4udi koq da izbere......10x.... И какво си мислиш, че ще ти отговорят този път? Пак същото - всеки ще си хвали това което използва... Както винаги.. Поредния безмислен топик - да беше прочел старите, вместо да добавяш нов. Като искаш толкова да намериш най-добрия - ами пробвай ги всичките и виж на тебе кой най-добре ти пасва. С топици като тоя няма да стане. Щото пак ще завалят тъпотии от сорта "тва suxxx" и "онва rulezz" - нищо смислено и полезно. Все едно да пуснеш топик "Я ми кажете с каква тоалетна хартия да си бърша гъза?!"... Ми аз от къде да знам колко ти е нежен задника и колко са ти рядки лайната? Това което е добре за мен може даже да е вредно за теб. Задник със задник не си прилича... П.С.: Съжалявам, ако на някой му се е сторил твърде груб примера - нищо лично, просто пример... Но наистина писва от такива теми. Месец не минава без да се появят поне две. Абе направо да се заключват такива теми. Не виждам с какво са полезни и какъв е смисъла от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Няма най-добър. А разните тея ICQ-та, мирки забрави, през тях става бавно. Най-добре е FTP протокола, той е точно затова. Инсталира се сървър и се осъществява трансфера. Или Уеб сървър, Апаче-то е безплатно. Това е начина, всичко друго разчита на други портове да осъществи връзката, което понякога не става, например по айсикюто. А който не знае/ не може да инсталира и да работи със сървър да си ползва айсикюта. ЕДИТ: Аве мамаму стара, какво става с тоя форум бе, само на мен ли ми зарежда по един час от два дена вече и всеки пост трябва да си го едитвам по сто пъти за да се появи целия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flinst Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 parvo da ti kaza 4e sabiram mneniq i tvoeto axa xi4 ne mi e ot polza kato nqma kakvo da kazes osven gluposti ( a moze bi govoris prosto da se namiras na razdumka-nadei ) prosto nedei da pises ti moze i da znaes za tovba ama az ne znam i zatova pitam nali za tova sa forumite ili ne si go razbral oste?? nali taka ????ov3rm4n???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 И какви мнения събра до момента?! mIRC E ti pyk MIRC .........ICQ IRC SUXXX Нещо различно от това което ти казах, че ще ти отговорят? И както казах - има поне 10 топика на тая тема. Повторното постване на вече поствани топици не се толерира в този форум. Справка - любимите ви правила. Или не си го разбрап още? Повторното постване на вече поствани топици си има име и то е flood... И още нещо. Явно съм се изразил твърде сложно за теб, затова ще го кажа простичко (като за теб): От чужди мнения не може да си състави човек правилно мнение за която и да е програма. Защото хората са различни и това което е удобно за едни не е удобно за други. Единствения начин да намериш програмата, която ще ти пасне най-добре е да ги пробваш всичките (или поне по-известните). Надявам се сега си ме разбрал. Ако не си - предавам се. По-простичко не мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 пробвай с hotline(безплатен е има го в tucows.com) или с ftp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.