Jump to content
BulForum.com

transfer

flinst

Recommended Posts

mIRC :punk

E ti pyk MIRC :) .........ICQ :woot

:confused tarsq naistina xubava programa za osastestvqvane na transfer mezdu 2 pc prez internet :) .Zastoto vsi4ki gi xvalqt i 4ovek da se 4udi koq da izbere.

.....10x.... :punk

И какво си мислиш, че ще ти отговорят този път? Пак същото - всеки ще си хвали това което използва... Както винаги.. Поредния безмислен топик - да беше прочел старите, вместо да добавяш нов. Като искаш толкова да намериш най-добрия - ами пробвай ги всичките и виж на тебе кой най-добре ти пасва. С топици като тоя няма да стане. Щото пак ще завалят тъпотии от сорта "тва suxxx" и "онва rulezz" - нищо смислено и полезно. Все едно да пуснеш топик "Я ми кажете с каква тоалетна хартия да си бърша гъза?!"... Ми аз от къде да знам колко ти е нежен задника и колко са ти рядки лайната? Това което е добре за мен може даже да е вредно за теб. Задник със задник не си прилича...

;) :D ;) :D ;)

П.С.: Съжалявам, ако на някой му се е сторил твърде груб примера - нищо лично, просто пример... Но наистина писва от такива теми. Месец не минава без да се появят поне две.

Абе направо да се заключват такива теми. Не виждам с какво са полезни и какъв е смисъла от тях.

Няма най-добър.

А разните тея ICQ-та, мирки забрави, през тях става бавно.

Най-добре е FTP протокола, той е точно затова. Инсталира се сървър и се осъществява трансфера. Или Уеб сървър, Апаче-то е безплатно. Това е начина, всичко друго разчита на други портове да осъществи връзката, което понякога не става, например по айсикюто.

А който не знае/ не може да инсталира и да работи със сървър да си ползва айсикюта.

ЕДИТ: Аве мамаму стара, какво става с тоя форум бе, само на мен ли ми зарежда по един час от два дена вече и всеки пост трябва да си го едитвам по сто пъти за да се появи целия! :pirate :pirate :angry: :angry:

parvo da ti kaza 4e sabiram mneniq i tvoeto axa xi4 ne mi e ot polza kato nqma kakvo da kazes osven gluposti ( a moze bi govoris prosto da se namiras na razdumka-nadei ) prosto nedei da pises ti moze i da znaes za tovba ama az ne znam i zatova pitam nali za tova sa forumite ili ne si go razbral oste??

nali taka ????ov3rm4n????

И какви мнения събра до момента?!

mIRC

E ti pyk MIRC  .........ICQ

IRC SUXXX 

Нещо различно от това което ти казах, че ще ти отговорят?

И както казах - има поне 10 топика на тая тема.

Повторното постване на вече поствани топици не се толерира в този форум. Справка - любимите ви правила. Или не си го разбрап още? Повторното постване на вече поствани топици си има име и то е flood...

И още нещо. Явно съм се изразил твърде сложно за теб, затова ще го кажа простичко (като за теб):

От чужди мнения не може да си състави човек правилно мнение за която и да е програма. Защото хората са различни и това което е удобно за едни не е удобно за други. Единствения начин да намериш програмата, която ще ти пасне най-добре е да ги пробваш всичките (или поне по-известните).

Надявам се сега си ме разбрал. Ако не си - предавам се. По-простичко не мога.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...