mi6 Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ina4e ima golemi fantaziori tuka xaxaxa i golemi palqci Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ina4e ima golemi fantaziori tuka xaxaxa i golemi palqci Би ли пояснил, че ей така стават грешки. Кой по-точно имаш предвид? Къде е това тук и кои са фантазьорите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ami toq ot klip4etata Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Абе и аз почвам да си мисля че това момче има сериозни психични проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 23, 2007 Author Share Posted January 23, 2007 то не виждам какво друго може да си помисли човек особено след като прочетох няколко реда от линка с записите от мирката Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 e dobre kak umstveno izostanal ...polzva pc snima se i sekvi takiva raboti ...prosto ima nekva gre6na predstava ili ne6to psihi4eski no v nikuv slu4ei ne e umstveno izostanal v ob6tiq smisul na ponqtieto iskah da kaja 4e ima nqkakvo zabolqvane sig no ne e umstveno izostanal v smisula v koito se izpolzva ponqtieto nai-4esto Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 друг ги качва вместо него клипчетата в ютуб.много от нещата ги прави под влияние на хора които му гледат сеира.влиза само в ирц.в един друг форум се бяха опитвали да му обяснат как да се регне и да пише вътре,но той така и не вдяна. пп. Релефът е от Добрич Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 За смеене ли е или за плачене ... Обаче се вижда ,че му харесват ножове и мечове Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 вчера не ми се спеше и се зачетох в записите от мирката няма такъв смях тоя е уникален между другото кои се зае с направата на тениските ? -=13:06:20=- <bodibilderkata^> ama mi nqmash doveri e li -=13:06:21=- <bodybildara^pro> da -=13:06:29=- <bodybildara^pro> no ne go kazvai na nikoi -=13:06:36=- <bodibilderkata^> nqma -=13:06:44=- <bodibilderkata^> kaji pilence -=13:06:48=- <bodybildara^pro> ami bqx v psixoto -=13:06:56=- <bodybildara^pro> sanyvax koshmari -=13:06:59=- <bodybildara^pro> neizdarjax -=13:06:59=- <bodibilderkata^> zako taka -=13:07:09=- <bodybildara^pro> i po moe jelanie -=13:07:13=- <bodybildara^pro> me zakaraxa tam -=13:07:17=- <bodybildara^pro> da se izlekyvam -=13:07:23=- <bodibilderkata^> i izlekuval i se -=13:07:27=- <bodybildara^pro> ami prosto mi beshe doshlo v mnogo -=13:07:34=- <bodibilderkata^> axamz -=13:07:35=- <bodybildara^pro> a togava ne bqx taka silen -=13:07:40=- <bodybildara^pro> emi da razbira se -=13:07:40=- <bodibilderkata^> sega si mega silen -=13:07:41=- <bodibilderkata^> vidimo e -=13:07:42=- <bodibilderkata^> -=13:07:46=- <bodybildara^pro> sega vsi4ki me xaresvat -=13:07:58=- <bodybildara^pro> vsi4ki razbraxa 4e me xaresvat -=13:08:03=- <bodybildara^pro> i se darja kato pi4 -=13:08:26=- <bodibilderkata^> mda -=13:08:27=- <bodybildara^pro> razbraxa 4e myskulite mi me promenixa kraono mnogo -=13:08:30=- <bodibilderkata^> ti si izvestna li4nost -=13:08:31=- <bodibilderkata^> -=13:08:35=- <bodybildara^pro> i sega ne se davam pred nishto -=13:08:39=- <bodybildara^pro> da dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 и както много от вас очакваха ето го и първият документален филм посветен на релефАТ http://www.youtube.com/watch?v=J1cHzBDbdX4...ted&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 тоя тряа го затворят в няква лудница .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Тва е гнусно - да се подиграват на едно болно момче! Всеки, който му се подиграва и го базика слиза много под неговото ниво! Прочетох някои от логовете и ми направи впечатление, че наистина е много жалко, но не е жалко това момче а жалки са всичките тея 15-16 годишни смотани кретени олигавени, които му се подиграват! Много бих искал следвашщото клипче да е как един от тези смотльовци е в една стая с това момче - да ги видим тогава колко са смели. Щото в mIRC-ата всеки е герой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 разчувства ме .......... направо сълзи ми потекоха и все пак щом не е наред да не се качва в и-нет , и това че е ненормален може би му дава право да ни псува...? аман от моралисти Много бих искал следвашщото клипче да е как един от тези смотльовци е в една стая с това момче - да ги видим тогава колко са смели. Щото в mIRC-ата всеки е герой! кво да правим с него в една стая...? може би шах да играем или 1 дама ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ти си тръгнал да търсиш логика от луд човек? Странно! И само не разбрах защо без никой да те кара сам влезна в кръга от хора, който имах предвид!? Аз имах предвид тези които си пишат с него по чатовете с цел да правят сеир на останалите! /едит: Аман от "нормални"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 не съм се и опитвал да влизам в тия кръгове , просто търся тяхната логика а и не мисля че те правят сиира на хората релеФАТ сам си го прави . доста под нивото ми е да общувам с такъв индивид и не бих го правил по никакъв начин дори и през мирк да се опитвам да се "ебавам" с него еdit: а и колко е луд е доста под въпрос , ползва PC , IRC , winamp , камера , мечове и ножове с които още не се е наръгал така че докато не го видя освидетелстван за мене не е луд Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ако никой не му обръща внимание - няма да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 аре някой да затвори тая тема щото е мноо гадна Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Определено е умствено изостанал. Не го знам на колко години е, но изглежда на 22-23, а гледайте някое от клипчетата, гласа му е като на 10-12 годишен и определено се държи като такъв и по специално в клипче Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 първо ми беше смешно,но вече отчасти ми е жал за тоя пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 еdit: а и колко е луд е доста под въпрос , ползва PC , IRC , winamp , камера , мечове и ножове с които още не се е наръгал така че докато не го видя освидетелстван за мене не е луд друг ги качва вместо него клипчетата в ютуб.много от нещата ги прави под влияние на хора които му гледат сеира.влиза само в ирц.в един друг форум се бяха опитвали да му обяснат как да се регне и да пише вътре,но той така и не вдяна. ... ЕДИТ:Темата взе да става наистина кофти ... Затворете я . Никога не знаете как ще се обърне живота, не се подигравайте на момчето. В началото ми беше много смях,но като видях ,че е умствено изостанал ... Това в никакъв случай не е за подигравка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MgL7m9WZ_e8 най-новото Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0b1 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 каксе казва песничката дето играе брейк :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Тениската , която я носи негъра на първата снимка ( ако не се лъжа е Рони Колман но може и да греша ) истинска ли е ? Имам предвид наистина ли я е носил или е просто някакъф фотошоп само това ме мъчи . А вече за този индивид може да е адски тъп но пък работи с пц но и това от своя страна не означава , че разбира кой знай колко ... спирам да мисля логично просто този индивид е лишен от логика и правилно мислене ( трезво ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 живее в заблуда.. едит; uzito мисля че е фотошоп.. или поне надписа отгоре за идола 100%. виж тази http://store2.data.bg/stakka/Art/Crap/AVATAR.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
hooligan Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ха ха няма такъв смях тоя е чисто луд направо ще се напикая от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.