jijane Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Значи проблема е следния, че ми се скъса нещо от изключителна важност за мен. Интерсува ме откъде мога да си намеря същия или поне максимално подобен на моя. Ако пък ли някой знае къде могат да ми напавят същия ще съм му много благодарен да ми сподели. Дължината му е около 42-43 сантиметра, отделните елементи са на разстояние 1 см. един от друг. Основата е накакъв каучук предполагам но не съм сигурен за материала, нямам газхроматограф вкъщи А ако някой пита как съм го скъсал, с чиста съвест мога да му заява, че не помня. Снимката може да е малко кофти, но набързо го щракнах с телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 1- Какво му е развалено закупчалката ли е проблема ? 2- Трябваше ли да отваряш нова тема след като си има една много хубава за нестандартни въпроси да важно е за теб но ... 3- Зад халите в уличките има един за такива мъниста , където правят различни гирлянди , и синджира и по поръчка . Мисля на входа на халите пак съм виждал разни синджири но основно зад халите тази уличка другия край и е на 6-ти септември до голул тръгваш по нея и гледаш за малък магазин за със много мъниста и джунджурии вътре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Погледни снимката по-подробно, като го обиколил отляво надясно и ще видиш къде е скъсан. На около 10-на сантиметра от десния му край, точно където разстоянието между отделните "пръстенчета" е малко по-голямо. Ако беше само закопчалката въобще нямаше да питам. Да поясня малко, това са сребърни пръстенчета нанизани върху каучук/гума и едва ли ще го намеря същия в накой от изброените от теб магазини за джунджурийки и мъниста. Щом съм отворил нова тема значи съм сметнал за нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 отиваш на джумаята там има един на сергийте с дълга коса "колио рокера му викат" няма начин да не го видиш - слабичък много накичен с различни синджири навремето като носех сребро той ми правеше по поръчка всичко каквото искам , отиди до него и поговорете делово гарантирам че ще помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 иди в GGBG,там ще ти помогнат 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.