Jump to content
BulForum.com

"Гердана" ми замина

jijane

Recommended Posts

Значи проблема е следния, че ми се скъса нещо от изключителна важност за мен.

spa00587fn.th.jpg

Интерсува ме откъде мога да си намеря същия или поне максимално подобен на моя. Ако пък ли някой знае къде могат да ми напавят същия ще съм му много благодарен да ми сподели.

Дължината му е около 42-43 сантиметра, отделните елементи са на разстояние 1 см. един от друг. Основата е накакъв каучук предполагам но не съм сигурен за материала, нямам газхроматограф вкъщи :bgrin:

А ако някой пита как съм го скъсал, с чиста съвест мога да му заява, че не помня.

Снимката може да е малко кофти, но набързо го щракнах с телефона.

1- Какво му е развалено закупчалката ли е проблема ?

2- Трябваше ли да отваряш нова тема след като си има една много хубава за нестандартни въпроси да важно е за теб но ...

3- Зад халите в уличките има един за такива мъниста , където правят различни гирлянди , и синджира и по поръчка . Мисля на входа на халите пак съм виждал разни синджири но основно зад халите тази уличка другия край и е на 6-ти септември до голул тръгваш по нея и гледаш за малък магазин за със много мъниста и джунджурии вътре .

Погледни снимката по-подробно, като го обиколил отляво надясно и ще видиш къде е скъсан. На около 10-на сантиметра от десния му край, точно където разстоянието между отделните "пръстенчета" е малко по-голямо.

Ако беше само закопчалката въобще нямаше да питам.

Да поясня малко, това са сребърни пръстенчета нанизани върху каучук/гума и едва ли ще го намеря същия в накой от изброените от теб магазини за джунджурийки и мъниста.

Щом съм отворил нова тема значи съм сметнал за нужно.

отиваш на джумаята там има един на сергийте с дълга коса "колио рокера му викат" няма начин да не го видиш - слабичък много накичен с различни синджири навремето като носех сребро той ми правеше по поръчка всичко каквото искам , отиди до него и поговорете делово гарантирам че ще помогне

иди в GGBG,там ще ти помогнат 100%.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...