Nax Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Така едно време имах една много ценна програмка за DialUp Modem с която можеше да си направиш модема да ти приема позвъняванията и ти да си говориш по микрофон-а. Лошото е че не помня как се казва ако някой знае такава подобна програма да я спомене моля много ми трябва пък не моа си намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Classic Phone Tools - Moq modem doide s tqh - poddyrja fax i tel. secretar ) vij na bvpr.com kakvo moje da svali6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 тая програмка (Classic Phone Tоols) отдавна съм я качил на уареза. Потърси с търсачката и ще излезне. И бтв сайта не е bvpr.com, a e www.bvrp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Syjalqvam za gre6kata! Prosto go prepisah ot cdto. Nqmah vreme da go proverq, 4e tykmo se bqh nato4il da pravq backup na HDDto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Случва се То и без това оттам трудно ще свали нещо смислено освен някакви демота. Но бъди предупреден, че програмата може и да не тръгне с твоя модем, получих данни, че с някои Rockwell-ци секретаря не бачка ако не зададеш модема като някой друга марка в програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 мерси за помощта и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Така едно време имах една много ценна програмка за DialUp Modem с която можеше да си направиш модема да ти приема позвъняванията и ти да си говориш по микрофон-а. Лошото е че не помня как се казва ако някой знае такава подобна програма да я спомене моля много ми трябва пък не моа си намеря Eiii sega se setih. Imashe edn ChayeneBitware.Tam imashe takava extra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Eiii sega se setih. Imashe edn ChayeneBitware.Tam imashe takava extra:) Едно време когато бях с Уин98 я ползвах доста тая програмка и наистина беше доста добра. Но едва ли си струва да инсталираш 16-битова програма на ХР. Намери си по-добра. Пробвай горната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Пробвай горната. Specialno si slojih (NE)prodavaemia modem Davicom 33.6 int. za da ia probvam i da vidim kakvo 6te stane.Moje pak i da ostana dovolen ot neia .I da si imam sekretar na kompa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Specialno si slojih (NE)prodavaemia modem Davicom 33.6 int. za da ia probvam i da vidim kakvo 6te stane.Moje pak i da ostana dovolen ot neia .I da si imam sekretar na kompa .... Точно! И аз на същия модем съм я ползвал, обаче факса не работи както трябва с него, дали е от модема или не не знам (май е от модема все пак). Пробвал съм да пращам факсове но от другата страна ги получават сгъстени наполовина , да разчиташ на тва и да ти осере възможностите заради един факс! Иначе другото работи прекрасно, секретар и т.н. Откакто си взех модем Acorp 56K Битуера фаща праха вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 NAX, mnogo mersi!!!! Otdavna se kanih da naprava takyv topic no ti me izprevari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Точно! И аз на същия модем съм я ползвал, обаче факса не работи както трябва с него, дали е от модема или не не знам (май е от модема все пак). Пробвал съм да пращам факсове но от другата страна ги получават сгъстени наполовина , да разчиташ на тва и да ти осере възможностите заради един факс! Иначе другото работи прекрасно, секретар и т.н. Откакто си взех модем Acorp 56K Битуера фаща праха вече Abe pri men ne6to ne raboti kakto triabva.Kato i startiram mi kazva 4e modema e razpoznat no ne moje da bade inicializiran i mi dava da si izbera ot okolo 10 modema predimno soft 56k..Kakto i da e pusnah ia , sekretara se vklu4va no se 4uva ujasno gadno 6umene i samo tova.Neznam 6to stava taka.Ot sno6ti se ma4a i ni6to ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 nassko, аз някаде писах, че с някои модеми Classic Phone Tools не работи както трябва. Особено тел. секретар, аз просто ъплоаднах програмката така както дойде с модема ми (Acorp 56K Conexant). Аз не мога да знам с кои модеми ще работи перфектно и с кои не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 1.Napisano e 4e ne raboti s Rockwell moia e Davicom. че с някои Rockwell-ци секретаря не бачка ако не зададеш модема като някой друга марка в програмата 2.Nikoi ne te obviniava 4e ne raboti .Az sam kazvam kakvi problemi mi sazdava. nassko, аз някаде писах, че с някои модеми Classic Phone Tools не работи както трябва. Особено тел. секретар, аз просто ъплоаднах програмката така както дойде с модема ми (Acorp 56K Conexant). Аз не мога да знам с кои модеми ще работи перфектно и с кои не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 явно е станало недоразумение. Аз говоря, че Bitware съм я ползвал с Давиком'ски модем преди доста време и работеше добре, освен факса. Сега съм с Acorp 56K (Conexant) и ползвам Classic Phone Tools (което дойде с него). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDMA Posted December 23, 2003 Share Posted December 23, 2003 Awe po princip tiq programki ne sa li na cd-to s driverite na modema.Az i na dvata modema imam takiva programki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 V momenta rabotia s VentaFax 5. Mnogo hubava programa - biznes versia no ima 2 nedostataka: 1. WinFax 10 Pro izpra6ta perfektni faxove i se konfigurira po-lesno, no e samo fax 2. Crack-natata versia e na ruski Ne 4e sam otli4nik po angliiski, no misla 4e triabva softoware da se pi6e samo na angliiski. Cracknatata versia moje da se svali ot http://info.datacom.bg/woodworker/ventafax...20-%20crack.exe V momenta 6te instaliram Call soft Pro 3. Tia pone si ima crack i moje da se svali ot astalavista.box.sk a samata programa ot tucows.eunet.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Kogato si kupuva6 modem za 10 lv i to nov si blagodaren 4e pone ima driveri (makar windowsa da se darpa i da povtaria 4e ne sa sertificirani Awe po princip tiq programki ne sa li na cd-to s driverite na modema.Az i na dvata modema imam takiva programki. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.