Jump to content
BulForum.com

Търся програмка за DialUp Modem...

Nax

Recommended Posts

Така едно време имах една много ценна програмка за DialUp Modem с която можеше да си направиш модема да ти приема позвъняванията и ти да си говориш по микрофон-а. Лошото е че не помня как се казва :wir ако някой знае такава подобна програма да я спомене моля ;) много ми трябва пък не моа си намеря :wacko:

тая програмка (Classic Phone Tоols) отдавна съм я качил на уареза.

Потърси с търсачката и ще излезне.

И бтв сайта не е bvpr.com, a e www.bvrp.com

Случва се ;) То и без това оттам трудно ще свали нещо смислено освен някакви демота.

Но бъди предупреден, че програмата може и да не тръгне с твоя модем, получих данни, че с някои Rockwell-ци секретаря не бачка ако не зададеш модема като някой друга марка в програмата :wacko:

Така едно време имах една много ценна програмка за DialUp Modem с която можеше да си направиш модема да ти приема позвъняванията и ти да си говориш по микрофон-а. Лошото е че не помня как се казва  :wir  ако някой знае такава подобна програма да я спомене моля ;) много ми трябва пък не моа си намеря  :wacko:

Eiii sega se setih. Imashe edn ChayeneBitware.Tam imashe takava extra:)

Eiii sega se setih. Imashe edn ChayeneBitware.Tam imashe takava extra:)

Едно време когато бях с Уин98 я ползвах доста тая програмка и наистина беше доста добра. Но едва ли си струва да инсталираш 16-битова програма на ХР. Намери си по-добра. Пробвай горната.

Specialno si slojih (NE)prodavaemia modem Davicom 33.6 int. za da ia probvam i da vidim kakvo 6te stane.Moje pak i da ostana dovolen ot neia .I da si imam sekretar na kompa .... :punk  :punk  :punk

Точно! :)

И аз на същия модем съм я ползвал, обаче факса не работи както трябва с него, дали е от модема или не не знам (май е от модема все пак). Пробвал съм да пращам факсове но от другата страна ги получават сгъстени наполовина :sick , да разчиташ на тва и да ти осере възможностите заради един факс! Иначе другото работи прекрасно, секретар и т.н.

Откакто си взех модем Acorp 56K Битуера фаща праха вече :)

Точно! :)

И аз на същия модем съм я ползвал, обаче факса не работи както трябва с него, дали е от модема или не не знам (май е от модема все пак). Пробвал съм да пращам факсове но от другата страна ги получават сгъстени наполовина  :sick , да разчиташ на тва и да ти осере възможностите заради един факс! Иначе другото работи прекрасно, секретар и т.н.

Откакто си взех модем Acorp 56K Битуера фаща праха вече :)

Abe pri men ne6to ne raboti kakto triabva.Kato i startiram mi kazva 4e modema e razpoznat no ne moje da bade inicializiran i mi dava da si izbera ot okolo 10 modema predimno soft 56k..Kakto i da e pusnah ia , sekretara se vklu4va no se 4uva ujasno gadno 6umene i samo tova.Neznam 6to stava taka.Ot sno6ti se ma4a i ni6to ne stava :sayjin

nassko, аз някаде писах, че с някои модеми Classic Phone Tools не работи както трябва. Особено тел. секретар, аз просто ъплоаднах програмката така както дойде с модема ми (Acorp 56K Conexant). Аз не мога да знам с кои модеми ще работи перфектно и с кои не.

1.Napisano e 4e ne raboti s Rockwell moia e Davicom.

че с някои Rockwell-ци секретаря не бачка ако не зададеш модема като някой друга марка в програмата

2.Nikoi ne te obviniava 4e ne raboti .Az sam kazvam kakvi problemi mi sazdava.

nassko, аз някаде писах, че с някои модеми Classic Phone Tools не работи както трябва. Особено тел. секретар, аз просто ъплоаднах програмката така както дойде с модема ми (Acorp 56K Conexant). Аз не мога да знам с кои модеми ще работи перфектно и с кои не.

:) явно е станало недоразумение.

Аз говоря, че Bitware съм я ползвал с Давиком'ски модем преди доста време и работеше добре, освен факса.

Сега съм с Acorp 56K (Conexant) и ползвам Classic Phone Tools (което дойде с него).

• 6 months later...

V momenta rabotia s VentaFax 5. Mnogo hubava programa - biznes versia no ima 2 nedostataka:

1. WinFax 10 Pro izpra6ta perfektni faxove i se konfigurira po-lesno, no e samo fax

2. Crack-natata versia e na ruski :sick

Ne 4e sam otli4nik po angliiski, no misla 4e triabva softoware da se pi6e samo na angliiski.

Cracknatata versia moje da se svali ot

http://info.datacom.bg/woodworker/ventafax...20-%20crack.exe

V momenta 6te instaliram Call soft Pro 3. Tia pone si ima crack i moje da se svali ot astalavista.box.sk a samata programa ot tucows.eunet.bg

Kogato si kupuva6 modem za 10 lv ;) i to nov si blagodaren 4e pone ima driveri (makar windowsa da se darpa i da povtaria 4e ne sa sertificirani :angry:

Awe po princip tiq programki ne sa li na cd-to s driverite na modema.Az i na dvata modema imam takiva programki.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...