Dulgia Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Height-198cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Moqt nick idva ot filma John Doe po kanal 1 detogo davaha po edno vreme.John Doe nakratko sa vsi4ki myje v America bez samoli4nost/ demek ne znaqt koi sa i ot kade sa i nikoi ne gi poznava/ A Jane Doe-vsi4ki jeni bez samoli4nost.A ,sy6to i Alicia Keys ima edna takava pesen//Jane Doe//ta ot tam i trygna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Предполагам ,повечето от вас не са чели Силмарилион на Толкин.Оттам идва ника ми-в превод от синдарин май беше-Окървавен.Прозвище на Турин Турамбар. И се чете Агарваен,и няма връзка с водолази и тем подобни както мислеха някои хора,и това на аватара е човек с противогаз!!!Спрете да ме питате к'ъв е тоя водолаз с телефон!!!! <{POST_SNAPBACK}> Така,ника ми сега е GRIMJAUR - от френски към шведски - grimoire->grimjaur->книга с магии,мъдрости(обикновено - черни). Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ot nqkolko godini polzvam 2 nika: 1)HOLO -> tova e nai-starqt mi nick. Zamenql sam go ponqkoga, no vinagi se vra6tam na nego sled sedmica. Proizliza ot HOLOgraphic (or something like that). Mnogo me kefe6e(a i o6te e taka) ideqta za nqkoj, koito da moje da pravi hologrami. Bez razni nau4ni metodi i tehnika. Ne6to kato darba. 2) Demandred -> Edin ot 13-te Otstapnika. Sqnkata binagi me e kefila. ( stava duma za kultovoto fentazi na RJ "Koleloto na Vremeto" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ot 9-godishen sym s demoto na tozi nick..."Ciber God" beshe edno vreme shtoto neznaeh kak tochno se pishe, sled tova tyj kato se zanimavah izvestno vreme s hacking i phreaking stana na "cyber god", posle se Prevyrna na CyberGod, kogato zapochnah da kompoziram muzika, a sled tova, kogato zapochnah da puskam po trance parties stana DJ CyberGod... DJ_CyberGod doide ot mIRC zashtoto tam nali nqma prazno mqsto i taka... tova e my story!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Moqta istoriq e: Predi 2 godinki nqkude gledah filma Scarface,i super mnogo me izkefi i do den dne6en tva mi e lubimiqt krimi-film i ot tozi film doide i moqt nick "Scarface"(v prevod belqzaniq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Май... се казвам Александър, а на галено ми казват Алекс Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Mi moqt 'nik' e zaglavieto na edna pesen na METALLICA ot edin mrazen ot "istinskite" fenove na grupata album.Prosto mi haresa na4ina na ispisvane na dumata s trite X-a. A ina4e FIXER(angl)-4ovek koito popravq razni ne6ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go6o_6kafa Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 А за моя ник мога само да кажа: Това беше първото най-тъпо нещо за което се сетих Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Moqta istoriq e nooo ama noo glupava.Dqdo mi me nau4i da karam durtiq mu motor (32 godi6no ij planeta-3) I noo se bqh zarebil da bram4a iz selo ,ne 4e sq ne sum zariben da brum4a.I kak da se pi6a re6ih are ij_master.Ama sq sajalqvam ne ma kefi nicka.Ama ne mi se zanimava da go smenqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sista_blia Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Zna4i predi mnoooogo godini v edna internet zala blq blq blq blq .I ottam mi e nika Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 moj idva ot libelungenlied- sagata za nibelungite,edna pra-pra...istorija za nemskite plemena, zaribih se po neja oste ot 1.klas v germanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ми дойде от грешка,първо се пишех--> boggi,и ведъж се обърках и го написах boffi,и ми допадна но след това ми се стори малко "мъжко" и го смених на BoFFo ми...това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 moqt go vzeh ot edin koncert na Marilyn Manson . Koncerta se kazva6e Antichrist superstar v amerika sled koito si4ki katolici v sa6t trygvat na protesti sre6tu Marilyn.Tva be6e predi 65-6 godini nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ами ... Просто обичам сирене Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Историята на моя ник не е кой знае колко интересна....Първият ми ник, когато запичнах да взизам в мирката 90 и някоя си година беше SEXOFON...естествено за да привлека внимание После много от приятелите ми от махалата започнаха да ми викат Ильо и така си смених ника на ilio_. Това е ... и до ден днешен си е същият... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 mislq 4e e qsno.sled kato predi 3 godini slu6ah 6 Gates noo se ikefih i ot togava do sega sam si D-Devil Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ами понеже навсякъде където искаш да се регистрираш искат някакво име за ник ...........и от там connect - 1. свързвам (се), съединявам (се) Та така......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Хахха интересни истории ;>> Моя ник, пък.. кво да Ви кажа.. имам един приятел, дето влиза в чата с nick Pechenia, та от там реших да влезна с Pechenata, така и влизах по едно време в чата де, ама въпросния Pechen ми форбидна ника, и много ми беше залипсвал и си викам 'Еми като няма да е в чата, в уареза ще е' и от там ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 моя прякор го измисли един габровец на едно от най-култовите ми морета досега-96.тогава си бръснех главата и съм му заприличал на ахим лаурицен от филма наследството на гулденбургови.после за по-кратко стана лаури и така досега.дори и някои от познатите ми не си спомнят вече истинското ми име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Моят възникна от един от тъпите въпорси в IRC-то, а и е бях в настроение Някъв льольо ме пита от къде съм и на мен това ни хрумна първо и т'ва(oTkopEMaHaMaMa) казах. То пък взе, че ми хареса и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ami tozi nick idva ot zodiata mi predi se pi6eh Lorensa,tova idva6e ot nqkava latinoamerikanska sapunka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Хах, ако може да се нарече история де... ми преди време бях много зарибен и си купуваь PC MANIA редовно и се чудех къв да ми е ника и така попаднах на една статия за Max Payne и там се разправяше за някаж наркотик valkyre и от там вече насякаде така се пиша.И в последствие разбрах че валкиириите били женски създания ама мене ме кефи и няма да си го сменям Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Като бяхме малки играехме футбол между блоковете и имаше един дето му викаха Нуфри... и после по едно време разбрах, че Унуфрий е някакъв светец и понеже ми звучеше много добре... така реших... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ghetto_Freak ami kupih si edna mnogo qka bluza i na neq pishe " Ghetto Freaks never before picture like this " i to neq mi doide da se pi6a taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.