Jump to content
BulForum.com

What is your story ?

ZGAN

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Като малък (преди 15 години някаде) се записвах на Електронните игри така ,тъй като можеше само 3 символа да въведеш. Имах тогава такава шапка на която пишеше Ael и така си остана ;) Тъпо но не ми дреме :)

M-Star съкратено от manastar,а това съм го взел от Манастър-средновековен кумански водач,предполагаемият убиец на българския Цар Калоян.Просто името ми хареса.

• 6 months later...

Аме един ден видях един жокер(карта) и ме изкефи как беше нарисуван и от там идва това JoKeR

Istoriqta na parviqt mi nick JustSoYouKnow koito i v momenta 4at pat polzvam ne e tolkova interesna.Prosto edin hubav slan4ev den gledah MM i tam vidqh edna neveroqtna banda:American Head Charge.Pesenta beshe Just So You Know.Neveroqtna pesen koqto vednaga me pleni.Eto i klipa ako nqkoi se interesuva.

Segashniqt mi nick HATE e delo na PSYCHOSIS koito beshe taka dobar da me posavetva.Mnogo si me kefi :punk

Имаше едно детско филмче преди и там имаше един злодей MEG@BYTE , но истината е , че преди 5-6 години братовчед ми се пишеше GIG@BYTE , а аз тогава бях като попивателна хартия :lol: (на 8-9 годинки) и реших да се пиша MEG@BYTE , а тва vas90 ми дойде на ум като се рег-вах във форума , ама е тъпо и не го използвам :lol:

Аз съм франкофон и редовно ходя до Алианс франсез,което се намира в бившето кино "Синемакс".Оттам веднъж ми дадоха един календар за 2004г.Когато мислех какъв да ми е ника съвсем случайно очите ми попаднаха на този календар и изписаното лого на "Алианс"-а на френски...И така.....

Първия ми ник(оцелял от 98 до 01) беше Wormboy. Идваше от една песен на Менсън. Един хубав слънчев ден обаче се оказа че ника ми се е дропил в IRC и някой си го е регнал. Тъй като тогава беше важно за мен да имам няква самоличност в мирката си измислих сегашния ник-RottenBrain. По това време всички от класа ми казваха че съм психопат(тва май не е хубаво),затова и реших че един закърнял,изгнил мозък ме описва добре. Незнам дали ника все още отговаря на личноста ми обаче си ме кефи,а и навсякъде е свободен. Пък вече и стихотворенийце си написах за него...

Моя ник е мноу лесен - така наричат снежния човек (Yeti) в някои области в Америка.

@ZGAN: а твоя ник откъде дойде?

ами историята на моя ник е доста тъпа :bgrin:

преди около 4 години когато ходих по интернет зали и в залата киснехме все едни и същи "абонати" (Аrea 51 , Passion-a и 4k) :) и все се състезавахме кой в коя игра е по-добър и кой колко знае за програми и т.н. ... та... един ден когато играехме поредната игра на пари на Counter-Strike 1vs1 , както си играех и изведнъж ХОП - компютъра ми се рестартира и учуден се оглеждам и от съседното пц се подхилкват как са ми Nuke-нали пц-то и съм загубил облога :) та тогава и аз да направя мръсно откраднах тоя ник , регистрирах го в mIRC и с времето забравих да го сменя и даже сега не ми се занимава да си мисля друг , а и тези на който им трябвам ме знаят с този ник :)

Моя ник е мноу лесен - така наричат снежния човек (Yeti) в някои области в Америка.

@ZGAN: а твоя ник откъде дойде?

ima go na purva stranica....

Приятелите ми ми казват Жули или само Жу и от там. Харесва ми, защо звучи много лигаво и детски и ми допада като ник за форум. :)

Преди около 20 години чух една песен Боро Боро беше и затова... :)

шегувам се от много време в даскалото ми викат Боро или Бор-Бор, което идва от името ми Борис :)

Rex - заради вечната борба, която водя със хората, които не са наясно с нещата от живота, които аз съм изпитал и мога да им кажа каква е истината в действителност.

Съкращение от името и фамилията ми.Интерсното е,когато установих, че това отговаря на английското съкращение на Extra-Terrestrial(извънземно).

:allien

Историята е дълга и трагична. Всичко започна, когато сътворих вселената... опа, обърках темата :Р

Роден съм месец преди термина на майка ми. Със самото си раждане съм доказал желанието си да съм скорпион. Още когато разбрах какво е това зодия и коя зодия съм, Скорпиона стана един вид тотем за мен. Първата игра, която съм играл беше MK1 - преди десет-петнайсет години. Там играх със Scorpion, защото е моята зодия и ме кефеше - гадно копеле беше. Когато някоя от игрите със жетони искаше да напиша инициали - пишех SCN.

Когато си взех компютър (1995 г.) започнах по игрите да се пиша като Scorpion. Когато започнах да ходя по зали 98-99 - там започнах да се пиша ScorpioN (главното N е взаимствано от начина, по който пишат логото си MetallicA). Обаче се оказа, че не съм единствения и за да нахраня егото си - добавих едно The' отпред. И понеже IRC не поддържа ' за ник - промених го на `. Е, това е историята на ника ми. За останалите никове, които ползвам - Antares, Lesath - това са звезди от съзвездието Скорпио, като Antares е централната звезда - жълт супергигант.

Men mnogo ma kefi kolata Viper - krasiva mnogo mo6na i kolata seriino proizvodstvo s nai mnogo kubici i ot tam idva.

А аз си мислех, че е от змията :P

Aquila - орел на латински, падам си зоолог.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...