Colin Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Моя nick идва от любима PC игра(Colin McRae Rally), любим рали състезател(Colin McRae) и временен прякор(Colin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Като малък (преди 15 години някаде) се записвах на Електронните игри така ,тъй като можеше само 3 символа да въведеш. Имах тогава такава шапка на която пишеше Ael и така си остана Тъпо но не ми дреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 M-Star съкратено от manastar,а това съм го взел от Манастър-средновековен кумански водач,предполагаемият убиец на българския Цар Калоян.Просто името ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Аме един ден видях един жокер(карта) и ме изкефи как беше нарисуван и от там идва това JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Istoriqta na parviqt mi nick JustSoYouKnow koito i v momenta 4at pat polzvam ne e tolkova interesna.Prosto edin hubav slan4ev den gledah MM i tam vidqh edna neveroqtna banda:American Head Charge.Pesenta beshe Just So You Know.Neveroqtna pesen koqto vednaga me pleni.Eto i klipa ako nqkoi se interesuva. Segashniqt mi nick HATE e delo na PSYCHOSIS koito beshe taka dobar da me posavetva.Mnogo si me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Segashniqt mi nick HATE e delo na PSYCHOSIS koito beshe taka dobar da me posavetva.Mnogo si me kefi <{POST_SNAPBACK}> Недей, че ще взема да се изчервя Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.s.m.f. Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Real Sick Mother Fucker-from song of Twisted Sister-You are an S.M.F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 аз пък го съчиних по тази схема Bulgaria=BG=Bai Ganio Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Имаше едно детско филмче преди и там имаше един злодей MEG@BYTE , но истината е , че преди 5-6 години братовчед ми се пишеше GIG@BYTE , а аз тогава бях като попивателна хартия (на 8-9 годинки) и реших да се пиша MEG@BYTE , а тва vas90 ми дойде на ум като се рег-вах във форума , ама е тъпо и не го използвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Аз съм франкофон и редовно ходя до Алианс франсез,което се намира в бившето кино "Синемакс".Оттам веднъж ми дадоха един календар за 2004г.Когато мислех какъв да ми е ника съвсем случайно очите ми попаднаха на този календар и изписаното лого на "Алианс"-а на френски...И така..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Първия ми ник(оцелял от 98 до 01) беше Wormboy. Идваше от една песен на Менсън. Един хубав слънчев ден обаче се оказа че ника ми се е дропил в IRC и някой си го е регнал. Тъй като тогава беше важно за мен да имам няква самоличност в мирката си измислих сегашния ник-RottenBrain. По това време всички от класа ми казваха че съм психопат(тва май не е хубаво),затова и реших че един закърнял,изгнил мозък ме описва добре. Незнам дали ника все още отговаря на личноста ми обаче си ме кефи,а и навсякъде е свободен. Пък вече и стихотворенийце си написах за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Моя е notor1ous, щото LeoN винаги много трудно се регистрира Чух го в няква песен, харасе ми и го взех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ops sorry delneto go tozi post 4e se obarkah Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Моя ник е мноу лесен - така наричат снежния човек (Yeti) в някои области в Америка. @ZGAN: а твоя ник откъде дойде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ами историята на моя ник е доста тъпа преди около 4 години когато ходих по интернет зали и в залата киснехме все едни и същи "абонати" (Аrea 51 , Passion-a и 4k) и все се състезавахме кой в коя игра е по-добър и кой колко знае за програми и т.н. ... та... един ден когато играехме поредната игра на пари на Counter-Strike 1vs1 , както си играех и изведнъж ХОП - компютъра ми се рестартира и учуден се оглеждам и от съседното пц се подхилкват как са ми Nuke-нали пц-то и съм загубил облога та тогава и аз да направя мръсно откраднах тоя ник , регистрирах го в mIRC и с времето забравих да го сменя и даже сега не ми се занимава да си мисля друг , а и тези на който им трябвам ме знаят с този ник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Моя ник е мноу лесен - така наричат снежния човек (Yeti) в някои области в Америка.@ZGAN: а твоя ник откъде дойде? <{POST_SNAPBACK}> ima go na purva stranica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Приятелите ми ми казват Жули или само Жу и от там. Харесва ми, защо звучи много лигаво и детски и ми допада като ник за форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Преди около 20 години чух една песен Боро Боро беше и затова... шегувам се от много време в даскалото ми викат Боро или Бор-Бор, което идва от името ми Борис Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ATEL e sashtoto kato ATEЛЧО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Rex - заради вечната борба, която водя със хората, които не са наясно с нещата от живота, които аз съм изпитал и мога да им кажа каква е истината в действителност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Съкращение от името и фамилията ми.Интерсното е,когато установих, че това отговаря на английското съкращение на Extra-Terrestrial(извънземно). :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Моя идва от Филма Hellsing Там главния герой се натича Alucard Но при регистрацията збърках правописа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Историята е дълга и трагична. Всичко започна, когато сътворих вселената... опа, обърках темата :Р Роден съм месец преди термина на майка ми. Със самото си раждане съм доказал желанието си да съм скорпион. Още когато разбрах какво е това зодия и коя зодия съм, Скорпиона стана един вид тотем за мен. Първата игра, която съм играл беше MK1 - преди десет-петнайсет години. Там играх със Scorpion, защото е моята зодия и ме кефеше - гадно копеле беше. Когато някоя от игрите със жетони искаше да напиша инициали - пишех SCN. Когато си взех компютър (1995 г.) започнах по игрите да се пиша като Scorpion. Когато започнах да ходя по зали 98-99 - там започнах да се пиша ScorpioN (главното N е взаимствано от начина, по който пишат логото си MetallicA). Обаче се оказа, че не съм единствения и за да нахраня егото си - добавих едно The' отпред. И понеже IRC не поддържа ' за ник - промених го на `. Е, това е историята на ника ми. За останалите никове, които ползвам - Antares, Lesath - това са звезди от съзвездието Скорпио, като Antares е централната звезда - жълт супергигант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Men mnogo ma kefi kolata Viper - krasiva mnogo mo6na i kolata seriino proizvodstvo s nai mnogo kubici i ot tam idva. <{POST_SNAPBACK}> А аз си мислех, че е от змията Aquila - орел на латински, падам си зоолог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.