wlado Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Значи купих си Алкател ОТ Е 801. Много евтин(спрямо другите ГСМ които свирят мп3). Взимам го само понеже има слот за СД карти (според интернет до 2 гб) и може да свири мп3 иначе е без почти никакви функции. Не мога да разберя може ли? и ако може как? да сложа мои мп3/миди за звънене и съответно тапет за екрана. Ако някой знае как ще бъда благодарен много /даже тъпия телефон се свързва с ПЦ чрез усб /мини усб/. В официалния сайт на китайците няма нищо а в упътването тоже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Еми първо доколкото се разрових в нета телефона е с microSD или така наречената TransFlash карта а не с чисто SD а това е от значение според мен Щом се свързва с компа чрез УСБ-то неможеш ли да му влезнеш в паметта и от там да си качваш мелодийки?Другия начин е да си купиш кард рийдър и направо на картата да си хакаш МП3-ки.Като гледам няма нито инфраред или "синзъб" така че май други възможности не ти остават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 мп3ки се ка4ват от лесно по-лесно. ама идеята мие не само да ги ка4вам за слушане ами и като мелдии за звънене. И да мога д сменяма картинките в тел.а .Има с миксро СД-то само една папка мп3 и тва е и там слагам мп3тата. Има малко недомислици тоя телефон но за тая цена си е супееееер, много му се кефя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 ТУК пише че можеш да просвирваш MP3 /има MP3/, но "МP3 за входящо позвъняване - Не " т.е. можеш да ги просвирваш но не може да ти звъни така телефона когато те търсят. Трябвало е да разучиш повече преди да го вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 ТУК пише че можеш да просвирваш MP3 /има MP3/, но "МP3 за входящо позвъняване - Не " т.е. можеш да ги просвирваш но не може да ти звъни така телефона когато те търсят. Трябвало е да разучиш повече преди да го вземеш Все тая ми е какво пише там понеже в момента звъня с файл наре4ен DOWN.mp3 дали е мп3? хахахахха. идеята мие как мога да сменям картинки мидита и мп3та в тела, ако някой знае. Понеже никаде не намерих инфо. ТУК пише че можеш да просвирваш MP3 /има MP3/, но "МP3 за входящо позвъняване - Не " т.е. можеш да ги просвирваш но не може да ти звъни така телефона когато те търсят. Трябвало е да разучиш повече преди да го вземеш Все тая ми е какво пише там понеже в момента звъня с файл наре4ен DOWN.mp3 дали е мп3? хахахахха. идеята мие как мога да сменям картинки мидита и мп3та в тела, ако някой знае. Понеже никаде не намерих инфо.Аз телефона го взимам да сиври мп3 предимно понеже не смятам 4е скъп телефон ще ми върши работа освен ако го взимам за гъзария.(По едно време като ба4ках за известно време на складовете забелязах 4е шефовете карат с някви супер строшени гсм-та от миналия век, е супер слабо заплатените служители вси4ките с мп3та филми и не знам си кво беше ми много смешно!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Уфффффффф Алкател, земи си кард риидър, от тел-а по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.