HAKERA® Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Takaaa, imam nqkoy i drug vupros. Purvo: 6te pravq sait na na6iq klas i mi se iska da sloja nqkakvo forum4e (primerno kato tova tuk). Vuprosa e kak da stane tova . Na men ideqta za sayta mi e da ka4a nqkude .html dokument i posle da svurja nqkakvo lesno-zapomnq6to se URL . Dali ako napravq taka 6te moje da se sloji forum i kak. Ako ne kajete kakvo trqbva da se napravi, za da slojim i Forum. I iskam da se oburna kum ADMIN-ite. S risk da stane mnogo banalno 6te zadam vuprosa koga 6te se poosvobodi malko mqsto na FTP-to, 4e iskam da si doka4a edno .ISO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 Форум можеш да си изтеглиш безплатен, като този тук, има и други, phpbb, и други. Въпроса е, че ти трябва хостинг с поддръжка на PHP и бази данни MySQL. А такъв безплатен е изключително трудно да намериш!!! Има някои, но те са изключително ненадеждни, с МНОГО малко място, и админите трият каквото им хрумне без предупреждение, и съръвите се крашваат често. Така че, сам решавай. Форума може да се сложи където искаш, просто линка ще бъде към форума (линка от главния сайт). Друга алтернатива е да се регистрираш в някой сайт за безплатен форум, веднага на акъла ми идва bravenet.com, но има и български такива, в момента не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 19, 2003 Author Share Posted December 19, 2003 MERSI 6te porazgledam 6te vidq kak stoqt ne6tata i ako se naloji pak 6te pitam, no moje bi nqma da ima nujda! A, 6tqx da zabravq. Iskam da pitam na Bravenet.com ako napravq forum az li 6te sum admin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 A, 6tqx da zabravq. Iskam da pitam na Bravenet.com ako napravq forum az li 6te sum admin? Разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 HAKERA® ti za poreden pat ,me porazi s tvoite idei...... Forum v stranicata na tvoq klas... Abe vie hora ne si li govorite v daskalo 4e forum 6e si pravite Abe napravo ... bez komentar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 ralexes ti purvo si zadai vuprosa kolko ot tqh hodqt na u4ili6te 6tom sa re6ili da praqt forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 19, 2003 Author Share Posted December 19, 2003 HAKERA® ti za poreden pat ,me porazi s tvoite idei......Forum v stranicata na tvoq klas... Abe vie hora ne si li govorite v daskalo 4e forum 6e si pravite Abe napravo ... bez komentar ... Abe vij sega. Na4i v tozi forum mogat da se pi6at primerno lafove za/na daskali i kakvo li ne i to ne samo ot na6iq klas, mi ot cqloto daskalo. Osven tova ot na6iq klas iskame da "nadupim" drug klas, koito su6to sa si napravili stranica, no nqmat Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2003 Share Posted December 19, 2003 значи искате да надупите другия клас... Това ми прилича на двубой в който всички средства са позволени, независимо дали ще вършат полезна работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 19, 2003 Author Share Posted December 19, 2003 Ima ne6to takava, no ne e samo tova. To vse pak 6te e mnogo xubavo da si ima taka edno forum-4e. Mnogo polezna rabota vur6i. Primerno ako go nqma6e tozi forum tuk trudno 6tqx da razbera kak da napravq drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 19, 2003 Author Share Posted December 19, 2003 Na4i sq stignax do nqkude - napravix forum v bravenet.com. Do tuk dobre. Oba4e tozi forum dale4 ne otgovarq na predstavite mi. Az si predstavqx forum, v koyto se reg-va6 i pi6e6 samo ako si se reg-nal (kato tuk).Tam, oba4e ne e taka, koeto ne e za predpo4itane. Osven tova mnogo kofti izglejda i e mnogo oburkva6to. Nqkoy ako moje da dade po-xubavo mqsto za Forum da se obajda. Gotov sum da priemam predlojeniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek, koeto moje i da si e vqrno de , znachi napravi si hosting v freewebs.com ili livegate.net i sloji edin invision, mislq che tam pozvolqvat php. i izpolzvaj saita samo za foruma puk napravi edin primeren index.htm deto da gi zablujdava che e str. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Abe vij sega. Na4i v tozi forum mogat da se pi6at primerno lafove za/na daskali i kakvo li ne i to ne samo ot na6iq klas, mi ot cqloto daskalo. Osven tova ot na6iq klas iskame da "nadupim" drug klas, koito su6to sa si napravili stranica, no nqmat Forum Kaji 4e saita warez.ru e va6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 Kaji 4e saita warez.ru e va6 Tova be6e naistina veselo Exxxx, ako be6e moy, oba4e edva li 6tqx da sum trugnal da pravq drug Puk koy znae, moje puk nqkoy den da go "kupq" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek, koeto moje i da si e vqrno de , znachi napravi si hosting v freewebs.com ili livegate.net i sloji edin invision, mislq che tam pozvolqvat php. i izpolzvaj saita samo za foruma puk napravi edin primeren index.htm deto da gi zablujdava che e str. Mersi za ideqta. A moje6 li da mi kaje6 ot kude da si vzema tozi Invision deto trqbva da go vmukna tam, 4e za pruv put mi se slu4va da pravq forum i ne sum zapoznat Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 mi scrollni naj naj dolu vuv foruma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek... Абсолютно си прав, от едно известно време (доста дълго) услугите в бравенет станаха лайнени отвсякъде, а преди не беше така, ползвах брояч и форми оттам, но откакто ги развалиха забравих за тоя сайт. Аз го споменах просто като пример, не че бих тръгнал да го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 eto ti forum Btw kato si regna acc. vuv freewebs.com kak da ka4a foruma?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 Nqkoga da si chuval za chetene ne readme-ta, install.html-ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 za pyrvi pyt mi e srry.prosto pitam do sega ne sum pravil ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 1, 2004 Author Share Posted January 1, 2004 Takaaaa... Az se regnax v freewebs.com , uploadnax edno php i da si kaja 4estno nqma nikakvi priznaci sait-a da poddurja php . Moje li nqkoy, koyto razbira pove4e ot men, da proveri i da kaje ako naistina e taka i ako ne e taka da mi kaje kude gre6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 1, 2004 Share Posted January 1, 2004 Не, този хостинг не поддържа PHP. Пише го и в FAQ-a съвсем надлежно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 1, 2004 Author Share Posted January 1, 2004 Da de. Az ne poglednax celiq FAQ , no si zabelqzax, 4e ne poddurja. Mojete li da predlojite nqkoy, koyto poddurja php i e bezplaten? Btw probvax i s livegate.net kakto predloji chochosan , no tam dori ne uspqx da ka4a php fail-a. Uj go puska da se ka4va i posle mi kazva, 4e e uspe6no ka4eno, no kato proverq i go nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 1, 2004 Share Posted January 1, 2004 Както ти казах и преди, много е трудно да се намери добър безплатен такъв (говоря за PHP хостинг). Горещо ти препоръчвам да се пробваш в host.sk, там много трудно ще нацелиш момент да се регнеш, но успееш ли, ще останеш доволен. Сега мисля регистрациите са на принципа на опашката (пръв заявил, пръв получил), но виж там и бъди настоятелен, проверявай много често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 1, 2004 Share Posted January 1, 2004 само да попитам - а там (livegate.net) прочете ли го FAQ-а (и въобще всичките обяснения как се работи при тях) или и там не си съвсем го прочел?? Щото аз няма да ида да го прочета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 2, 2004 Author Share Posted January 2, 2004 Mersi tedy za predlojenieto na host.sk . Tam oba4e iskat pari4ki (29 USD) . Ako nqma6 drugi idei blagodarq za pomo6tta. Se 6te se subere ot cql klas tazi suma. Ako oba4e ima6 nqkakvi drugi predlojeniq, kudeto e po-evtino ili napravo bezplatno 6te sum ti o6te po-blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.