Jump to content
BulForum.com

[merged] FORUM

HAKERA®

Recommended Posts

Takaaa, imam nqkoy i drug vupros. Purvo: 6te pravq sait na na6iq klas i mi se iska da sloja nqkakvo forum4e (primerno kato tova tuk). Vuprosa e kak da stane tova :confused . Na men ideqta za sayta mi e da ka4a nqkude .html dokument i posle da svurja nqkakvo lesno-zapomnq6to se URL . Dali ako napravq taka 6te moje da se sloji forum i kak. Ako ne kajete kakvo trqbva da se napravi, za da slojim i Forum.

I iskam da se oburna kum ADMIN-ite. S risk da stane mnogo banalno 6te zadam vuprosa koga 6te se poosvobodi malko mqsto na FTP-to, 4e iskam da si doka4a edno .ISO?

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Форум можеш да си изтеглиш безплатен, като този тук, има и други, phpbb, и други.

Въпроса е, че ти трябва хостинг с поддръжка на PHP и бази данни MySQL.

А такъв безплатен е изключително трудно да намериш!!! Има някои, но те са изключително ненадеждни, с МНОГО малко място, и админите трият каквото им хрумне без предупреждение, и съръвите се крашваат често.

Така че, сам решавай.

Форума може да се сложи където искаш, просто линка ще бъде към форума (линка от главния сайт).

Друга алтернатива е да се регистрираш в някой сайт за безплатен форум, веднага на акъла ми идва bravenet.com, но има и български такива, в момента не се сещам.

:confused  HAKERA® ti za poreden pat ,me porazi s tvoite idei......

Forum v stranicata na tvoq klas...:blink:  Abe vie hora ne si li govorite v daskalo 4e forum 6e si pravite :lol: Abe napravo ... bez komentar ...

Abe vij sega. Na4i v tozi forum mogat da se pi6at primerno lafove za/na daskali i kakvo li ne i to ne samo ot na6iq klas, mi ot cqloto daskalo. Osven tova ot na6iq klas iskame da "nadupim" drug klas, koito su6to sa si napravili stranica, no nqmat Forum :punk

:) значи искате да надупите другия клас...

Това ми прилича на двубой в който всички средства са позволени, независимо дали ще вършат полезна работа.. ;)

Na4i sq stignax do nqkude - napravix forum v bravenet.com. Do tuk dobre. Oba4e tozi forum dale4 ne otgovarq na predstavite mi. Az si predstavqx forum, v koyto se reg-va6 i pi6e6 samo ako si se reg-nal (kato tuk).Tam, oba4e ne e taka, koeto ne e za predpo4itane. Osven tova mnogo kofti izglejda i e mnogo oburkva6to. Nqkoy ako moje da dade po-xubavo mqsto za Forum da se obajda. Gotov sum da priemam predlojeniq.

foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek, koeto moje i da si e vqrno de :), znachi napravi si hosting v freewebs.com ili livegate.net i sloji edin invision, mislq che tam pozvolqvat php. i izpolzvaj saita samo za foruma puk napravi edin primeren index.htm deto da gi zablujdava che e str.

Abe vij sega. Na4i v tozi forum mogat da se pi6at primerno lafove za/na daskali i kakvo li ne i to ne samo ot na6iq klas, mi ot cqloto daskalo. Osven tova ot na6iq klas iskame da "nadupim" drug klas, koito su6to sa si napravili stranica, no nqmat Forum  :punk

Kaji 4e saita warez.ru e va6 :)

foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek, koeto moje i da si e vqrno de :), znachi napravi si hosting v freewebs.com ili livegate.net  i sloji edin invision, mislq che tam pozvolqvat php. i izpolzvaj saita samo za foruma puk napravi edin primeren index.htm deto da gi zablujdava che e str.

Mersi za ideqta. A moje6 li da mi kaje6 ot kude da si vzema tozi Invision deto trqbva da go vmukna tam, 4e za pruv put mi se slu4va da pravq forum i ne sum zapoznat

foruma v bravenet e ujasno tupo izglejdash napravo kato si gledam tozi invision i onzi mi se struva kato nqkakva lajnqna kasha ot minaliq vek...

Абсолютно си прав, от едно известно време (доста дълго) услугите в бравенет станаха лайнени отвсякъде, а преди не беше така, ползвах брояч и форми оттам, но откакто ги развалиха забравих за тоя сайт. Аз го споменах просто като пример, не че бих тръгнал да го ползвам.

• 2 weeks later...

Takaaaa... Az se regnax v freewebs.com , uploadnax edno php i da si kaja 4estno nqma nikakvi priznaci sait-a da poddurja php . Moje li nqkoy, koyto razbira pove4e ot men, da proveri i da kaje ako naistina e taka i ako ne e taka da mi kaje kude gre6a :rolleyes:

Da de. Az ne poglednax celiq FAQ , no si zabelqzax, 4e ne poddurja. Mojete li da predlojite nqkoy, koyto poddurja php i e bezplaten? :rolleyes: Btw probvax i s livegate.net kakto predloji chochosan , no tam dori ne uspqx da ka4a php fail-a. Uj go puska da se ka4va i posle mi kazva, 4e e uspe6no ka4eno, no kato proverq i go nqma :(

Както ти казах и преди, много е трудно да се намери добър безплатен такъв (говоря за PHP хостинг).

Горещо ти препоръчвам да се пробваш в host.sk, там много трудно ще нацелиш момент да се регнеш, но успееш ли, ще останеш доволен. Сега мисля регистрациите са на принципа на опашката (пръв заявил, пръв получил), но виж там и бъди настоятелен, проверявай много често.

само да попитам - а там (livegate.net) прочете ли го FAQ-а (и въобще всичките обяснения как се работи при тях) или и там не си съвсем го прочел?? Щото аз няма да ида да го прочета...

Mersi tedy za predlojenieto na host.sk . Tam oba4e iskat pari4ki (29 USD) . Ako nqma6 drugi idei blagodarq za pomo6tta. Se 6te se subere ot cql klas tazi suma. Ako oba4e ima6 nqkakvi drugi predlojeniq, kudeto e po-evtino ili napravo bezplatno 6te sum ti o6te po-blagodaren :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...