s`Oliver Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Igri4kata e super qka maina ne znam kakvo pove4e moje da se iska ot edin dosta realen 6ytar ! haresva mi 4e nee samo da trepe6 ami trqq da se vnimava mn kato se napredva ,a sa6tevremenno nee kato SWAT da varvi6 s 1 km v 4as Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 bravo pich sigorno e iaka ma az dvapaty ia darpam i se edno isashto davami error v smisal kato ia razarhiviram i posle nemi dava da ia instaliram nekva greshka nz ot kade si drapnal igrata .....no zabavliavai se i za men ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 1-во и задължително! Търсете дали няма друга такава или почти такава тема! Като например тази тук! 2-ро и незадължително. Опитайте се да пишете на кирилица. Това е лична молба. Успех и много приятни преживявания в нашия скромен форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Поне да бяхте написали името на играта правилно (пълно) в заглавието Както и да е, ползвайте оная тема, а тая я заключвам, тъй като няма нищо смислено в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.