Jump to content
BulForum.com

Ъпдейт на софтуер за GSM

Teddy-King

Recommended Posts

Използвал ли е някой тази услуга от официалния сайт на СЕ? Добре е да си с най-новия софтуер на телефона, но не смея да го използвам още. Основният ми въпрос е- ще се загуби ли бърлгарският език при инсталиране на новия софтуер?

Това зависи какъв е номера на тела ти. Обикновено всеки тел има свой номер , по който се установява закъде е предназначен. По принцип ако си го купувал от BG няма да ти се загуби езика...

Ползвал съм го редовно (като имах още SE P900). Има полза : оправени бъгове.

Поне за P900 имаше т.н. language packs : отделно от Update service-то и слагаха езици (не че имаше български де) :-)

В интерес на истината, Р900 не е много добър пример, тъй като той официално беше обявен за грешка и спрян от производство и продажба в нормалните страни. Само в България му се възхищаваха и го продаваха на задути цени.

Сега дилемата ми е дали да имам телефон на български, или телефон с последна версия на софтуера. Бъговете, които откривам за сега, не са болка. Не ми е проблем езика, пак ще го разбирам. Просто ми е по-приятно да е на кирилица. Благодаря ви за коментарите. Ще очаквам още такива и от други хора, срещнали се с тоя проблем.

В интерес на истината, Р900 не е много добър пример, тъй като той официално беше обявен за грешка и спрян от производство и продажба в нормалните страни. Само в България му се възхищаваха и го продаваха на задути цени.

Сега дилемата ми е дали да имам телефон на български, или телефон с последна версия на софтуера. Бъговете, които откривам за сега, не са болка. Не ми е проблем езика, пак ще го разбирам. Просто ми е по-приятно да е на кирилица. Благодаря ви за коментарите. Ще очаквам още такива и от други хора, срещнали се с тоя проблем.

Не знам дали е по темата, но аз имам 5300 и си ъпдейтнах софтуера на телефона до по - горна версия, защото и на Nokia има подобна програма на сайта. Някои хора не получават български, но аз постъпих смело (за което не съжалявам) и си го ъпдейтнах. Имам си кирилица , но и аз имах някои досадни бъгове, които се оправиха. Дори и да нямах кирилица след ъпдейта пак щях да го направя. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...