Jump to content
BulForum.com

Защо пишете на маймуница

sviro

Recommended Posts

Искам да попитам хората които пишата на тази странна смесица на латиница и Кирилица защо им прави кеф да го правят.Буквите на Bulgarian Phonetic са разположени почти както тези които ползвате ,но тогава не трябва да четем неща като : 6te doida и 4akai malko а ще се разбираме много по лесно на чист български.А ако чак толкова не можете да свикнете пишете поне така : из4акаи .Вие сте българи пищете на български,а не на маймунски! flag_of_Bulgaria.gif

Shtoto ni e kef. A az iskam da popitam zashto horata ne polzvat tursachkate...

Не грубиянствай ей :pirate хахах

А ти ентусиазирани ми момко преди да се засилиш от втория пост с гръмки лозунги и призиви се поогледай малко като влизаш за сефте някъде - има правила този форум, има тема за новобранци с хъс като тебе, има търсачка...

Темата за кирилицата е дъвкана в поне 5 други теми, 2 от които ексклузивни по въпроса.

shtoto me marzi da restartvam kompa,za da mi se aktivira flex-type.kapish?

МИ може да се сложи кирилизатор в самия форум. ПОне така е в клубф1 и писането на БГ е задължително

e тва оправдание с флекс тайпа е много абсурдно! има много хубав кирилизатор на инженера, който си бачка идеално. крайно време е във форума да се направи задължително писането на кирилица и толкова.

Че то по нищо не личи, че авторът на темата знае български...

Не ви ли омръзна да мрънкате за тая кирилица, сякаш цял живот на кирилица сте писали. Тия дето най-много мрънкате сигурно ползвате интернет от макс. две години и не знаете преди каква рядкост беше да се пише на кирилица. По-големи патриоти ли се чувствате или какво?

Във форуми по принцип пиша на кирилица. В IRC пиша само с латински букви, поради редица причини. Не пиша на маймунски, пиша на български, като ползвам различна знакова система. Ако всички, които се пенят срещу ползването на латинските букви са семиотично обременени и имат проблем с разбирането на езика си в леко променена знакова система, това е изцяло техен проблем.

Приятна вечер!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...