RaptoR Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Не предимно, а май само той.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Ми да ви разжалват вас другите тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Между другото, някой поглеждал ли е кога за последно е писано в разделите "Клипове", "Skating", "Dancing", "Моторни Спортове"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Като няма кой да пише - не е писано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Защо никой не реагира на рапортите за обяви в секцията за продавам/купувам?Пуснах по погрешка на два пъти обяви с недовършена редакция и сега са излишни. Реагирам веднага като отново влезна във форума след известно време без да съм влизал. ......а в 'сухия' период - да се оправя бираджията с шапката на аватара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Не мога да си редактирам стари мнения. Дава ми само някои, май само днешните. Стари мнения не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Аз подобен проблем нямам, това звучи странно.. Как така някои дава, други не? Да не си с някое слакърско недоразумение за браузър от типа на FF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Не мога да си редактирам стари мнения. Дава ми само някои, май само днешните. Стари мнения не. Само до 3 часа след пускане на мнение можеш да си ги редактираш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Няква нова "екстра" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Няква нова "екстра" Доста пъти вече се случва хора да решават да си "трият" мненията поради някакви причини. Имало е случай това да се случи с всичките им мнения. Доста неприятно е когато четеш някоя тема и засечеш няколко такива мнения. От много време(години) обмислях да се наложи ограничение на времето за редакция. След като host си затри всички мнения в тази тема: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=133232, прецених, че е крайно време да въведем тази екстра. Може би обаче срокът от 3 часа е малък. 7 дена май е по - добре? Какво мислите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Поне ден Иначе да. Малко е кофти като изведнъж темата стане на дупки и се губи целия смисъл. В един друг форум, който не ползва готово решение, а писано от админите на сайта, като блокират/изтрият потребител и мненията му се изтриват и в един момент се чешеш по главата какво става в темите. Заради някакави обиди в последните 4-5 мнения изтриват да речем десетки или стотици, където имат смисъл и са полезни. И става много гадно четенето на такива теми и следенето на разговора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Тази опция я активирах не с цел ограничение на потребители. За удобство на всички е. Надявам се, че няма да се приеме с лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 7 дена е ОК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Ванка, това нещо не го разбирам аз съвсем... А какво става, когато човек е сбъркал при писането и иска да си коригира грешките? И в крайна сметка след като така и така може да си затрие постовете, какво значение има колко ще стоят, след като пак ще заминат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 (edited) Става проблем при корекция на цената в търговския раздел... Ето сега искам да си коригирам темата, а не да я "вдигам" и не мога...Темата е за затваряне, но не искам да преча на другите и да я вдигам с нов пост...Защото освен доклад, аз си я коригирам и в първото мнение, че да се знае, докато някой админ/модератор я махне. Edited June 22, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Ванка, това нещо не го разбирам аз съвсем... А какво става, когато човек е сбъркал при писането и иска да си коригира грешките? И в крайна сметка след като така и така може да си затрие постовете, какво значение има колко ще стоят, след като пак ще заминат?ужасТ Тази опция е за това колко време потребител може да си редактира мнението. След като изтече това време, мнението не може да се редактира. Когато я активирах бях сложил 3 часа. Така в рамките на 3 часа могат да се нанасят корекции в мнението. Изобщо не ми е хрумвала идеята да няма възможност за редакция на мнение. Опцията за изтриване на мнение я имаш ти. Останалите хора я нямат. За тази цел съм забелязвал да се прибягва до това да се редактират всичките мнения и да ги заместват с някаква иконка. Става проблем при корекция на цената в търговския раздел... Ето сега искам да си коригирам темата, а не да я "вдигам" и не мога...Темата е за затваряне, но не искам да преча на другите и да я вдигам с нов пост...Защото освен доклад, аз си я коригирам и в първото мнение, че да се знае, докато някой админ/модератор я махне. Това не се бях замислял. По - колко време горе долу седят темите в раздела с продажбите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 При това положение и аз подкрепям 7-те дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 По - колко време горе долу седят темите в раздела с продажбите? По бая. Има стоки, които се продават по-бавно. Няма ли възможност първият пост в темата да може да се редактира по всяко време? Останалите примерно до 7 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 По бая. Има стоки, които се продават по-бавно. Няма ли възможност първият пост в темата да може да се редактира по всяко време? Останалите примерно до 7 дена.Няма такава опция. Опцията е се слага в потребителската група. В опцията за самият под-форум, няма такава възможност. Явно 7 дена е кратък срок заради търговският раздел. Някакви други предложения за срок? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Моя апарат го продавам месеци И чат пат му смъквам цената, Ако не може за подфорум само да се слага - кофти. Освен да има някъв плъгин да го пренесе на ниво раздели, вместо да е глобално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Явно 7 дена е кратък срок заради търговският раздел. Някакви други предложения за срок? 1 месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 1 месец е приемливо предложение, въпреки че ще обърка сметките на N на брой хора. Срокът за Галчето го направете 9 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Хахахахаха, може. Не, ако си говорим сериозно, 1 месец за нормални мнения е добре (според мен). За търговския раздел не знам, там сигурно ще искат поне 3 месеца, защото не винаги в рамките на един месец можеш да продадеш нещо. Все пак аз само предлагам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 1 месец от последната промяна има ли как да стане? Така ако някой си сваля цената, брояча ще се занулява и ще има 1 месец да направи нова промяна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 1 месец от последната промяна има ли как да стане? Така ако някой си сваля цената, брояча ще се занулява и ще има 1 месец да направи нова промяна.Няма такава опция. Единствено дали може да се едитват мненият и ако може до колко време(в минути) след като са пуснати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts