RaptoR Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Освен задаван 10 пъти и нагоре, е задаван и на 10 места... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) не се претеснявайте за Бг филми. което е разрешено е качено в YOUTUBE , което не е разрешено (права на БНТ, БТВ) а те са само около 100 фима и сериала, ще се качи като торенти в някакъв тракер. Качеството на филмите в YOUTUBE е същото каквото беше при торентите. Каталозите на филмите може да ги намерите тука http://poloma.net Само дето от тоя сайт линкове не работят. И в крайна сметка КОЙ, КОЙ, КОЙ изтри тракера? (дано да не се сметне за спам) Edited December 23, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 1. Никой не е изтривал тракера. 2. Тракерът е затворен. Понеже явно не се вижда или чете добре, ще го напиша още един последен път: КОГАТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ БЪДЕТЕ УВЕДОМЕНИ Надявам се се вижда добре сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 ...Сложи някъде и bt.wrzru.com в големите букви, че да е по-ясно Не че това ще спре други да пускат въпроси в произволни други теми ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Хахаха, ей ама тъкмо за тракера да попитам дойдох и ся като няма за какво да питам, щот се знаело, дай поне някаква активност да отбележа! След като отправяне запитвания, на мен кой ми изтри аватара да питам? Няма ме известно време и дай да заличим следите! Жалко, ама пък айде късмет и здраве за новата година нов тракер да има! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Еййй стенли къде се загуби бе човек? Те форума толкова пъти го преинсталираха - хванал е пътя аватара ти при някоя от преинсталациите, не е единствен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) Забелязах аз че форума минава през някаква еволюция и ся къде ще го търсим тоя аватар... лошо!Къде съм се загубил? Абе ако ти кажа че съм зает с работа и изкарване на пари ще излъжа, ако не за първото то за второто със сигурност.Реших да се появя, да ви честитя празниците, че без поздрави празник не става, а без празник пиенето не върви! А аз си знам че тука има много ценители на хубавото пиво, та айде да ви са честити Коледа и Новата Година и форумчето винаги да го има!П.С. С кой господ да се свържа за да сменя псевдонима? Edited December 23, 2013 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 П.С. С кой господ да се свържа за да сменя псевдонима? Ай сети се сам. ...и уелкъм бек. Аватарът ти може и да е хванал гората, ама иконата с върколака, дето я добавихме специално заради тебе, все още си седи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Откакто ъпдейтнах до IE11, имам проблем с цитатите тук. Цъкам на "Quote", но излиза празно поле. Пиша ли през Chrome, нямам този проблем, но си използвам главно IE и искам да го оправя и там. Къде е проблема? Държа да отбележа, че с други сайтове няма проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Къде е проблема? IE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Е, да, ама не. Преди си работеше нормално и проблемът е само с Булфорум. Явно има нещо, което трябва да се оправи, но не знам дали в самия IE или в настройките на форума. Днес пробвах и от друго PC с IE11 и там е по същия начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Може да е от скин, версия на форума или пък на друго място са пипали в сорса за да оправят проблем с IE, който е дошъл с версията от Invision. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 И при мен го има проблема с цитирането. Явно не е свързано със скин, защото пробвах всички и при никои не става да цитирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 (edited) И при мен го има проблема с цитирането. Явно не е свързано със скин, защото пробвах всички и при никои не става да цитирам. Ако изключите шарения редактор няма да имате проблеми. Т.е. при отговаряне да гледате един вид plain text и форматирането да си го правите с разните му BB-codes а не кликайки по toolbar-a Проблема (т.е. мястото, където гърми) е в ipb.js (line 307) нещо не са направили като хората обработката на ajax-a, но не се наемам да го оправя. Ако някой има желание да им го report-не като проблем с IE10 това. То оправянето може да е на коренно различно място всъщност, просто тука виждам че гърми... Edited January 16, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Не си само ти с този проблем - ей го на, репортнат е и то няколко пъти явно като проблем. А тук, предлагат някъв фикс но май е за друга версия и не знам дали е точно за този проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Какъв точно е проблемът с DNS на форума? От 3 дни нямах достъп до форума, но като смених DNS на Близу с тези на Гугъл, вече имам достъп. Гледам, че във форума на Кулбокс също се оплакват, че нямат достъп?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Какъв точно е проблемът с DNS на форума? От 3 дни нямах достъп до форума, но като смених DNS на Близу с тези на Гугъл, вече имам достъп. Гледам, че във форума на Кулбокс също се оплакват, че нямат достъп?! На този етап е най-добре да се ползват DNS сървърите на Гугъл, например 8.8.8.8 защото все още има проблем с единия от DNS сървърите на bulforum.com и повечето заявки към не особено добре оптимизирани DNS сървъри на различни доставчици връщат таймаут. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ей тоя форум жив ли е б'ре?Много ме кефи каква цензура се налага и във фейсбук страницата на форума. П.С. Дефакто единия ДНС работи ама не точно.Другия работи както трябва, но форума не се зарежда.Интересно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ей тоя форум жив ли е б'ре?Много ме кефи каква цензура се налага и във фейсбук страницата на форума.Каква цензура? Моя, както и още камара коментари от тия дни си седят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Не съм забелязал някой някога нещо да е цензурирал във Фейс страницата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Ами вчера коментирах поста за проблема с DNS-а и на някой явно не му хареса, защото 2ч по-късно коментара ми го нямаше Как така се изписва гуру в инфото към никнейма ми над мястото за аватар без да съм настройвал нещо по профила в този случай?А и на другите потребители се изписват хм..подобни длъжности Предполагам на база брой коментари Edited January 27, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Как така се изписва гуру в инфото към никнейма ми над мястото за аватар без да съм настройвал нещо по профила в този случай?А и на другите потребители се изписват хм..подобни длъжности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Смяната е на база брой коментари или на разговор с администратор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 А-ха.А сега пък с това гуру -муру ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Модератора не се бъзикай така с хората ps:Някъде от профила се човъркаше това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts