Lucky Luciano Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) Аз лично с IE нямам никакви проблеми. По едно време ползвах Лисицата, но след някакъв ъпдейт, нещо се омаза и я махнах. Хрома, изобщо не ме кефи - пробвал съм го на чуждо PC и никак не ми се нрави. При всички положения, проблемът от вчера, който продължава и днес е следствие от добавянето на рекламата. Не мисля да си сменям бразузъра, заради нещо, което не е направено както трябва и което до преди 24 часа е работило нормално. А и както чета, не съм единствен. Надявам се Veno да вземе мерки /и теглилки / и да се оправи проблемчето с center... Edited January 23, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 И при мен е така. Няма значение браузъра, редно е програмиста да оптимизира кода за всички браузъри. Това е лично мнение де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Би трябвало вече да е наред. Ако не - F5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Да, всичко е както трябва вече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Да, вече всичко е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Какво му има на форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Още от 4 сутринта (понеже не спах тази нощ та знам) е така. Прецаква се периодически от време на време, после се оправя и пак така. Писал съм в модераторския форум и някой администратор би трябва да го погледне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Днес ще правим ъпгрейд на форума. Стискайте палци и каквото друго намерите. Цици също може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 :[ Не знам, може и да е въпрос на свикване, ама за момента ми е трудно да привикна с тоя скин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Егати! От къде се разкарва тоя смотан скин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Е, предполагам, че ще си има и старите скинове. Надали само с този ужасТен скин ще караме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Честито ни нов скин От къде да го разкарам и да си пусна класическия стар скин? Нещо не намирам такава опция, както и опцията за един на пост май не работи... Нещо бъгва и когато си вляза в профила и се опитам да видя "Темите" ми или някой от другите опции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 По някаква причина след ъпгрейда не се появи нормалния скин - беше broken. Като цял не съм учуден от това. Засега временно слагам този докато инсталирам други и евентуално намеря свежо копие на дефолтния скин. Моля, потърпете малко Вече има и дефолтния скин за версия 3.4, който не е с него може да си го смени. Остава да оправя логото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Някой има ли идея дали може да се настройва по колко поста/теми да се виждат на страница и дали да излиза заглавния пост в темата най-горе или не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 И логото оправих на дефолтния скин. По-късно - нови скинове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 А може ли стари скинове? Този дефолтния е отврат. Всичкото голямо, разплуто и ярко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Само на мен ли ми се струва или бутона за последно мнение в дадена тема го няма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 И двата скина са ужасни... Къде е classic blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 няма ли опция за стари скин-ове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Само на мен ли ми се струва или бутона за последно мнение в дадена тема го няма? Има го. Една звездичка или една точица пред заглавието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Доста неща не са както трябва в момента. Малко по - малко ще се нормализира всичко. Версията с която бяхме беше прекалено стара. В момента сме с последната налична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ето нещо, което не работи(поне при мен) - опитвам да стартирам ново дискусия на ЛС - екрана потъмнява леко и излиза само една лента с х-че. Слагайте го в to fix списъка Понеже е нормално като се правят големи неща да се омазват (личен опит) ще пробвам да помогна(надявам се без да дразня) като описвам това, което съм открил, че не бачка: Не помни това, кои секции съм решил да скрия с "-" - примерно раздела купува продава. При презареждане са разпъната. Предполагам е от бисквитите. Докато опитах да напиша това в горното ми мнение през редакция установих, че бутоните за публикуване, използване на другия редактор и откажи в този случай не бачкат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Мдааам, редактора на мненията не функционира никак добре.... А това за помненето на разделите..., никога не ми се получи и накрая го оставих да са показани всичките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Кире, моля те сложи IPB PRO ако и когато може ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Аз не го намирам.... ако го има трябва да е тука: http://community.invisionpower.com/files/category/110-skins-templates-themes/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts