tedy Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Да, само не правете грешката с фейбук или подобни щуротии +1, Like и т.н. шитс. Доста често тия глупости бавят зареждането на много сайтове, макар и с малко, понякога с повече. vBulletin примерно има рейтинг на постове. Бих казал, че го ползвам. Понякога тук ми е липсвало, да изразя силна подкрепа или обратно, към някой пост, но не мисля, че е нещо фатално ако го няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 имаше на предвидДа те *** и във филолога... "имаше предвид" Доста често тия глупости бавят зареждането на много сайтове, макар и с малкоНяма да е толкова малко, когато го отваряш през телефон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Момчета, на версия Delicate Blue 3.1 съм. И тя си ме кефи най-много. Обаче има ли шанс стрелкичките, чрез които влизам в последното мнение в дадена тема, да са малко по-дълги? Мисля, че на зелената версия бяха такива. Че съм малко Паркинсон и докато ги нацеля... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 (edited) Чудя се... дали има нужда от отделен раздел 'Клипове' ? Това е най-умрелия раздел в целия форум (може би след МТВ, бойни изкуства и скаутство) с една единствена що-годе струваща си вниманието тема... Edited September 8, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Скаутство беше замислен навремето, докато се подготвяше форума на организацията...Бях забравил почти, че съществува, може с чиста съвест да бъде премахнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 (edited) Не знам дали въпроса е точно за тоя раздел, но как да забраня на торемт клиента ми ( utorrent ) дa seed-ва на хора през "Магнитен линк"? Какъв е смисъла на seed-вам 24/7 като вече от над 1,2ТБ имам зачетени от торент сайта само 200ГБ? Edited October 7, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 (edited) Не знам дали въпроса е точно за тоя раздел, но как да занрамя ма торемт клиента ми ( utorrent ) дa seed-ва на хора през "Магнитен линк"? Какъв е смисъла на seed-вам 24/7 като вече от над 1,2ТБ имам зачетени от торент сайта само 200ГБ? Ако има такъв вариант и аз ще го използвам. С тия магнитни линкове, изобщо не знам торент тракерите дали осъзнават, какъв автогол си надъниха. Edited October 7, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Не се е върнал часовника на форума с 1 час назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Не се е върнал часовника на форума с 1 час назад. Я пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Я пак? Е да. Върнете го и ме обвинявайте после, че не съм разбрал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Към кой трябва да се обърна, за да ми се смени надписа под аватара Даже, ако някой четящ тази тема има права да ми го смени на "Carry" (без кавичките ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Към кой трябва да се обърна, за да ми се смени надписа под аватара Даже, ако някой четящ тази тема има права да ми го смени на "Carry" (без кавичките ) Ами, би трябвало да можеш и сам да я свършиш тази работа В контрол панела на профилът ти има едно поле - Member title, пробвай дали можеш да промениш каквото пише там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Той не знам дали може, ама аз мога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ами аз мога да си ги променям тези работи и сам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 (edited) Благодаря, Raptor gado, ти си в група wrzru moderators, може би това е причината edit: и аз мога, не знаех за тази нова възможност, понеже не съм си го сменял от доста стара версия на форума (повече от 2 години) Edited November 13, 2011 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 (edited) Към кой трябва да се обърна, за да ми се смени надписа под аватара Даже, ако някой четящ тази тема има права да ми го смени на "Carry" (без кавичките ) Добре Красимире като вече не играеш ЛоЛ,защо го сменяш тоя надпис? Рапторе ,не е заслужил Stenly, да го носи това ,да му го махнеш,като стане наистина кери тогава може да си го сложи :ph34r: Edited November 13, 2011 by letalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Разбирайте се помежду си, акаунтът си е негов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 edit: и аз мога, не знаех за тази нова възможност, понеже не съм си го сменял от доста стара версия на форума (повече от 2 години) От доста време Dreamer го пусна като опция за хора с брой мнения над определена бройка да могат да го правят. То това си е стара опция на форума, просто не беше разрешена. Но от едно известно време насам може да си ги сменяме сами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Аз пък бих казал, че след ъпдейта към новата версия всички могат да го правят.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Аз пък бих казал, че след ъпдейта към новата версия всички могат да го правят.... Ама е опция и може да се спре. Просто в момента е пусната. Не съм сигурен дали я намеше още в 2.х версиите на форума, но просто не помня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Не беше достъпна за обикновени юзъри. Какво значение има това вече, Слакър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 На мен ли така ми ес струва... или нещо е правено по потребителският интерфейс на форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 На мен ли така ми ес струва... или нещо е правено по потребителският интерфейс на форума? Никой нищо не е пипал. Днес единствено промених един брояч на коледният скин. Нищо друго не е пипано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Аз имам проблем с лог-ването в тракера, наистина отдавна не съм влизал, но реших да пробвам миналата седмица и не успях. Та въпроса ми е, нали акаунта е изтрит поради неактивност или има друга причина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Аз имам проблем с лог-ването в тракера, наистина отдавна не съм влизал, но реших да пробвам миналата седмица и не успях. Та въпроса ми е, нали акаунта е изтрит поради неактивност или има друга причина? Ако кажеш как ти е никнейма или ми изпратиш на Л.С. мейла с който си се регистрирал, сигурно ще мога да ти дам някаква информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts