gal4enceto Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Аз съм на Blizoo и нямам нито един от горепосочените проблеми. Обаче форумният часовник отново е с 30 минути напред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Вкъщи съм с Куулбокс, в офиса ползвам оптика на Евроком.И на двете места имам гореописаните проблеми.Случва ми се за първи път, след всички ъпгрейди, ъпдейти и т.н.Когато останалите имаха проблеми, аз не съм имал и сега така отведнъж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Йееее, форума е up! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) Брях, на фона на проблемите които имах, вече бях решил, че не мога и да влизам във форума.... Вече съм спокоен.Не съм бил само аз. П.П. Гореописаните проблеми продължават да съществуват. Edited March 21, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Вчера само аз ли не можех да отворя форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Да поясня прекъсването на Форума - поради спиране на тока по време на уикенда и последващо сдаване на багажа от UPS-a останахме за малко без Булфорум. Днес Вено го е рестартирал и всичко е нормално. Не правете трагикомедии, просто лек технически проблем. На тези, които са изпитвали притеснение и дискомфорт, изпотяване на дланите, избиване на топли и студени вълни, треперене на ръцете и други поради липсата на Булфроум, горещо препоръчвам минимум седмица пауза и евентуално лекарска помощ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 П.П. Гореописаните проблеми продължават да съществуват. А продължават да съществуват, защото компютърът ти страда от нездраво увлечение по мен и когато засече на странницата мой пост, просто губи ума и дума и започва да върши глупости... Аз също съм на Куулбокс и нямам подобни проблеми, а след като никой от до тук коментиралите не се е оплакал от подобно нещо, значи трябва да търсиш проблемът някъде около теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Хахах амиии не точно.Днес забелязах, че и след Vetim също се получава огрооомна празна, бяла страница стигаща до следващото мнение.Изчезват бутони, появяват се...в реално време без F5.Чудна работа.И в офиса, и вкъщи ползвам услугите на IE8.Оригинални уиндоуси.Този в офиса е на шест години без два месеца XP, този вкъщи е 7-ца, на около два месеца...вируси ньет..Не знам.Освен да пробвам с някой друг браузер, да видя какво ще стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Хахах амиии не точно.Днес забелязах, че и след Vetim също се получава огрооомна празна, бяла страница стигаща до следващото мнение.Изчезват бутони, появяват се...в реално време без F5.Чудна работа.И в офиса, и вкъщи ползвам услугите на IE8.Оригинални уиндоуси.Този в офиса е на шест години без два месеца XP, този вкъщи е 7-ца, на около два месеца...вируси ньет..Не знам.Освен да пробвам с някой друг браузер, да видя какво ще стане. ...И така, лека по лека... ще откриеш от къде извира нафтата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Internet Explorer - най-добрия браузър за сваляне на нормален браузър ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dossini Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Internet Explorer - най-добрия браузър за сваляне на нормален браузър ^^ ХАХА УВАЖИХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Мнооого е прав Antares.В момента пиша от Хром..Инсталирах го преди 10-тина минути и съм очарован.Нито един от гореизброените ми проблеми го няма.А първите ми впечатления са мнооого добри.Много бърз брауз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Коце, ти хубаво си цитирал Виден ама неговото мнение е в грешната тема и понеже тя е пълна с какви ли не ужасии и на моменти няма изчитане та съм го пропуснал. Ако той го беще сложил тука нямаше да попитам изобщо Мнооого е прав Antares.В момента пиша от Хром..Инсталирах го преди 10-тина минути и съм очарован.Нито един от гореизброените ми проблеми го няма.А първите ми впечатления са мнооого добри.Много бърз брауз... Не знам за другото но поне тръгва по-бързо... а и работи с MSDN т.е. мога да свалям от MSDN... майкрософтски програми... от майкрософски сайт... с майкрософтски браузър не става.. но става с хром. Фен клуба на FireFox сега ще те порицае но аз напоследък развих непоносимост към FF щото от всичките гадини той ме ядосва най-много а на Chrome developer tools ми са най-удобни а вече има и FireBug за него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Да ме порицават колкото си искат.Втори ден го ползвам и за сега съм очарован.Работил съм и с лисицата, но Хрома повече ми харесва.Е все пак го ползвам втори ден де, бъдещето ще покаже.Но е факт, че нямам проблеми. Edited March 23, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Какъвто и да е проблема, Firefox не ти е виновен като такъв. Това че нещо се е омазало, не е повод да се намразва браузъра. Аз с Хром съм имал 2-3 проблема, но далеч по-обективни, заради които го понамразих. Преди с форума имах проблеми, които се проявяваха във всички браузъри, макар че под някои имаше едни проблеми, под други леко други и така. Отдавна всичко е наред и не съм забелязал някакви проблеми (и като твоите) с никой сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Да ме порицават колкото си искат.Втори ден го ползвам и за сега съм очарован.Работил съм и с лисицата, но Хрома повече ми харесва.Е все пак го ползвам втори ден де, бъдещето ще покаже.Но е факт, че нямам проблеми. Дай му време. Ще започне да те дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 За два месеца ме е подразнило само едно нещо - нескопосаното му съжителстване с торенти. Върху другата ръка (on the other hand) FireFox, колкото и да ми харесват неговите функционалности - не желая компютъра ми да работи за един браузър. За мен браузъра е вторична апликация, която ползвам успоредно с други неща. Сега се сетих да пробвам FF4, винаги си държа FF (вкус) като вторичен браузър, както си държах операта, когато го ползвах основно него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 .. не желая компютъра ми да работи за един браузър. За мен браузъра е вторична апликация, която ползвам успоредно с други неща. .. Не че нещо, но това е мит. ФФ нито точи значително повече РАМ (при повече табове даже е по-нежен към паметта от другите), нито процесор (изключваме разни флашове, които работят дори когато не са на фокус). Освен ако не си с Pentium1/100MHz, където сигурно би усетил някой цикъл разлика между браузърите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 За два месеца ме е подразнило само едно нещо - нескопосаното му съжителстване с торенти. Върху другата ръка (on the other hand) FireFox, колкото и да ми харесват неговите функционалности - не желая компютъра ми да работи за един браузър. За мен браузъра е вторична апликация, която ползвам успоредно с други неща. Сега се сетих да пробвам FF4, винаги си държа FF (вкус) като вторичен браузър, както си държах операта, когато го ползвах основно него. Мен ме дразни недозареждането на определени страници с повече съдържание и неадекватното рендиране и подреждане на други неща. Ако Opera се държеше нормално с повече сайтове и беше по-съвместима, щях да си ползвам нея, но за съжаление срещам проблеми на много места и просто не искам да имам по 2 браузъра постоянно отворени. Иначе инсталирани имам всичките 5 (основни). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Az sum si Mozilla i sum si dovolna. Imala sum hilqdi problemi, no gledam da gi opravq, ne da smenqm browse-ra. Sega nqmam problemi, slava Bogu, no az sum postoqnna i ne obicham promenite v tozi aspekt. Ne ot murzel da svalq Opera ili Chrome, a si haresvam FF. Udobna mi e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Az sum si Mozilla i sum si dovolna. Imala sum hilqdi problemi, no gledam da gi opravq, ne da smenqm browse-ra. Sega nqmam problemi, slava Bogu, no az sum postoqnna i ne obicham promenite v tozi aspekt. Ne ot murzel da svalq Opera ili Chrome, a si haresvam FF. Udobna mi e По колко таба използваш? Защото аз като заредя 30+ таба в браузъра, версията преди 4 се скапваше тотално. Ако го оставя за 2-3 часа да седи отворен, повторното отваряне беше ад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Po 3-4 h. na den. E, az ne zarejdam tolkova, maximum po 7-8 tab-a. Za profesionalisti i hora, izkarvashti si hlqba s internet, ne komentiram. Az sum na laichesko nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Сега с Панорама-та ще може да си ги разделяте на групи да не ви седят отгоре отворени по 30-40 и да ровите кое къде е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Какъвто и да е проблема, Firefox не ти е виновен като такъв. Това че нещо се е омазало, не е повод да се намразва браузъра. Аз с Хром съм имал 2-3 проблема, но далеч по-обективни, заради които го понамразих. Преди с форума имах проблеми, които се проявяваха във всички браузъри, макар че под някои имаше едни проблеми, под други леко други и така. Отдавна всичко е наред и не съм забелязал някакви проблеми (и като твоите) с никой сайт. Не съм споменавал, че мразя лисицата.Може да я пробвам и нея, като/ако ми създаде проблеми Хрома.А и проблемите, които имах преди два дни бяха с IE8. Дай му време. Ще започне да те дразни. Напълно възможно е.Както казах бъдещето ще покаже. За два месеца ме е подразнило само едно нещо - нескопосаното му съжителстване с торенти. Върху другата ръка (on the other hand) FireFox, колкото и да ми харесват неговите функционалности - не желая компютъра ми да работи за един браузър. За мен браузъра е вторична апликация, която ползвам успоредно с други неща. Сега се сетих да пробвам FF4, винаги си държа FF (вкус) като вторичен браузър, както си държах операта, когато го ползвах основно него. Би ли уточнил този проблем, моля. Нямаше ли тема за Хрома някъде...Ако ще продължаваме дискусията да се преместим там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Flame Wars на тема браузъри. Почти толкова e забавнo колкото да се джавкаме за операционните системи ----------------------- Аз да питам кога ще тръгне пак http://bulforum.com/last_forum.html ? . Edited March 23, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts