w00x Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Дали не е възможно да се добавят тези супер готини емотикони? Ето линка за даунлоуд: http://www.webappers.com/2009/02/18/best-5-sets-of-emoticons-download-for-free/ Ето и превютата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 (edited) Отвратителни са. Edited January 2, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Отвратителни са. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Сладки са, но моето мнение е, че трябва да си запазим едностилови емотикони за да не става шарения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 +1 за черничките, много са джиджани. Пуснете една анкетка - ако може . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Това исках да споделя и аз - няма нужда да правим цигании с големи + малки + разностилни икони. Вярно, че настоящият ни сет е доста бедничък, но ако се добавя нещо към него трябва да е в същия стил и големина. Ако ще се слагат по-големи (но не прекалено) - тогава по-добре да се подменят изцяло с нов сет, вместо да ги месим. П.П. Наблюденията ми са, че от нашия сет в момента се ползват не повече от десетина икони и много рядко някоя от останалите, извън тези десетина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Идеята ми беше да се подберат и да се намалят, а не да се слагат в тоя размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 И все пак са ужасни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 П.П. Наблюденията ми са, че от нашия сет в момента се ползват не повече от десетина икони и много рядко някоя от останалите, извън тези десетина. Нека пробваме с "2", а не с "10". Не е ли време да се смени целия сет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Това с емотиконите го бях подхванал още преди година. Още тогава почти единодушно се реши да остане IPB сета, като добавихме няколко допълнителни - Ф1, фейспалм, върколака, катинара и покланянето - почти всички по желание на юзъри. Опитах се да предложа и още от същия вид - отхвърли се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Видът и големината на нашия сет са добри, но според мен липсват още поне 10 от същия вид, пресъздаващи конкретни емоции. Нямаме напр. одобрението с вдигане на пръста, а разполагаме само с някакво пънкарско-металистко подобие () ; покланящата се иконка () също не е от най-добрите и според мен изразява по-скоро раболепие, отколкото благодарност и т.н. - и още доста примери мога да дам какво липсва и кое не е наред... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 , , , , , , (agree), (popcorn), (nono), (wave), (clap), (evil)...\\ Примерно. Макар че де'а знам, да не задълбаваме прекалено много в емотиконство, те са все пак да допълнят смисъла на поста, не да го заместят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Може и тези например!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Имам пакет с над 1000 IPB емотикона. Ако колегите решат може да се поднови този въпрос. Пешо, тези дето си ги дал не са от нашия тип. Отделно са калпави като гледам. Другите изобщо няма да ги коментирам Не забравяйте, че всеки може да си ползва каквито пожелае емотикони отвън ако е мераклия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Според мен няма нужда от емотикони на кило, ако има нещо наистина хубаво и се връзва с останалите, нека се добави. А за пълна замяна аз съм твърдо против! Всеки си има любими и ще падне масово мрънкане и недоволство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ние затова ги бяхме подкарали постъпателно, но всичко спря в един момент... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 задал съм да ме запомня при всяко посещение на bulforuma, но от днес всеки път иска да се логвам. що така? при мен ли е проблема или нещо с форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Всеки път или ако оставиш без да ровиш във форума за известно време (половин час примерно)? Кукитата пробвай да изчистиш. Преди последния ъпдейт, и аз бях така сигурно повече от година - каквото и да правех, не ме помнеше, и при всяко постване, се логвах. Интересното е, че при никой друг ИПБ базиран форум не съм имал този (а и каквито и да е такива) проблеми. Явно при някой от ъпдейтите нещо не е станало както трябва при процеса (може нещо с базата) и подобни бъгове вероятно ще се "влачат" докато съществува форума. Edited January 9, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 При мен засега единственият бъг (който не ме бърка изобщо) е, че често раздели, които съм изчел изцяло ми излизат с маркер, все едно, че още има нещо за четене. @samkijot, ако с триенето на кукитата не се получи, пробвай евентуално и друг скин, макар че не виждам каква връзка може да има логването със скина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 При мен засега единственият бъг (който не ме бърка изобщо) е, че често раздели, които съм изчел изцяло ми излизат с маркер, все едно, че още има нещо за четене. @samkijot, ако с триенето на кукитата не се получи, пробвай евентуално и друг скин, макар че не виждам каква връзка може да има логването със скина. Може. Ако скина не подаде правилните неща на следващата страница, може да се получи. Скина не е само картинки, и ако реши нещо да омаже, ще го направи. Но аз скин не бих сменил почти за нищо. А това с маркера пък при мен не съм забелязал проблеми. Както и това с непомненето аз, и още някой май имаше подобен проблем само. А сега май не съм сам, макар че при мен се оправи откакто ъпдейтнаха форума до 3.1.х. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Нa DCC съм и не мога да отворя http://bt.wrzru.com/ Дава ми: Тази грешка (HTTP 403 Забранено) означава, че Internet Explorer е успял да се свърже с уеб сайта, но няма разрешение да покаже уеб страницата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 С риск да кажа глупост, на времето когато ползвах само експлорер, ми даваше същата грешка на доста сайтове. От както минах на Гугъл хром, нямам никакви проблеми. Може да не е причината в браузера, но поне аз с такова впечатление съм останал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Нa DCC съм и не мога да отворя http://bt.wrzru.com/ Дава ми: Тази грешка (HTTP 403 Забранено) означава, че Internet Explorer е успял да се свърже с уеб сайта, но няма разрешение да покаже уеб страницата. Това за мен е прокси филтриране. Опитай да го отвориш през някой от еб прокситата: http://newipnow.com/ http://open-browser.com/ https://proxify.com/ Разбира се, не е изключено и някой от тези, ако не всички, да са филтрирани. Може да разгледаш и този списък с проксита и да пробваш с някое от тях, но така ще ти се налага да променяш настройките на браузъра, което ще се отрази на всички сайтове, които посещаваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Това за мен е прокси филтриране. Опитай да го отвориш през някой от еб прокситата: http://newipnow.com/ http://open-browser.com/ https://proxify.com/ Разбира се, не е изключено и някой от тези, ако не всички, да са филтрирани. Може да разгледаш и този списък с проксита и да пробваш с някое от тях, но така ще ти се налага да променяш настройките на браузъра, което ще се отрази на всички сайтове, които посещаваш. Човека имаше бан, махнахме го и се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts