Jump to content
BulForum.com

BulForum

Psihara^^

Recommended Posts

от два дена по всичките ми браузъри на няколко компютъра (опери, лисици, хромове) при отваряне на www.wrzru.com след около 5 секунди на екран се самопрехвърля на адрес "http://wrzru.com/top10front.php" и ми връща "404:Not Found". трих бисквитки и хисторита, тествах на два компа, сканирах за вируси и адвери/спайуери и всеки -уери. нищо съществено.

та все пак при мен ли да продължа да търся проблема или е възможно нещо да се е бъгнало в основния сайт?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

И мен по някога ме препраща след 5-6 секунди на адреса, който посочи.

Забелязах обаче това

bwy1285146012j.png

Something is really going wrong...

Edited by jjjjjk

от два дена по всичките ми браузъри на няколко компютъра (опери, лисици, хромове) при отваряне на www.wrzru.com след около 5 секунди на екран се самопрехвърля на адрес "http://wrzru.com/top10front.php" и ми връща "404:Not Found". трих бисквитки и хисторита, тествах на два компа, сканирах за вируси и адвери/спайуери и всеки -уери. нищо съществено.

та все пак при мен ли да продължа да търся проблема или е възможно нещо да се е бъгнало в основния сайт?

Не си сам, спокойно, явно има проблем, който ще бъде премахнат скоро, надявам се... :)

Някой знае ли защо като поствам нещо не мога да използвам опциите за добавяна на линк или снимка примерно или за оформяне на текст като примерно да го направя "bold" или "italic" и т.н.?

• 3 weeks later...

Само на мен ли ми се бъгяса визията на форума?

Оправи се, явно е било нещо временно. :)

Edited by Fibaman

И при мен се сбъгяса. Като се сбъгяса версията (ползвах IPB classic blue)реших да пробвам да сменя типа и цъкнах произволно - lo-fi. Сега и на Firefox и на Chrome, като се опитам с моя акаунт да върна на която и да е друга версия получавам това съобщение:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 261900 bytes) in /usr/local/apache2/htdocs/invision/admin/sources/base/core.php on line 218

Триенето на курабиите помогна дотолкова, че като не бях логнат - визуализацията си работеше. Като се логнах след това - lo-fi и при опит за промяна - същото съобщение.

Ред:

Проблема си го реших. Не знам каква е била причината, но опитите ми да променя типа на дъската от "Lo-Fi" към стандартния за мен Classic Blue от заглавната страница изкарваше това съобщение всеки път. Когато влезнах в контролния си панел и от там смених типа на дъската - от там сработи.

Edited by Antares

• 2 weeks later...

Здравейте колеги, преди месец гласувах за няколко торента с 1, защото Ъплоудъра не беше приложил снимки към тях. Ъплоудъра беше и модератор и след няколко минути, без каквото и да е предупреждение достъпа на моето ip беше ограничено, както е и до ден днешен. Винаги съм свалял и сийдвал торентите, за което говореше и рейтинга ми, и никога не съм нарушавал правилата на тракера! Надявам се случаят ми да бъде разгледан и ако не другаде, поне тук да бъда оповестен за решението, а не да бъде подминат като "глас в пустиня"

Поздрави!

То не трябва да ти се дава обяснение. Що всеки си мисли че сме длъжни да му обясняваме ? След като е преценил модератора да те банне, значи това е положението, баннат си до второ нареждане, без значние кога и как ще е тая работа. Дето се вика, нямаме модератори дето ще те баннат заради това че си гласувал с 1-ца за някъв торент. По-скоро предполагам си се направил на велик отдолу в коментарите към торентите и си излетял.

То не трябва да ти се дава обяснение. Що всеки си мисли че сме длъжни да му обясняваме ? След като е преценил модератора да те банне, значи това е положението, баннат си до второ нареждане, без значние кога и как ще е тая работа. Дето се вика, нямаме модератори дето ще те баннат заради това че си гласувал с 1-ца за някъв торент. По-скоро предполагам си се направил на велик отдолу в коментарите към торентите и си излетял.

Абе зависи - ако е някой комплексиран от групата на ник с многото цифри, нищо чудно и да е точно за това :), че просто е сложил 1.

Определено не съм давал никакъв коментар, подронващ авторитета на модовете. Както казах не съм нарушавал правилата на тракера

Публично обсъждане на членовете на Управителния съвет е недупостимо-нещо такова беше правилото.

Точно някой от неговата група беше, даже ник с многото цифри, 10 ЛС ми пусна, да почна и аз да качвам торенти и аватарче на аванта ми беше лепнал!

Ако това е бил проблема, мерси ви за тракера, няма да почна да качвам торенти!

пп. Мисля, че лесно можеш да видиш коментарите които съм оставял

Edited by rosen

• 2 weeks later...
The website at www.bulforum.com contains elements from the site img.gamemeca.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.

По всяка вероятно е някой аватар или подпис. Не намерих никаква настройка на форума в която да е зададен този адрес. Можеш ли да ми кажеш на коя страница ти дава тази информация?

• 2 weeks later...

На всички теми вече изписва номера на последното мнение вместо текста - last post или как то там беше . Това нарочно ли е, или нещо се е бъгнало?

А много съм разбрал, че е сменена версията. Но забелязвам нещо хубаво. Вече като избера раздел на форума, където искам да отида и не е необходимо да натискам Go, ами си прескача автоматично като едно време :)

Като се влезне през мобилно устройство, автоматично се сменя на темата за Mobile. Супер.

Сега ако може да се интегрира и в някой софтуер за форуми през мобилни устройства..

Ако има желание, ще напиша тук името и начина.