mobo Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 от два дена по всичките ми браузъри на няколко компютъра (опери, лисици, хромове) при отваряне на www.wrzru.com след около 5 секунди на екран се самопрехвърля на адрес "http://wrzru.com/top10front.php" и ми връща "404:Not Found". трих бисквитки и хисторита, тествах на два компа, сканирах за вируси и адвери/спайуери и всеки -уери. нищо съществено. та все пак при мен ли да продължа да търся проблема или е възможно нещо да се е бъгнало в основния сайт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 (edited) И мен по някога ме препраща след 5-6 секунди на адреса, който посочи. Забелязах обаче това Something is really going wrong... Edited September 22, 2010 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 от два дена по всичките ми браузъри на няколко компютъра (опери, лисици, хромове) при отваряне на www.wrzru.com след около 5 секунди на екран се самопрехвърля на адрес "http://wrzru.com/top10front.php" и ми връща "404:Not Found". трих бисквитки и хисторита, тествах на два компа, сканирах за вируси и адвери/спайуери и всеки -уери. нищо съществено. та все пак при мен ли да продължа да търся проблема или е възможно нещо да се е бъгнало в основния сайт? Не си сам, спокойно, явно има проблем, който ще бъде премахнат скоро, надявам се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Някой знае ли защо като поствам нещо не мога да използвам опциите за добавяна на линк или снимка примерно или за оформяне на текст като примерно да го направя "bold" или "italic" и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 В темата е коментирано 137 пъти. Ако си беше направил труда да прочетеш ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Thank you вери мъЧ! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 За какво не ми зарежда целия форум? Уж "готово" пък емотиконите не се движат, не работят падащите панели от основното меню.. WTF fixed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 (edited) Само на мен ли ми се бъгяса визията на форума? Оправи се, явно е било нещо временно. Edited October 19, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 (edited) И при мен се сбъгяса. Като се сбъгяса версията (ползвах IPB classic blue)реших да пробвам да сменя типа и цъкнах произволно - lo-fi. Сега и на Firefox и на Chrome, като се опитам с моя акаунт да върна на която и да е друга версия получавам това съобщение: Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 261900 bytes) in /usr/local/apache2/htdocs/invision/admin/sources/base/core.php on line 218 Триенето на курабиите помогна дотолкова, че като не бях логнат - визуализацията си работеше. Като се логнах след това - lo-fi и при опит за промяна - същото съобщение. Ред: Проблема си го реших. Не знам каква е била причината, но опитите ми да променя типа на дъската от "Lo-Fi" към стандартния за мен Classic Blue от заглавната страница изкарваше това съобщение всеки път. Когато влезнах в контролния си панел и от там смених типа на дъската - от там сработи. Edited October 20, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosen Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Здравейте колеги, преди месец гласувах за няколко торента с 1, защото Ъплоудъра не беше приложил снимки към тях. Ъплоудъра беше и модератор и след няколко минути, без каквото и да е предупреждение достъпа на моето ip беше ограничено, както е и до ден днешен. Винаги съм свалял и сийдвал торентите, за което говореше и рейтинга ми, и никога не съм нарушавал правилата на тракера! Надявам се случаят ми да бъде разгледан и ако не другаде, поне тук да бъда оповестен за решението, а не да бъде подминат като "глас в пустиня" Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 То не трябва да ти се дава обяснение. Що всеки си мисли че сме длъжни да му обясняваме ? След като е преценил модератора да те банне, значи това е положението, баннат си до второ нареждане, без значние кога и как ще е тая работа. Дето се вика, нямаме модератори дето ще те баннат заради това че си гласувал с 1-ца за някъв торент. По-скоро предполагам си се направил на велик отдолу в коментарите към торентите и си излетял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 То не трябва да ти се дава обяснение. Що всеки си мисли че сме длъжни да му обясняваме ? След като е преценил модератора да те банне, значи това е положението, баннат си до второ нареждане, без значние кога и как ще е тая работа. Дето се вика, нямаме модератори дето ще те баннат заради това че си гласувал с 1-ца за някъв торент. По-скоро предполагам си се направил на велик отдолу в коментарите към торентите и си излетял. Абе зависи - ако е някой комплексиран от групата на ник с многото цифри, нищо чудно и да е точно за това , че просто е сложил 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ми аз познавам модераторите и админите в тракера и не, няма такъв измежду тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Има някакъв бъг във форума. Постовете ми се занулиха И бъга май си има ник даже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosen Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 (edited) Определено не съм давал никакъв коментар, подронващ авторитета на модовете. Както казах не съм нарушавал правилата на тракера Публично обсъждане на членовете на Управителния съвет е недупостимо-нещо такова беше правилото. Точно някой от неговата група беше, даже ник с многото цифри, 10 ЛС ми пусна, да почна и аз да качвам торенти и аватарче на аванта ми беше лепнал! Ако това е бил проблема, мерси ви за тракера, няма да почна да качвам торенти! пп. Мисля, че лесно можеш да видиш коментарите които съм оставял Edited November 4, 2010 by rosen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Нека да се преместим в тази тема https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=54504&st=2360 . Прегледах нещата набързо и при това положение rosen е напълно прав, а това наказание е просто Недопустимо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 The website at www.bulforum.com contains elements from the site img.gamemeca.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 По всяка вероятно е някой аватар или подпис. Не намерих никаква настройка на форума в която да е зададен този адрес. Можеш ли да ми кажеш на коя страница ти дава тази информация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Някакво ограничение ли има за репортването или като сте правили групата, в която съм, сте забравили да отметката за репорт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Ще се слагат ли пак коледните мотиви? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 На всички теми вече изписва номера на последното мнение вместо текста - last post или как то там беше . Това нарочно ли е, или нещо се е бъгнало? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Нали смениха версията. Явно в новата е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 А много съм разбрал, че е сменена версията. Но забелязвам нещо хубаво. Вече като избера раздел на форума, където искам да отида и не е необходимо да натискам Go, ами си прескача автоматично като едно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Аз дори не знам за какво говориш и къде е било това GO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Като се влезне през мобилно устройство, автоматично се сменя на темата за Mobile. Супер. Сега ако може да се интегрира и в някой софтуер за форуми през мобилни устройства.. Ако има желание, ще напиша тук името и начина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts