Midex Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 ...дай идеи, че се нервя вече ... Застреляй всички модератори, администратори и най-вече Дриймър, че той ъпгрейдна форума. Знам, гадно е - ако не стане триенето от форума и си с Firefox - горе в меню 'инструменти' избираш 'изчистване на историята', маркираш 'бисквитки' и 'кеш', избираш си малко по-дълъг период и триеш. Така трябва да стане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Киро не го мразя, за да го убивам. История няма да трия. Де*** ма*** му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Застреляй всички модератори, администратори и най-вече Дриймър, че той ъпгрейдна форума. Знам, гадно е - ако не стане триенето от форума и си с Firefox - горе в меню 'инструменти' избираш 'изчистване на историята', маркираш 'бисквитки' и 'кеш', избираш си малко по-дълъг период и триеш. Така трябва да стане... И при мен тая работа с кукитата вече не върши работа. Всъщност не е сигурно и дали е вършило някога. Иначе тоя бутон долу и аз никога не бих го видял. Сложно, трябва да си пускам всеки път друг бразузър, който не ползвам, за да напиша евентуално пост с мултицитиране или с някаква усмивка или с каквото и да било друго, различно от гол пост като тоя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Явно само при вас не върши.Пробвахте ли(ако сте на Firefox) options>privacy>delete individual cookies ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Явно само при вас не върши.Пробвахте ли(ако сте на Firefox) options>privacy>delete individual cookies ? Taка става, с бутона долу на форума, обаче не става. Долу-горе е ясно, че чакаме по-читава версия, с тая явно няма да го бъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ааааааааааааааа, писна ми от тая говняна версия! То не е триене на курабии, то не е чудо! Що от нанайсетте форума, дето пиша - никъде другаде не се налага през ден да чегъртам прегорели курабии от дъното на тигана... EPIC FAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 И аз получавам доста често на ЛС запитвания от хора (които не са забелязали тази тема) защо не работят бутоните. Оставам с впечатление, че при събиране на някакви ситуации (браузер+ОС+"неизвестно"+определен период от време) тези проблеми започват да се проявяват. Известно успокоение е, че голяма част от останалите съфорумци не са пряко засегнати от този проблем. Това разбира се не е причина силно да се надяваме 'инвижън' най-после да си оправят бакиите и да пуснат по-стабилна версия, че това с триенето на кукитата наистина е голяма досада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 (edited) Разгледах се малко из форума на ИПБордс и изглежда, че и там си нямат на идея от какво е това Report ID 22464 Title Hooks Not Appearing (Sidebar etc.) Product IP.Board 3.x Status Cannot Reproduce (Severity 0 - None Assigned) Version 3.1.0 Beta 2 Fixed in - Ако има човек, който не е с firefox и получава същият бъг, може да драсне тук, за да се знае, че не е само при лисицата, щото имам съмнения да не е от браузъра нещо. Друго не ми идва на ум в момента. Само едно забелязах, когато това се получи, cookie с името emoticon_sidebar не се създава при опит за отваряне на бара и изглежда, че нищо не работи след това. Edited May 22, 2010 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Абе, мама му дейба, махнете ги тея ши**ни постове от Buy/Sell да не излизат при търсене на нови мнения! Какъв е ши**ния смисъл от тая работа?! Е**си търгашеския форум сме станали! Който иска да върти бизнес да си влиза в раздела и да гледа! Аз като не искам, защо трябва 80% от темите да са кой какив боклуци продава?! Знам, че е коментирано навярно, ама отскоро пиша и в един друг форум и там е така. Търгашите не излизат при търсене на новите мнения, а само ако влезеш в съответния подраздел! Погледнете форума на какво е заприличал, мамка му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 как я направиха тая нова версия на форума, напълно нефункционална и объркваща. конкретното ми питане е къде е менюто за блокиране на потребители, защото ако прочета дори случайно още едно мнение на overdrive ще се самоубия без колебание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 (edited) Едно предложение - когато човек си сменя парола, старата парола е написана. Това, според мен, е голяма дупка в сигурноста. Ако забравя някъде да изляза от профила, и ако следващият човек (ако примем,че работя на чужд компютър) е недоброжелателен - може да ми смени паролата, БЕЗ знае старата. По-добре е, когато си сменяш паролата, да се изискава да се напише и старата По-този начин, дори и да забравя да изляза от профила, следващият човек няма да може да (ми) направи голяма беля. Edited June 18, 2010 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Нали имаш поща после, през нея винаги можеш да си я смениш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Някой властимащ няма ли да ми отговори на запитването? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Свързано е с ето това мнение на bio. Истина е, че няколко човека са превърнали темата с нестандартните въпроси на говорилня. Модераторите не позволяват да създадеш нова тема за даден въпрос, ама в тоя огромен шум, който няколко видни спамъра генерират пречи на нормалното "функциониране" на вече закарфичената тема. Щото някой човек зададе малко по-специфичен въпрос, обаче спамърите си продължат лафчето от преди това и въпросът минава на заден план (задна страница) и дори и някой, който би могъл да отговори - въпросът вече е изчезнал. Мисля си, че не би било лошо малко да се затегне контрола там, или пък да се поотпуснат малко нещата спрямо пускането на нови теми за дадени въпроси. Щото да, тъпо е да пуснеш тема за въпрос от къде да си купиш хавлия, ама ако търсиш специфичен чарк за специфична машина - може би не би било зле да се пита в отделна тема. Айде малко тема за размисъл :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 (edited) Решението беше обсъждано доста отдавна мисля. За мен тая тема трябва да се състои от въпроси, на които може да се отговори кратко и точно в рамките на само един пост(напр. "От къде мога да си купя билет за концерта Х?"), а не да се пита "как да си оправя компютъра". Изобщо всеки въпрос и съответно отговор подлежащ на обсъждане трябва да се задава в по-подходяща тема. Иначе съм съгласен с мнението за пълното оспамване на форума и превръщането му в говорилня. Преди с търсачката беше супер удобно да намериш тема с подобен на твоя проблем, да я прочетеш набързо и да си го разрешиш. Сега се налага първо да отсееш мин 80% офтопик. Edited June 22, 2010 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 80% от новите постове са от раздел "Продава". :sick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Само при мен ли не може да се видят Replies на темата "Търся една песен, но не знам как се казва"? Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 46 bytes)in /usr/local/apache2/htdocs/invision/admin/applications/forums/modules_public/extras/stats.php on line 198 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 как я направиха тая нова версия на форума, напълно нефункционална и объркваща. конкретното ми питане е къде е менюто за блокиране на потребители, защото ако прочета дори случайно още едно мнение на overdrive ще се самоубия без колебание. Аве направо дай да затворят форума, както предлагаш тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Абе, мама му дейба, махнете ги тея ши**ни постове от Buy/Sell да не излизат при търсене на нови мнения! Какъв е ши**ния смисъл от тая работа?! Е**си търгашеския форум сме станали! Който иска да върти бизнес да си влиза в раздела и да гледа! Аз като не искам, защо трябва 80% от темите да са кой какив боклуци продава?! Знам, че е коментирано навярно, ама отскоро пиша и в един друг форум и там е така. Търгашите не излизат при търсене на новите мнения, а само ако влезеш в съответния подраздел! Погледнете форума на какво е заприличал, мамка му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Толкова ли е сложно като се отваря линк във форума да се отваря в нов таб, а не в същия. Тва е бахти неудобството... в bt.wrzru е същата тъпотия :X Edited July 9, 2010 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Толкова ли е сложно като се отваря линк във форума да се отваря в нов таб, а не в същия. Тва е бахти неудобството... в bt.wrzru е същата тъпотия :X Поредното тъпо хрумване на IPS. Линковете, водещи към същия форум не се отварят в нов таб/прозорец, а само тия дето водят някъде навън. Опция май не намерих за това (вътрешните линкове), и май само с пипане по кода може да стане. Отделно при всяко търсене тук, ми се преебава всичко по форума и спират да работят 2/3 от екстрите, че и основни неща докато не изчистя кукитата, затова аз вече в Булфорум не търся, от което следват и доста други неща, които правех преди, вече не ги правя, и не влизам често тук като преди. Прееба се нещо от последния ъпдейт и аз гледам да си пестя нервите и затова. Edited July 9, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Поредното тъпо хрумване на IPS. Линковете, водещи към същия форум не се отварят в нов таб/прозорец, а само тия дето водят някъде навън. Опция май не намерих за това (вътрешните линкове), и май само с пипане по кода може да стане. Отделно при всяко търсене тук, ми се преебава всичко по форума и спират да работят 2/3 от екстрите, че и основни неща докато не изчистя кукитата, затова аз вече в Булфорум не търся, от което следват и доста други неща, които правех преди, вече не ги правя, и не влизам често тук като преди. Прееба се нещо от последния ъпдейт и аз гледам да си пестя нервите и затова. Всъщност (поне при мен) линковете водещи към външни сайтове също се отварят в същия таб :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Всъщност (поне при мен) линковете водещи към външни сайтове също се отварят в същия таб :/ Ми освен да пробваш да изчистиш всички кукита от булфорум (от опциите на Firefox ако ползваш него, за IE не знам дали можеше). При мен външните линкове се отварят в нов таб. Но пък други мизерии стават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Аз постигнах личен рекорд - вече две седмици не ми се е налагало да трия курабиите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Е аз тогава трябва да съм абсолютен рекордьор.От както се смени версията, нито вкъщи, нито в офиса съм имал проблем.Ползвам IE8 + x86 XP в офиса и IE8 + x64 Vista вкъщи и досега не съм трил курабии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts