Dreamer Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Ако може тук да пишете за v3 на форума: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=87115&view=getnewpost&hl=&fromsearch=1 Ще има отново скина, който ползвахме досега + този от по-предната версия и май още един. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Без да се обиждате, ама така дизайна е адски грозен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Не мога да влезна във форума ако не съм през прокси. На нетгруп съм. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Фейсконтрола бачка явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 И на мен ми се случва, от скапаните днс-и е сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 И на мен ми се случва, от скапаните днс-и е сигурно. Точно от тях е. Вкарвате IP адреса в HOSTS файла и забравяте за проблемите. Ама кои точно DNS-и fail-ват, не разбрах. От външни DNS-и и проксита и аз винаги го виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 (edited) В момента, под Firefox ми се налага да използвам html тагове, за да мога да слезна на нов ред, например. Иначе всичко ми се изписва в настоящия. И купчина други бъгове. Примерно - копирам текст и гледам, че целия е сбит в един абзац, такива неща като нов ред - няма. Под IE пробвах - май работи нормално. В мен ли е проблема, или нещо става? Ред: Като изчегъртах курабийките май се оправиха нещата. Edited March 14, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Точно от тях е. Вкарвате IP адреса в HOSTS файла и забравяте за проблемите. Ама кои точно DNS-и fail-ват, не разбрах. От външни DNS-и и проксита и аз винаги го виждам. Дам, така става. Знаех го, но от мързел до сега се мъчех с няколко сайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 На мен форума не ми работи през деня... вечер си бачка (като в случая) И аз съм на НетГруп. Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 На мен вчера цял ден, от който и компютър да се опитам, не бачкаше. Като съм с wi-fi през телефона, го отваря само през гугъл. През компа пробвах да търся в гугъл и да го отворя, не стана. Много кухо така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Защо от близо 2 седмици насам форумът не иска да ми се отваря от време на време, като понякога това може да трае и цял ден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 добавяте това в хостс файла: 212.116.151.98 bulforum.com 212.116.151.98 www.bulforum.com и се оправя, ако спре да се зарежда го изтривате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Имам една молба, ако е осъществима, де. Гледам под някои скинове на форума бутона "Back to top" го няма. Ако може да се добави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Нещо пак започнаха линковете да се отварят в същата страница, вместо в нова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 направете прикачените файлове да се виждат и като не си се логнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 От снощи при писане на пост не ми работят бутоните за икони, линкове, снимки и други. Само при мен ли е така или има и други? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 А на мен не ми работят емотиконите заедно с другите бутончета за снимки,линкове и други подобни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 (edited) Като поствам никакви бутони не работят, не си само ти едит: само заградените, другите бацат Edited April 27, 2010 by Kobrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Като поствам никакви бутони не работят, не си само ти А как го постна това? Това е, защото не четете по-напред в темите - трийте cookies от време на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 От време на време вместо час и дата кога е постната темата излиза следното: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Махни си add on-на на скайп от браузъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Да взема и аз да се оплача вече, но си мислех, че нещата все някога ще се пооправят. И при мен абсолютно редовно отказват я бутони, я усмивки само, я нещо друго. Хубаво е това с триенето на кукитата, но едва ли е най-доброто решение. Не знам колко хора знаят къде се намират и колко хора изобщо ще се зачетат из форума как да си решат проблема с бъговете. Просто на моменти е дразнещо да ползваш форума. Наясно съм, че е безплатен и т.н. и т.н., но в случая тези бъгове никак не са в ползва на развитието на булфорум. Допреди този "ъпгрейд" един проблем никога съм нямал, сега тъкмо почна да пиша и се оказва, че нещо се е бъгнало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 ... Не знам колко хора знаят къде се намират и колко хора изобщо ще се зачетат из форума как да си решат проблема с бъговете. ............ но в случая тези бъгове никак не са в ползва на развитието на булфорум. Допреди този "ъпгрейд" един проблем никога съм нямал, сега тъкмо почна да пиша и се оказва, че нещо се е бъгнало. Наистина е доста неприятно за повечето хора. Лично аз нямам сериозни проблеми при писане, освен някои неработещи опции при модерирането. С нетърпение чакам излизането на по-стабилна версия, като се надявам тя пък да не дава друг тип грешки. А що се отнася до незнанието на разположението на кукитата - триенето им от самия форум не помага ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 (edited) MIDEX ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: този бутон НИКОГА нямаше да го видя. Edited May 15, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Трих кукита, мукита, дукита, не става и не става! Взе да ми писва. Пламене, дай идеи, че се нервя вече Нищо от полето над поста не ми работи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts