lil_stenly Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 При мен не е така, само на телефона го виждам така... телефона е с мини-опера, иначе не е от голямо значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Мдаа вкъщи е така както си и мислех, и тук и в офиса съм с Опера, разликата е във версиите в нас съм с 10..сиреч сега виждам на дядомраз поста най отгоре, а не на психара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Румене как не разбра, че тая Опера е бъгава история Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ...сиреч сега виждам на дядомраз поста най отгоре, а не на психара. Ако искаш винаги да се вижда поста на Психара, от 'Options' (горе вдясно) включи на 'Linear+' ; ако не щеш - остави си го на 'Normal'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Верно, че се базиках там скоро, ама не съм обърнал внимание . Ся е окeй..10x Виден бърза да се изака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) Няма ли вариант търсачката на форума да е по-добра и да не ми се налага да търся с гуугъл в този форум. На под 3 буквени думи не търси, има няколко теми с думата "очила" и в заглавието си и в текста вътре, а търсачката ми връща, че няма резултат за тази дума. Явно нещо е събгнато здраво. Така се оказва, че старите теми са погребани завинаги, освен ако човек няма цял ден да търси страница по страница. Edited July 8, 2009 by Echelon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Няма ли вариант ... За търсене на думи с 2 букви, както и да е - повечето търсачки са така, но при търсене с думата "очила" наистина не връща нито един резултат. Явно е някакъв бъг в съчетание с тази дума, тъй като търсих с други думи на кирилица, както и на латиница (напр. "ochila") - с тях си показваше резултатите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) с "очила*" става Edited July 8, 2009 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 с "очила*" става Да, ама не трябва да е така, трябва и без звездата да действа...освен това и с този метод пак има бъг - я пробвай да потърсиш очила* само в заглавията да видиш какво ще ти изкара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Да, ама не трябва да е така, трябва и без звездата да действа...освен това и с този метод пак има бъг - я пробвай да потърсиш очила* само в заглавията да видиш какво ще ти изкара... така е, да.. поне е ясно, че проблема не е генерално в IPB форума, защото на други места няма проблем с очилата Edited July 9, 2009 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Проблемът с търсачката е решен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Проблемът с търсачката е решен . Точен и изпълнителен както винаги... Сега ако оправиш и нашата търсачка с IP-тата и останалите 'боклуци', направо ще те призная отвсякъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Точен и изпълнителен както винаги... Сега ако оправиш и нашата търсачка с IP-тата и останалите 'боклуци', направо ще те призная отвсякъде... За проблема с търсачката имах идея какво го причини, но се наложи да изчкам Dreamer да се прибере за да потвърди точната опция. Беше пусната една услуга която уж трябваше да подобри търсенето. За другите неща ще погледна след като се прибера в Босна. Следващите 5 дена съм в почивка . Трябва също така да ми напомняш редовно понеже имам навика да забравям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Не знам дали само при мен е така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Не знам дали само при мен е така? Не е само при теб - веднъж пак беше станало така и намалих шрифта, сега имам чувството, че даже е станал още по-голям...вече започвам да си мисля, че някой колега с 32" го уголемява, понеже на него не му пречи. Сега ще го намаля още един път... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 bulfleet подфорума нацяло ли го затрихте? Беше затворен просто и ми беше кеф някой път да влизам да чета старите глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 bulfleet подфорума нацяло ли го затрихте? Беше затворен просто и ми беше кеф някой път да влизам да чета старите глупости. Не е изтрит. Нищо във форума не се трие. Просто е преместен за да не пречи. Нещо конкретно ли ти трябва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 (edited) Ся като влезнах във форума и навсякъде във всички теми, мненията не се показват по обикновенния начин а са като някакъв списък накрая на страмицата, а по-рано през деня всичко си беше наред Нещо с форума ли станало е или аз съм направил без да искам нещо, и ако е така как мога да го оправя. П.П Освен тва във всички теми страниците сериозно са намелели??!! Едит: Готово, мерси. Edited August 22, 2009 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Ся като влезнах във форума и навсякъде във всички теми, мненията не се показват по обикновенния начин а са като някакъв списък накрая на страмицата, а по-рано през деня всичко си беше наред Нещо с форума ли станало е или аз съм направил без да искам нещо, и ако е така как мога да го оправя.П.П Освен тва във всички теми страниците сериозно са намелели??!! Трябва да смениш изгледа на форума. По принцип е горе вдясно опцията. Switch to Standard се води. Възможно е и да е най - долу на страницата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Не е изтрит. Нищо във форума не се трие. Просто е преместен за да не пречи. Нещо конкретно ли ти трябва? Не, просто не се вижда вече и ми стана интересно. Благодаря за отговора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Не знам дали някой го е предлагал, но: Защо не се обособи Buy/Sell като отделен раздел и да се добавят подраздели: Компютри, Телефони, Бяла техника, Мебели и т.н. На ден има по 30-40 нови поста и е доста трудно да се следи.Много често ми се е случвало да намеря нещо което търся, чак когато някой е написал, че го взима и темата се е преместила по-напред. А и ще е много по-удобно според мен.Трябва ти телефон, влизаш в раздела и преглеждаш за 3,4мин. , а не да ровиш 2,3 страници назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Не знам дали някой го е предлагал, но: Защо не се обособи Buy/Sell като отделен раздел и да се добавят подраздели: Компютри, Телефони, Бяла техника, Мебели и т.н. На ден има по 30-40 нови поста и е доста трудно да се следи.Много често ми се е случвало да намеря нещо което търся, чак когато някой е написал, че го взима и темата се е преместила по-напред. А и ще е много по-удобно според мен.Трябва ти телефон, влизаш в раздела и преглеждаш за 3,4мин. , а не да ровиш 2,3 страници назад. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ако беше потърсил, щеше да знаеш, че е предлагано многократно... щеше да знаеш и защо не е прието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Проблемът с търсачката е решен . Добре де, само на мен ли ми се струва, че понякога търсачката показва резултати, които нямат нищо общо с търсеното!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Не само на теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts