ov3rm4n Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Да не си на БГ език? Не знам защо не го изтрият, като само спъва форума.. Поне докато не излезе работещ... по-добре е наистина да го махнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Не че някой обърна внимание на малката корекция в цсс-а, за да се мане онва кирливо отстояние от емотиконките до полето за писане, ама все пак.., ако някой иска да върне бутона за ЛС, както е в предишните версии..: Edit Template HTML - Topic View - Render Row където е тва: <div style="float: left;"> го праим на тва: <div style="float: left;">{$author['message_icon']} ше излене тва: Edited April 16, 2009 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Да не си на БГ език? Не знам защо не го изтрият, като само спъва форума.. По-добре смайли, отколкото не особено къс линк в скобички.. :> Линка дразни наистина, по-добре само скобите и кода им да дава, но какво да се прави :д кой знае колко противни ще се пуснат. Ако са такива като в deviantart и на черна тема няма да имам проблеми :п Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 С нововъведенията не мога да видя всички публикувани теми и мнения от профила на потребителите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Добре де, моля ви, обяснете по-като за малоумни как да оправя това, че всеки път като отварям форума, трябва да се логвам!? И защо не мога да си сложа снимка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Аз имам една блестяща идея - вземете да върнете стария интерфейс (или както там се казва) на форумът :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Подкрепям !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) С англиската версия от дропдаина на ника се вижда и всички постове и всички теми. Ако влезеш в профила на някой пак от дропдаун меню се вадят (под аватара, Options). Edited April 17, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Jackson Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Офффф. Бреебахте форума с тая нова версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) На мен тази версия ми харесва повече! Стига да можеше някой да ми отговори на 2-та въпроса, които зададох 3 пъти вече, всичко щеше да е просто супер! Сега да не вземете да върнете наистина старата версия!? На който не му харесва - да не пише! Edited April 17, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Той RaptoR-a каза да почакаме малко докато нагласят всичко... може още да не са готови. Гледам не са писали че са но пък повечето неща бачкат вече даже и в Chrome a в началото не бачкаха. При мен това с логването го няма (между другото преди 2-3 страници имаше написано какво да се направи за да се оправи това). sandman, пробвай с друг browser и виж там същото ли е положението? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 има ли някакъв начин отново да си направя така че да ми излизат всички мнения а не да ми излиза само 1-вото и последното или да трябва да цъкна на някое да ми го покаже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 С нововъведенията не мога да видя всички публикувани теми и мнения от профила на потребителите... Бъг: проблемът е отсранен частично - виждат се мненията и темите от последните няколко седмица, а не тези от по-преди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 тая версия зарежда много по-бързо и като цяло ми харесва повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) Абе момци, ко прайм като някой юзър нема аватар? Ровим два часа по менютата, пишем ЛС-то, след това копираме името на юзъра в полето "До:", та чак тогава му прашаме съобщението? Новата версийка е супер, само някой такива супер дразнещи дреболии трябва да се дооправят Edited April 17, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Нещо не разбрах - каква връзка има аватара с ЛС-тата и ника на потребителя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) Бъг: проблемът е отсранен частично - виждат се мненията и темите от последните няколко седмица, а не тези от по-преди. Къде е това че аз не знам изобщо за подобни работи. Я дай нещо screenshot само гледай да не снимаш монитора с телефона тая версия зарежда много по-бързо и като цяло ми харесва повече Като гледам html-a може поне 2но по-малък да стане ако се разкарат javascript-овете и css стиловете в отделен файл, а ако и на генерираните <td ....> се сложи стил а не твърди ширини и прочее направо 3-4 пъти по-малък може да се окаже. Отделно да се прекара през лек филтър да разкара излишните интервали и табулации chistacha - а нали потребителя освен аватар се предполага да има и име - цъкай върху името де Edited April 17, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) На който не му харесва - да не пише! Това звучи малко тъпо и детски, не мислиш ли...? По тая логика като тази версия ти харесва повече, си направи форум ти и си пиши там... Изказал съм мнение, а и не само аз /макар някой да е бастисал поста ми/, като не ангажирам никой с него. Edited April 17, 2009 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 А има ли къде да се гледа дали някой в момента е онлайн и в кой раздел на форума е, както в старата версия, че нещо не виждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Под списъка с потребители - Show detailed by: Last Click, Member Name Last Click те интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 (edited) chistacha - а нали потребителя освен аватар се предполага да има и име - цъкай върху името де Цъкам, ама освен някви иконки друго нема, че даже и иконите не са активни... В последствие ще се окаже че е от Годзилата.... Едит: Или от компа... Едит1: Еми и на IE пак не се получава номера :/ Ня'а значение, наздраве момци, Христос Воскресе, сядайте и пийте за да ви върви през годината Edited April 19, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Цъкам, ама освен някви иконки друго нема, че даже и иконите не са активни... В последствие ще се окаже че е от Годзилата.... Едит: Или от компа... Едит1: Еми и на IE пак не се получава номера :/ Ня'а значение, наздраве момци, Христос Воскресе, сядайте и пийте за да ви върви през годината Да не си с Български език на форума? Многократно се писа, че с БГ превода има проблеми, ако не си прочел, сложи на English - най-долу в дъното на форума е опцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Да не си с Български език на форума? Многократно се писа, че с БГ превода има проблеми, ако не си прочел, сложи на English - най-долу в дъното на форума е опцията. Да и при мен беше така - но когато сложих на English всичко се оправи! ДАно скоро да се оправи БГ езика че си ме кефи повече да е на БГ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Искам да попитам, като си влезна в профила и най- в дясно на екрана в горната част има три прозорчета едно под друго с имената на трима абонати- за какво стоят там и кво означава тва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Искам да попитам, като си влезна в профила и най- в дясно на екрана в горната част има три прозорчета едно под друго с имената на трима абонати- за какво стоят там и кво означава тва Там се намира прозорчето Last Visitors т.е. последните хора които са ти прегледали профила.Сигурно си на български език и не ти изписва това.Обърни го на английски защото не е преведено все още на български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts