elle89 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) Edited April 15, 2009 by elle89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Прощавайте за глупавия ми въпрос,но защо на някои профили на last seen пише private и това избираема опция ли е? кат вленеш кат скрит и не ти отчита га си бил последно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) Проблема с търсенето се е дължал на странния браузър, който използвам (нещо не харесва новото IPB). Какво ще кажете иконките "" и ":smile:" да се разменят или първата да стане еднаква с втората. Не че е проблем, но съм свикнал като пиша "" да ми излиза това засмяно човече :smile: , а не засмяно човече със шапката на дядо мраз Във всички други форуми "" е :smile: и предполагам, че не съм аз единствения, който се дразни от това. Също в много форуми има "Custom member title" във "Edit Profile Information" и това е добре за тези, които не искат да пише под аватара им "депутат" или "дървен философ" Edited April 15, 2009 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) Интересно менютата вече работят в Chrome. Тъкмо тръгнах да гледам къде и какво гърми и защо не работи и то проработи. Chrome ли се update-на, форума ли се оправи не знам но сега си бачкат poznai, оказа се прав - точно float:left се оказа проблема само че аз бих го променил като добавя следното : td.rte-option-panel { float: inherit; } защото не е ясно къде още се ползва този стил - може и никаде да не е но това със сигурност не пречи и също го оправя, стига да се добави някъде по-надолу - примерно в края на файла... tedy ми писа че всъщност точно float е проблема и то защото е на <td> при което аз онемях - всичко може да се float-ва но общо взето единственото което няма никакъв смисъл да се прави това е за клетка от таблица Между другото не знам на кой какво не му харесва мен взе много да ме кефи новия форум Само онази емотиконка с хилещото се еднозъбо човече определено ми липсва Edited April 15, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Po-skoro .css-a ti e bil keshiran i zatova skina i menutata sa bili precakani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 .................................Само онази емотиконка с хилещото се еднозъбо човече определено ми липсва И аз това казвам.Предлагам да направим подписка за връщането й обратно, при форумните емотикони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Кое ве, това ли ви липсва , винаги има начин Edited April 16, 2009 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Абе хора, нали поясних по-горе, че второстепенни глупости като емотикони, скинове и прочее ще се добавят по-късно. Не четете ли? Успокойте топките малко и оставете колегите да довършат сериозната работа. Има пакет от 1200 IPB емотикони. Ще стигнем и до тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Въпреки ,че съм избрал да ме логва автоматично като влезна във форума ме посреща като гост и всеки път трябва да се логвам . Къде е проблема искам автоматично да ме логне ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Въпреки ,че съм избрал да ме логва автоматично като влезна във форума ме посреща като гост и всеки път трябва да се логвам . Къде е проблема искам автоматично да ме логне ? Ако cookies са ти наред и пуснати, пробвай в индекса да изтриеш всички кукита чрез Delete cookies set by this board. Можеш и ръчно в опциите да изтриеш кукитата сетнати от този домейн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Най-вероятно наистина се получава боза с кукитата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Cookie Domain така ли е? .bulforum.com Create a stronghold auto-log in cookie? If enabled, when a member logs in, an additional cookie is set which contains geographic information in a crypt to make cookie stealing almost impossible. Only turn off if users cannot stay logged in На Yes или No е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Въпреки ,че съм избрал да ме логва автоматично като влезна във форума ме посреща като гост и всеки път трябва да се логвам . Къде е проблема искам автоматично да ме логне ?И при мен е така.Къде да го търся този индекс? И продължава да не ми дава да си кача снимка, въпреки че е 122 на 150 пиксела и е 29Кб! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Абе хора, нали поясних по-горе, че второстепенни глупости като емотикони, скинове и прочее ще се добавят по-късно. Не четете ли? Успокойте топките малко и оставете колегите да довършат сериозната работа. Има пакет от 1200 IPB емотикони. Ще стигнем и до тях. И що се впрягаш толкова?Аз поне, се шегувам с това че емота го няма.Сигурен съм и че Дядо Мраз го е писал с тази мисъл.Идеята е че,всичко друго е 6 и се радвам на ъпгрейднатия форум,надявам се и останалите юзъри също се радват.Чудо голямо че я няма в момента.Ясно е че след някой друг ден, като се довършат основните неща ще стигнем и до емотиконите,но чак пък 1200 после ще се чудим коя да ползваме .(Ето тук бих ползвал еднозъбия) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Някои от потребителите не могат да пускат ЛС... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Някои от потребителите не могат да пускат ЛС... При мен излезна сега друг скин и май липсва на профилите в темите бутона PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 А в менюто което се отваря като цъкнеш ника на човека погледна ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Правилно - ЛС-тата вече фигурират в падащото меню. Ако на някой му е неактивно (както на мен в началото) да пробва с CTRL+F5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Дали няма да има възможност да се добави или пусне опция, с която от профила си да избера никога да не ми показва емотиконите - нито в моите постове, нито в чуждите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 А в менюто което се отваря като цъкнеш ника на човека погледна ли? Еми аз погледнах и нищо от нещата в това меню не ми е активно.Т.е. и аз не мога да изпращам лични или по-точно нямам бутон за такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Дали няма да има възможност да се добави или пусне опция, с която от профила си да избера никога да не ми показва емотиконите - нито в моите постове, нито в чуждите? https://www.bulforum.com/index.php?act=UserCP&CODE=04 Do you wish to view images in posts, such as smilies and posted images? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Тц, тц, защо картинките ги слагат наред с тъпите смайлита... мерси все пак :д Така е пак по-добре от нищо. Edited April 16, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Send Message е в менюто което пада от ника на човека. Не търси PM. https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495253061 и си сложи английски за език на форума. Edited April 16, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Еми аз погледнах и нищо от нещата в това меню не ми е активно.Т.е. и аз не мога да изпращам лични или по-точно нямам бутон за такива. Да не си на БГ език? Не знам защо не го изтрият, като само спъва форума.. Тц, тц, защо картинките ги слагат наред с тъпите смайлита... мерси все пак :д Така е пак по-добре от нищо. По-добре смайли, отколкото не особено къс линк в скобички.. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Е да съгласи ме.На инглиша всичко работи.Предполагам че в скоро време и на БГ ще работи. Едит.Не че ми пречи да е на англ.,но предпочитам да е на Бг.Все пак е БУЛфорум. Edited April 16, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts