poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 има, но не работят както не работи и падащото меню от ника в темата, откъдето също може да се извеждат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Старото си беше по-добро. Лично аз трудно свиквам с новите неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 style_images/<image directory>/folder_editor_images/css_rte.css .rte-option-panel { display: none; float: left; text-align: center; margin-bottom: 5px; } тва float: left; може да се разкара.. Не е от float-left. По-скоро трябва да се зададе фиксирана ширина на div-чето, а другия див и той да му се оправи малко стила че да не е залепен. Ще го погледна аз по-късно само някой админ да има желание след това да го качи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) На мен ми харесва новия форум, но имам някои въпросчета: Защо не мога да си кача снимка? Ще има ли чат? Edited April 15, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 има, но не работяткакто не работи и падащото меню от ника в темата, откъдето също може да се извеждат poznai при теб работят ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Не е от float-left. точно от него е. poznai при теб работят ли ? не знам какво направихте, но вече работят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 при мен не бачкат обаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 при мен не бачкат обаче ctrl+f5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 не е от това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 На мен ми е малко странно още, но мисля че е въпрос на свикване. Шрифтовете (особено този за в заглавното поле на цитатите), не ми харесват. Другите неща хората са ги казали по-горе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 И аз вече не виждам падащото меню Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 при мен не бачкат обаче При мен си работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 По случай ъпдейта, може ли да ъпдейтнем и малко кутиите на ЛС, че се изскинах с тези 75 броя, все се чудя кое да изтрия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 единствено със скин Frosty ми работи разширеното търсене (по име на юзър и тн), с другите не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 При мен си работи. и при меня работают. черната тема рулз. преди имаше една на poznai - много ми липсваше от както я махнаха. сега съм доволен, че има пак подобна. Side Panel-а е просто разкош. разкарах го веднага. почти всичко от него което може да му потрябва на човек го има изведено на бутони в редактора за постване. Даже и любимите на някои смайлита, дето ораваха света за тях, че не можело да се скролват в сайд панела... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 тоя фрости директно трябва да се изтрие и като потрябва да се сложи версията му за този форум а разширеното търсене от нормалните скинове на 2.3 се вика от допълнителния линк, който ти излиза като се отвори сърча при натискане на бутона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 я дайте скрийншот как ви работи, че аз не мога да го видя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) Потвърждавам, че като се махне float: left от споменатия файл, празното място изчезва, при писане на пост. EDIT: Това ли имате предивд? Цък Edited April 15, 2009 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 от тук всички подменюта си работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Да. Не работят (т.е. излиза някакво меню с почти нищо вътре и седи някак странно) само ако се гледа топика като нелогнат потребител, но тогава е ясно те опциите явно са си достъпни само за логнати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) tedy, ако си ен БГ език, не очаквай да виждаш всичко от форума - този превод не е за 2.3 п.с.: атачнатите хави на ov3rm4n аз не ги виждам. Сигурно само определени групи го могат Edited April 15, 2009 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 да, явно пак като проблема с липсващия бутон EDIT на members+... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Ползвам .. ба ли го кво е, гледам English е в дропдауна долу . Преди не се сещам, май на Бг ли да ми беше.... не знам, аз вчера цъкнах изтриване на всички куки от тоя форум, че мислех, че едни хави са нещо от куките.. Поне сега бутона Едит си го има.. За атачмънтите вероятно някоя опция има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 мдаа проблема е в българския превод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Поне сега бутона Едит си го има..За атачмънтите вероятно някоя опция има. има.., на пермишън маската на групата, за всеки форум дали може да точат качените хави от +саджиите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts