netrootbg Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 А мога ли да попитам по ква причина беше станал тоя проблем щот тва и мен ме засегна Имаше проблем с базата данни. Леко се омаза по неясна за мен причина. Именно за това не можеха да се изпращат лични съобщения. Проблемът за влизането в акаунтите все още не е изяснен. Надявам се да се разбере от какво се появи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Я да питам...само аз ли имам дертове с BACK бутона на екслплорера в форума?Натискам натискам йок реакция....понякога става с дабъл клик друг път хич неще! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 това е проблем на explorer-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 (edited) Я да питам...само аз ли имам дертове с BACK бутона на екслплорера в форума?Натискам натискам йок реакция....понякога става с дабъл клик друг път хич неще! това е проблем на explorer-a.Щом е пробмен на IE, посочи ми друг форум, на който да го прави това, защото аз опитах с други 5-6, които бяха с версии 1.1, 2.0.4, 2.1.5, 2.3.6.. и проблемнямаше. В този форум в IE проблема не го виждам в оригиналния скин: IPB 2.1 Default Edited January 4, 2009 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 (edited) Това с Back бутона е проблем на фрости скина. Нещо се омазва с IE6, 7. С ФФ е наред. Тва даже някъде се дискутираше тука.. Т.е. проблемите на форума вече не са един. Не се ли тестват новите скинове и промени, които се правят? Тоя проблем с Фрости скина и Back стои от поне 2 месеца, или откакто там беше сложен. От два OS-а аз лично, с две различни версии на IE (6, 7), проблемът си го има, и е много дразнещ, добре че има други скинове . Edited January 4, 2009 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 (edited) този проблем с back бутона е сигурно от 3 години Edited January 4, 2009 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Аз сега малко като развален грамофон ама... Така и така има/имало проблем с форума, дайте най-накрая да го ъпдейтнем! Говоря за вер. 2.3.6. Освен това, ако разполагате с някой друг свободен GB, сложете една галерийка, да плакнем очите. Още: не са малко хората тук, на които им липсва или хлопа нещо някъде по тялото, ако сложим блогове, ще си открият и няма да се тъпчат 100-ци мнения в единични теми. Ще си пишат в блоговете, ще си ги къткат, ще викат други да ги четат предполагам, що на спечели от това булфорум повече популярност покрай създадените удобства за потрбителите си? Глезотийка: а защо не и бъг тракер, отново приложение на инвижън, защо всички проблеми трябва да се губят по темите, решени нерешени, като могат да са на едно място, и отбелязани докъде се е стигнало с решаването им. Демо на всичко изброено, директно от производителя: IP. Board IP. Gallery IP.Blog IP.Tracker Нищо от това няма да затормози форума, слага се абсолютно елементарно с прост install, и самите те са на разположение, ако изяви някакъв интерес... Ако накой отгоре го е прочел и маха с ръка, ще съм благодарен поне на аргументи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Аз сега малко като развален грамофон ама... Така и така има/имало проблем с форума, дайте най-накрая да го ъпдейтнем! Говоря за вер. 2.3.6. Освен това, ако разполагате с някой друг свободен GB, сложете една галерийка, да плакнем очите. Още: не са малко хората тук, на които им липсва или хлопа нещо някъде по тялото, ако сложим блогове, ще си открият и няма да се тъпчат 100-ци мнения в единични теми. Ще си пишат в блоговете, ще си ги къткат, ще викат други да ги четат предполагам, що на спечели от това булфорум повече популярност покрай създадените удобства за потрбителите си? Глезотийка: а защо не и бъг тракер, отново приложение на инвижън, защо всички проблеми трябва да се губят по темите, решени нерешени, като могат да са на едно място, и отбелязани докъде се е стигнало с решаването им. Демо на всичко изброено, директно от производителя: IP. Board IP. Gallery IP.Blog IP.Tracker Нищо от това няма да затормози форума, слага се абсолютно елементарно с прост install, и самите те са на разположение, ако изяви някакъв интерес... Ако накой отгоре го е прочел и маха с ръка, ще съм благодарен поне на аргументи. Аз съм за. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Немога да изпращам и получавам ЛС. Къде е проблема?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Немога да изпращам и получавам ЛС. Къде е проблема?! Това само админ може да ти каже...ще съобщя за проблема ти още сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Немога да изпращам и получавам ЛС. Къде е проблема?! Би трябвало да е наред вече. Пробвай и пиши тук дали можеш да изпращаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Би трябвало да е наред вече. Пробвай и пиши тук дали можеш да изпращаш. Да, всичко е ок. Най-накрая след близо 3 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Да, всичко е ок. Най-накрая след близо 3 години. 3 години си стоял с този проблем и не си се оплакал... ...ебати търпеливия човек...защо не пусна едно ЛС на някой от администраторите да им обясниш проблема...(хи..хи...майтапче ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) 3 години си стоял с този проблем и не си се оплакал... ...ебати търпеливия човек...защо не пусна едно ЛС на някой от администраторите да им обясниш проблема...(хи..хи...майтапче ) . Не съм се сетил. Майтапа на страна - мислих, че Дриймър ми е сложил и забрана за изпращане на ЛС заедно с едно от наказанията през 2006-та, а последния уорн го получих за бъзика "чики..." но как да обясня на админа без ЛС... Няма значение... минало бешело. Edited January 27, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Подфорума Автомобили, в секциите Форд, Фиат и Пежо има преместени теми. Прочел съм и тях, избрал съм "маркирай всички като прочетени" но въпреки това в първия подфорум "светят" сякаш има нови теми или мнения. Това имам предвид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Забелязах, че в профила ми има настройка за прикачени файлове. Там пише "Използвате 0bytes от 19.53mb", a нямам бутон за прикачване. Все пак имам или нямам права за прикачване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 абе защо като дам търсене на собствените ми постове/теми, както и на другите юзъри, ми изскача съобщението The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. при това, без да съм правил каквото и да е било друго преди това, камо ли търсене... а проблем няма , когато полвам търсачката с опцията за търсене по юзърнейм.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 На мен пък днес започна да ми отчита -1 съобщения в кутията. Имах 7-8 запазени и след като изтрих всички без едно пак е така. Някой може ли да ми прати едно съобщение да видим дали получавам ПП Дядо Мраз е направил нещо, че докато си пишехме се бъзикахме и нещо ми се е ядосал и ми хакнал личните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Тва е бъг на форума. Случвала се е на много места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Тва е бъг на форума. Случвала се е на много места Само показването или не ми работят и съобщенията сега? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Показването. Оправят се после. То и сам можеш да си пратиш PM да видиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Да бе ще си пратя сям. Ще взема да си отговоря, като го прочета и ще стане .... Ще чакам някой да се сети за мен и тогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 абе защо като дам търсене на собствените ми постове/теми, както и на другите юзъри, ми изскача съобщениетоThe error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. при това, без да съм правил каквото и да е било друго преди това, камо ли търсене... а проблем няма , когато полвам търсачката с опцията за търсене по юзърнейм.. Google Chrome? Пробвай с друг браузър и всичко ще е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Google Chrome? Пробвай с друг браузър и всичко ще е наред. Напротив. Вчера с ФФ ми се случи същото. Отворих потребителя, дадох дай мненията и ми издрънка същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Google Chrome? Пробвай с друг браузър и всичко ще е наред. мда. сега установих, че само с хрома го прави... що така? а пък не ползвам ИЕ, щото ного често ми се сллучва това, което и други се оплаквата,но така и няма решение засега- при затваряне на таб се отварят няколко десетки нови таба и общо взето трява да се килне иексплоре от таск мениджъра, за да се оправи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts