netrootbg Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Няма да съм аз ако не попитам. Кой е въпросния потребител? DJ Wonder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Тука ли се писаха предложенията? Spoiler tag, youtube/metacafe/myspacetv/etc video site tag да показва клипчетата като такива, а не като препратки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Тука ли се писаха предложенията?Spoiler tag, youtube/metacafe/myspacetv/etc video site tag да показва клипчетата като такива, а не като препратки. Подкрепям с две ръце, два крака и две уши. Даже от няколко дена смятах да предложа тази идея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Нещо проблем ли има със сайта? Днеска нещо не ще да го отваря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Нещо проблем ли има със сайта? Днеска нещо не ще да го отваря. виж в темата за бт.врзру.цом вено нещо споменава че му правят проблем от хостинга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Друг въпрос. На какво се дължи проблема, след постване на ново мнение, да почва да цикли? Как може да се оправи, ако зависи от потребителите, или ако е от настройки на форума или проблем като цяло нещо на сайта, кога ще се махне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Наистина има някакъв проблем (дори и при мен), тъй като в последните дни затрих доста неволно пуснати двойни теми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Май в "какво ви минава през главата" още няколко човека споменаха, че имат този проблем. И не е от браузъра, защото и с ИЕ го прави като проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 (edited) И при мен го има. Зацикля дори и при съобщенията. Като зацикли обаче, отварям нов таб и виждам, че мнението ми е пуснато вече, а при мен още си цикли на изпращанет. П.П. Мисля, че с Fast Reply, тоя проблем го няма. Edited October 3, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Или ако дадеш preview и тогава Post - май става по-бързо. Обаче от време на време при мен започна да се оправя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 От билзо 2 седмици имам проблеми с достъпа до сайта-първо нямах достъп за около седмица...това продължи някаъде до вторник,когато можех пак да влизам в сайта за около ден...след което отново се изгуби до днес.Някой може ли да ми каже нещо проблема при мен ли е или сайта нещо не е У ред ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 От билзо 2 седмици имам проблеми с достъпа до сайта-първо нямах достъп за около седмица...това продължи някаъде до вторник,когато можех пак да влизам в сайта за около ден...след което отново се изгуби до днес.Някой може ли да ми каже нещо проблема при мен ли е или сайта нещо не е У ред ? Нещо проблем ли има със сайта? Днеска нещо не ще да го отваря. виж в темата за бт.врзру.цом вено нещо споменава че му правят проблем от хостинга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Не съм сигурен за тук ли ми е идеята, но защо не се сформира един подфорум "Зимни спортове"? Аз лично съм вече доста назад с материала, след като не съм карал ски от близо 7-8 години (а борд - никога), но предполагам, че във форума има доста скиори, бордисти, както и може би някой-друг фрийрайдър... Edited October 5, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 Има ли някъде статистика кой колко пъти е влизал/излизал във/от форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Има ли някъде статистика кой колко пъти е влизал/излизал във/от форума? Аз през ФФ гледам статистиката на страницата, колко пъти съм я посетил. Но това е за един компютър. Може да ти даде поне малко информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Нещо не ми дава да пускам Reply в buy/sell раздела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Нещо не ми дава да пускам Reply в buy/sell раздела. Пробвай сега дали ще можеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Отново отварям въпроса с емотиконките. Не знам толкова сложно ли ще е откъм софтуерно изпълнение, но определено има липси и излишъци. Давам примери. Иконките са прекалено еднотипни. Да не кажа дублиращи. Да не говорим, че последната почти не се ползва. Иконките :ph34r: поне по мои наблюдения са доста рядко използвани. Най-простата емотиконка, покрай една далечна коледа й поникна шапка на дядо мраз, която отдавна според мен е expire-нала. Мисля си, че би било по-добре да е обикновена усмивка, а не някакви коледно-тематични отклонения, но това си е лично мнение Според мен също така има няколко сериозни тематични липси. Иконка от типа "rolling on the floor laughing", истеричен смях, или от сорта на , , концептуално липсва. А не е да кажеш, да няма случаи, в които би се ползвала. Иконка от типа "bowdown", прекланяне, "евала", също така липсва. И също съм убеден, че би влезнала доста сериозно в употреба. Също си мисля, че иконки като долните биха се ползвали, а липсват: Знам, че целта на форума не е да се превръща в комикс, но пък откъм иконки е постен, поне според мен. Едва ли би навредило едно освежаване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 В торент сайта рекламата на plovdiv24 е с грешен линк. http, a то е htttp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Гледам темата с проблеми в bt.wrzru.com е затворена, та да попитам тука. В началната страница wrzru.com си седи списъка с последни игри. Доста е старо последното прделожение, но как да е. Обаче, като се опитам да избера торента да се сваля ми дава Not found. Дори да го намеря през тракера - пак същото. Описанието, коментарите си седят, ама торента го няма като файл. В същото време гледам, има нови торенти, което значи, че не е спрян нещо. Някакви идеи защо е така, и защо темата за тракера е затворена даже и без съобщение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 Какво се случи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Аз ли съм изчаткал или има някакъв странен проблем при търсенето на кирилица? Резултатите, които получавам, нямат нищо общо с това, което търся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Явно нещо е сдало багажа, аз пък не мога да пращам лични съобщения. Един потребител ме помоли та пиша на модератор, че днес не може да си влезе в ъкаунта, ама няма как Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 В последните 2 дена има проблеми с акаунтите на доста от потребителите на форума. Ако имате някакви проблеми ми изпратете лично съобщение. Възможно е да не можете да влезете в акаунта си. Ако е такъв случаят ми изпратете писмо до netrootbg@gmail.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 А мога ли да попитам по ква причина беше станал тоя проблем щот тва и мен ме засегна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts