Dreamer Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 www.wrzru.com вече не е в нашата родина btw, има малко загубени постове във форума от вчера и малко от днес. Сори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Айдееееее, пак сме тук Как е компанията @Midex - Ми чудя се и питам Човек да не пита нещо Незнам къде е качен форумът, но скоростта е перфектна. Отваря за части от секундата. Не е бил така от няколко месеца, да не кажа половин година Поздравления за екипа Edited March 26, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Айдееееее, пак сме тук Как е компанията Незнам къде е качен форумът, но скоростта е перфектна. Отваря за части от секундата. Не е бил така от няколко месеца, да не кажа половин година Верно верно пак сме тук и по-бързи от всякога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Бреййй....не съм и предполагал, че толкова съм се обвързал с форума... Разбрах го едва тези дни, когато липсваше....и в други форуми членувам, ама като го няма нашия си....не е същото....никой не може да го замести. Сега чакам обяснение някой админ да каже защо ни мъчиха толкова дълго време... Edited March 26, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Уф, най-накрая... Вече беше почнала да ме тресе абстиненцията *EDIT от днеска: Дано този път се закрепи, че всички усетихмме колко гадно е без форум... Edited April 12, 2007 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Нашето "гардже" е най-хубаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 на тоя форум вече му бях турил кръста (макар че всеки ден проверявах стария и новия адрес). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Бреййй....не съм и предполагал, че толкова съм се обвързал с форума... Разбрах го едва тези дни, когато липсваше....и в други форуми членувам, ама като го няма нашия си....не е същото....никой не може да го замести. Сега чакам обяснение някой админ да каже защо ни мъчиха толкова дълго време... Абе по-важното е дали вече се е появил за постоянно . Липсваше НИ, форум! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ехееебре ромалеее! Ъъ, такова... Радвам се, че форума пак работи. Затъжил се бях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ехееебре ромалеее! Ъъ, такова... Радвам се, че форума пак работи. Затъжил се бях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Време беше..харабия чак взех да се дразня че го няма..не че съм някъф аддикт..ама ми е айляк.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Еййй време му беше да възкръстне тоз форум Ъъъ бтв само на мен ли ми го отваря бавничко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Голямо местене голямо чудо падна Важното е че ПАК СМЕ ТУКА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Оф ужас. Тамън взех да се примирявам. Някакси празно ми беше без форума. Сядам на компютъра и се чудя какво да правя. Гадна работа. Добре че се върна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Forum sweet forum!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 По едно време даже си мислех да се обзаложа кое ще се осъществи по-напред: 1. Строежът на централата в Белене, 2. Тунела под Босфора или 3. Местенето на форума. Добре, че ме сгряваше надписа долу вляво на заглавната страница, който ме успокояваше че в края на тази седмица форумът ще заработи отново. ....и най-интересното е, че не ми поиска да се логвам пак, все едно че са го прехвърляли като имидж на новото място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 И аз много се радвам, че форума отново е налице! За съжаление връщането му бе свързано също с финански, както и поддръжката на bt.wrzru.com, но няма как да оставим нашето прекрасно community да изчезне, а вярвам и всички Вие. Много ми е приятно да знам, че ви е липсвал форума и на вас. Всички познати като ме видят и ме питаха кога ще тръгне и аз отговарях, че това ще стане скоро, а те също бяха зачеркнали форума. С Veno къде на шега къде не се базикаме, че много фирми фалираха заради липсата на форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Dreamer, майтапа настрана....но при толкова регистрирани членове....айде да махнем новорегистрираните от последните 6 месеца (които не са се привързали към форума както по-старите), да махнем и тези които така или иначе няма да се привържат никога, махаме и "скръндзите" ...и още някои.....обаче съм сигурен, че оставаме едно 5-10%, които няма да имат нищо против да подпомогнат финансово такъв род операции - откривате един телефон за платени SMS-и с такса 2 лв., примерно, от тях чисто ще ви остават към 1.20....умножи го по 500, да речем.....все пак е някаква сума с която да си помогнете. Може и да разсъждавам малко идеалистично, но ми се струва, че доста хора няма да имат против да внесат малка лепта, за да продължи да съществува forum.wrzru.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Лелеее, айде на форумите молим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Dreamer, майтапа настрана....но при толкова регистрирани членове....айде да махнем новорегистрираните от последните 6 месеца (които не са се привързали към форума както по-старите), да махнем и тези които така или иначе няма да се привържат никога, махаме и "скръндзите" ...и още някои.....обаче съм сигурен, че оставаме едно 5-10%, които няма да имат нищо против да подпомогнат финансово такъв род операции - откривате един телефон за платени SMS-и с такса 2 лв., примерно, от тях чисто ще ви остават към 1.20....умножи го по 500, да речем.....все пак е някаква сума с която да си помогнете. Може и да разсъждавам малко идеалистично, но ми се струва, че доста хора няма да имат против да внесат малка лепта, за да продължи да съществува forum.wrzru.com. Важното е рекламодатели да има, засега горе долу се справяме, ако дойде още един рекламодател и ако Скай Такси продължат да рекламират при нас, за което им благодарим, всичко ще е наред. Ще го мислим ако нещата отидат в безизходица. Сега нека се порадваме на форума и дано си възвърне посещаемостта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 dano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ако се закъса за $$, напълно одобрявам идеята за финансов съпорт от страна на потребителите. Все пак ние ползваме форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 С Google Adsense и толкова много потребители, нищо чудно ако правите по 300-400$ на седмица, но ай да неговоря данеми вземете бизнеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 (edited) Най-после тръгна, времето без форум ми се стори цяла вечност Edited April 12, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 И аз осещах голямата празнота докато го нямаше този форум - чудех се къде и как да си губя времето в нета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts