Stasio Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Защо не мога да отворя мп3-то ?! Някакъв проблем ли има или вече не съществува ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 на мен лично ми харесва с торенти,защото сега свалям дори с 1мб и не се изнервям, че мрежата е пренатоварена, а дори се кефя защото има повече сийдари. и наистина се публикуват новите неща. аз от една седмица насам започнах да свалям сериалите от wareza, защото не ми се чакаше 2-3 дни докато ги сложат! Явно торентите са най-доброто разрешение за натоварването на мрежата и законодателството донякъде! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Само аз ли усещам лаг при отварянето на сайта последните 2-3 дни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard_79 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 просто наблюдение - прави впечатление че:1- нещата, които се пускат на торент са нови или ги няма в каталога (или к'вото му скимне на потребителя, тъй като всеки има права на uploader. това не от значение) 2- има подредба по азбучен ред на това, което се качва. от достта време не се ползва ftp-то, което между другото е достъпно(не за upload обаче). факт. 3- на порт 8081 са филми до буква N -> вижте филмите на тракера и последния филм, който е на http server-a т.е. въпреки, че е достъпен за download, не се ползва. предполагаме, че хората, които поддържат www.wrzru.com нямат достъп. обяснимо е. 4- в същото време на 8085 са сериалите и там продължава да се upload-ва .... на http-то (не съм наясно как стоят нещата с правата за сериалите, но не мисля че е същото както при филмите т.е. да се дига партадия ). факт. 5- каталога отразява и това, което е на тракер, и това, което на сървъра .... аз откривам съгласуваност. за вас не знам. Изв. за ламерския въпрос,но: как да вляза в портове 8081 и 8085,за които говориш и как да вляза в ftp-то? 10х предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Прощавай за невежеството - какво е лаг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Прощавай за невежеството - какво е лаг? Лаг е, когато ти идва отвътре да "поздравиш" всички роднини на работещите в Евроком. @JDFU, така е...от време на време даже чакам по 5-10 секунди на страница.... @Richard_79, след последното "jp" слагаш ":" и пишеш порта. (пример http://******:jp:8085). Само че от 2-3 седмици насам не се отварят филмите с порт 8082, 8083, 8084....а днес гледам, че са спрели да се отварят и 8081 и 8085... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
padnal_angel Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 lokalite si otivat, a sled tqh i torentite si otivat, spravka Data.bg ot dogodina vsi4ko 6te se pla6ta! vse pak sme v evro saiuza, ne moje da piratstvame beznakazano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) Аз никога няма да плащам за пиратски файлове! НЕ отваря филмите дори и с порта. Незнам какво става, но май цялата информация с толкова много филми ще изчезне, както едно време изчезнава музикалните клипове при затварянето на warez.ru Edited March 4, 2007 by Clades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Нали се сещате, че ако локалите си идат, а и нещо стане с торентите ЕК и ГГБит ще останат без абонати... Не вярвам да се стигне до там. Иначе лага е на лице и е доста неприятно. Не знам какво правят, но дано да приключат бързо и нета да се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Хм... До днеска поне форума не ми лагваше...Но след днеска и той ми лагва ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) lokalite si otivat, a sled tqh i torentite si otivat, spravka Data.bgot dogodina vsi4ko 6te se pla6ta! vse pak sme v evro saiuza, ne moje da piratstvame beznakazano. извинявай, но по ЦЕЛИЯ СВЯТ има торенти и всеки може да тегли ако има желание Edited March 4, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 "Справка Дата.бг" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Аз пък чух, че в офиса на Гигабит казали, че от Септември - гигабит няма да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Аз пък чух, че в офиса на Гигабит казали, че от Септември - гигабит няма да има. Чух че от утре всеки абонат на ЕК трябва да турга фес и да съ моли 3 пъти на ден за да се оправи нета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Чух че от утре всеки абонат на ЕК трябва да турга фес и да съ моли 3 пъти на ден за да се оправи нета Tва съвсем сериозно го казвам. Не е от ония работи дето през 40 човека минават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 не е ли удачно линковете към каталозите с игрите и филмите(+еротиката) да се махнат от заглавната страница, за да се избегнат теми като тази, които на ден са сигурно към 3-4 ... аз лично не виждам смисъл, след като няма съдържание, а ако идеята е постепенно да се "запълнят" с линкове, водещи към тракера подобно на арената преди време .... ами желая ви успех, макар силно да се съмнявам, че ще има някакъв резултат в тази насока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз не знам за какво се държат и линковете от ggwarez..... Единственото което работи са фимлите и то новите които се пренасочват към торент. Както установих за пореден път след като ми се искаше да гледам Командо Значи може да се каже че бачка единствено торента , с което подкрепям @samkijot . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 не е ли удачно линковете към каталозите с игрите и филмите(+еротиката) да се махнат от заглавната страница, за да се избегнат теми като тази, които на ден са сигурно към 3-4 ... аз лично не виждам смисъл, след като няма съдържание, а ако идеята е постепенно да се "запълнят" с линкове, водещи към тракера подобно на арената преди време .... ами желая ви успех, макар силно да се съмнявам, че ще има някакъв резултат в тази насока Абсолютно. Направено, освен ако не съм пропуснал някъде нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз както и някой по-назад беше казал,предлагам да се въведат санкций за хората,които не оставят торента да се сиидва.Аз вчера се регнах и до сега коефициента ми е вече Ratio: 1.294 Uploaded: 4.37 GB Downloaded: 3.38 GB .Айде измислете нещо,че по торентите няма сиидъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Ами аз ъплоуднах 1 филм. Свалиха го 190 пъти , 1-2 седмици държа по 10-15 сийдъра и сега познайте . отново аз съм единствения сийдър. Това е нормално .Повечето торентите нямат дълъг живот. А санкции ще има и в момента екипа обмисля какви да са те за да са добре изпипани нещата. 2007-03-04 - От днес 04.03.2007 всички нови юзъри ще са със статус User, ще се правят Uploader по определен критерий, който още се обмисля, досегашните юзъри остават uploader-и, докато се издънят и минат в клас User. Edited March 5, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Мноу хуу аиди и вие да сте на Достъпна Тарифа па да си говорим наите ли кво е хубаво да се сийдва с 5-15К сигурно не ... ми хубаво е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Мноу хуу аиди и вие да сте на Достъпна Тарифа па да си говорим наите ли кво е хубаво да се сийдва с 5-15К сигурно не ... ми хубаво е от тоя тракер полза имат само тези, които са на ггбит ... и просто гледат от собствената си камбанарии, без да отчитат положението на другите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Мноу хуу аиди и вие да сте на Достъпна Тарифа па да си говорим наите ли кво е хубаво да се сийдва с 5-15К сигурно не ... ми хубаво е Ставаше въпрос поне да се остави да се сиидва а не след като дръпнеш торента да го махнеш.Ако не сте разбрали да поясня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Pinvam temata i neka v neq da se obsujdat vsichko vaprosi ot roda na "Ave lokalniqt na evrocom" "Ave survara tva onva" "Ave kvo stava s filmite" i tn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinker Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Защо в правилата на сайта пише, че е задължително писането на английски по форумите? Поне не виждам някой да го прави; както и да е... Имам предложение вместо да се измислят санкции за несийдване - да се измислят привилегии за сийдване. Определено мисля, че основно сийдването и ъплоадването треа да се поеме от страна на доставчиците. Все пак единственият смисъл за прикачане към тях беше локалната скорост и възможността да се дърпат по-големите файлове от там. Щото ако се разчита на мен - простия юзър да сийдвам и ъплоадвам - има ADSL - за какво да се мъча на некви мрежови връзки - поне да мога и от международния обмен да дръпвам нещо. Имам и още един въпрос - има ли замисъл от страна на админите при доставчика да се ъплоуднат като торенти всички филми - вкл и старите които до сега съществуваха по локалните, всички програми и игри и музика и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts