multisync Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 zna4i da zapo4na ot tam 4e slagam draiveri i sled tova slagam i samata programka za gledane AVerTV sled koeto kato q pusna i mi izliza ne bez izvestnoto sob6tenie-".... Application has encountered a problem and need to close." i sled tova davam Dont Send ta vaprosa mi e kakvo trqbva da naprava mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 това което може да направиш е да видиш дали драиверите са ти заредени и ако са си свали друга програма Fly2000 ще ти хареса които и да питащ ще ти каже че е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Мда, преинсталирай драйвъри, смени програмата и би трябвало да се оправи. Аз в момента съм с FLY2000TV и съм много доволен. Програмата от диска на производителя ми правеше много проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
multisync Posted January 18, 2007 Author Share Posted January 18, 2007 сложих си тая програмка Fly2000TV ама и пуснах tunera кам една ваншма антена обаче так като дам да тарси някви програми намира мнооо ама повечето на тях няма нищо само на някои и то с лошо качество.пак ми казаха че от ваншна антена добре предавало та да питам няки настроики тря ли да се прават че аз мноо мноо не знам кво да права? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Избягвай инсталирането на две програми, управляващи тунера. Обикновено се омазват WDM драйверите и после настава голям гъзобол. Има много добра тема във форума на data.bg, заслужава да я разучиш. Обаче първо се увери, че проблемът ти не е причинен от омазани драйвери. П.П. Пък и не е лошо да търсиш преди да питаш - само написах модела на тунера ти и чичо Гугъл извади в ПЪРВИЯ си резултат това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.