Jump to content
BulForum.com

Problem s Tv-tuner

Recommended Posts

zna4i da zapo4na ot tam 4e slagam draiveri i sled tova slagam i samata programka za gledane AVerTV sled koeto kato q pusna i mi izliza ne bez izvestnoto sob6tenie-".... Application has encountered a problem and need to close." i sled tova davam Dont Send :D ta vaprosa mi e kakvo trqbva da naprava mersi predvaritelno :)

това което може да направиш е да видиш дали драиверите са ти заредени и ако са си свали друга програма Fly2000 ще ти хареса които и да питащ ще ти каже че е хубава

Мда, преинсталирай драйвъри, смени програмата и би трябвало да се оправи.

Аз в момента съм с FLY2000TV и съм много доволен.

Програмата от диска на производителя ми правеше много проблеми :(

сложих си тая програмка Fly2000TV ама и пуснах tunera кам една ваншма антена обаче так като дам да тарси някви програми намира мнооо ама повечето на тях няма нищо само на някои и то с лошо качество.пак ми казаха че от ваншна антена добре предавало та да питам няки настроики тря ли да се прават че аз мноо мноо не знам кво да права? :wacko:

Избягвай инсталирането на две програми, управляващи тунера. Обикновено се омазват WDM драйверите и после настава голям гъзобол. Има много добра тема във форума на data.bg, заслужава да я разучиш. Обаче първо се увери, че проблемът ти не е причинен от омазани драйвери.

П.П. Пък и не е лошо да търсиш преди да питаш - само написах модела на тунера ти и чичо Гугъл извади в ПЪРВИЯ си резултат това.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...