NEFARIOUS Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Защо след като преинсталирах виндоуса не ми тръгват усб-тата? Сложих VIA USB 2.0 driver; VIA USB 2.0 Controler + VIA 4in1 driver + USB Patch for WinXP от диска на дъното. Въпреки всичко като сложа усб removable disk или си свържа телефона - все не ми намира допълнително устройство! Как да го оправя? Дъното е Gigabyte 7VKMP ако има значение ПС Изведнъж ми светна, че това може да е тема за Hardware... Сори :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Сложи Service Pack 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Сложи Service Pack 1. Него преди тях го сложих. (Без него не тръгва програмата на Сони Ериксон за трансфер м/у телефон и комп) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 27, 2007 Author Share Posted January 27, 2007 Сега ме изнерви и преинсталирах Уиндоуса. Слижих сървис пак, USB 2.0 Host Controller, но не подкарва пак! Интересно дали проблема е хардуерен, въпреки че ток тече? Мерси, сега ще го сваля да пробвам. Притеснява ме това, че наскоро ми гръмна захранването и ми сменяха няколко кондензатора, да не са прецакали и наоколо... Ще видим утре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Сега ме изнерви и преинсталирах Уиндоуса. Слижих сървис пак, USB 2.0 Host Controller, но не подкарва пак! Интересно дали проблема е хардуерен, въпреки че ток тече? Ако ти се намира някой boot диск на knoppix пробвай да видиш дали под него ще стане, ако и там не стане значи нещо с дъното не е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kireto- Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 може ли някои да ми каже като си вклуча камерата в USB и компа ми се багва и от време на време се ресва сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Вероятни е от драйверите на кемерата. едит: значи е от драйверите за усб. При мен се оправи с преинстал на вин от друг диск обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kireto- Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 ам каквото и да вкуча се багва не е от драиварите преинсталнах всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.