Jump to content
BulForum.com

USB problem

NEFARIOUS

Recommended Posts

Защо след като преинсталирах виндоуса не ми тръгват усб-тата? Сложих VIA USB 2.0 driver; VIA USB 2.0 Controler + VIA 4in1 driver + USB Patch for WinXP от диска на дъното.

Въпреки всичко като сложа усб removable disk или си свържа телефона - все не ми намира допълнително устройство! Как да го оправя?

Дъното е Gigabyte 7VKMP :lol: ако има значение

ПС Изведнъж ми светна, че това може да е тема за Hardware... Сори :/

• 2 weeks later...

Сега ме изнерви и преинсталирах Уиндоуса. Слижих сървис пак, USB 2.0 Host Controller, но не подкарва пак! Интересно дали проблема е хардуерен, въпреки че ток тече? :unsure: :angry:

Мерси, сега ще го сваля да пробвам. Притеснява ме това, че наскоро ми гръмна захранването и ми сменяха няколко кондензатора, да не са прецакали и наоколо... Ще видим утре!

Сега ме изнерви и преинсталирах Уиндоуса. Слижих сървис пак, USB 2.0 Host Controller, но не подкарва пак! Интересно дали проблема е хардуерен, въпреки че ток тече? :unsure: :angry:

Ако ти се намира някой boot диск на knoppix пробвай да видиш дали под него ще стане, ако и там не стане значи нещо с дъното не е наред.

• 7 months later...

Вероятни е от драйверите на кемерата.

едит: значи е от драйверите за усб. При мен се оправи с преинстал на вин от друг диск обаче.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...