Romanista Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 В края на февруари заминавам на бригада в Англия.Някой може ли да ми каже дали ще ми трябва межд. паспорт защото чух някъде че Англия била една от държавите която изисквала все още такъв въпреки приемането ни в ЕС.А не ми се дават излишни пари да си вадя.Дайте инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Че в ЕС с лична карта ли се пътува?? Иначе в Испания на влизане забелязах, че Англичаните си показваха международните паспорти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Че в ЕС с лична карта ли се пътува?? Иначе в Испания на влизане забелязах, че Англичаните си показваха международните паспорти.. Ами с лична карта разбира се.Това е едно от преимуществата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Препоръчително е да си носиш и паспорта Ако ти го поискат някъде ходи обяснявай, че можеш да пътуваш само с лична карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.