Guest DJLIAN Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Ot 2-3 dena neshto mnogo mi padna download-a ot warez.ru? Pitam dali i vie imate sushtiq problem ili neshto ne e nared pri men Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 da imam go, az sum s + tarifa, i ot 65k download sega padna na 50k koeto ne e malko hich, no koeto naistina me drazni e padaneto na vunshniq net ot 7.5k na 4k koeto si e veche brutalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Da vi kaja - takav problem vinagi e imalo i vinagi 6te ima ..... Vsi4ko si e v reda na ne6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 I az go imam tozi problem...Nqkak ne mi se 6te da si mislq 4e mrejata e iz4epala kapaciteta i za tova ne go mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Da vi kaja - takav problem vinagi e imalo i vinagi 6te ima ..... Vsi4ko si e v reda na ne6tata james_ankov tova znachi li , che ako nakraia na meseca shte platim primerno 10% po-malko pari???? Nemislia taka.Haide da nezapochvame pak iztyrkani temi kato"Shtom plashtam tolkova ...zashto ne e edikakyv NET-a" i "Normalno li e da pada trafika" ........Prosto v EK stoiat TAKA neshtata. V edin drug topic beshe kazano : "-Polojenieto e takova, che za momenta ima edin edinsven restorant, i za da se hranish tam se byrkash dylboko" Az shte dobavia samo : ".......bez znachenie dali si si porychal parjola, a poluchavash fasul-chorba." I az se draznia kogato padne trafika , no kakvo ot tui??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJLIAN Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Da no az izpolzvam uslugite na evrokom ot nachaloto na lqtoto i do sega naistina trafic-a e bil po malko ot kazanoto no razlikata e bila m/u 2-4kb a sega mi padna lokalniq trafic s edno 10k a za vunshniq izobshto da ne vi kazvam zashtoto vunshniq mi e 4k i sega chakam edna stranica da mi se zaredi 5min! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 dam nqkolko dena be6e kriva posta sq pone se e "opravil" gore dolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 obadi se na 635063 toq sait nqmanishto obshto s evroocm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.