Jump to content
BulForum.com

Българите

Indian

Recommended Posts

Жалко е че много малко хора се интересуват от това. Аз обаче съм един от малкото. Значи идеята за създаването на тези филми от бТВ не е случайна. Взели са я от книгите Големият заовор срещу България. Там има абсолютно цялата и ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ и ви уверявам, че това дето сме учили в учебниците по история НЯМА КАПКА ИСТИНА. Всичко в часовете по история е измислено от комунистите и СССР. Мамицата им мръсна. Както и да е де, увлекох са. Мисълта ми беше, че от Големия заговор са взели бтв идеята за екранизация, което е добре. Книгите са 3 тома, трети мисля още не е излязъл, очаква се всеки момент.

Иначе не съдете Канал 1 без да знаете, защото много преди БТВ те имаха точно същото такова документално предаване, но вече те са си виновни за слабата реклама и популяризация. Мисля, че и тяхното го даваха или в събота или в неделя, но не знам дали вече не е свършило. Както и да е де, тва беше само за осведомение :)

Според мен замисъла на поредицата е съвсем друга . Идеята е да се подтикне държавата да отпусне кисията , а историците и там които се занимават с това да започнат едно хубаво изследване , защото от това което е излъчено досега се стига да извода , че едва ли не ния сме един от най-древните народи ( не се знае може и да сме ) и сме дали много неща на света въпроса е кога ще се открият доказателства.

Няма, да е лошо, да се правят нови изследвания свързани с нашата история, които да са независими, защото както каза The Black Dragon имаме доста насадени представи за голяма част от нашата история.

Все пак историята винаги е преразказвана от моментната гледна точка на държавата да го кажа и целата е да се манипулира по някакъв начин масите, но това е все пак друга тема.

:-)

• 2 weeks later...

Серията от 18.02.2007 качена ли е в арената , че нещо немога да я намеря ако може някой да помогне . Няма да откажа и линк за други сайтове .

• 2 weeks later...

На някой да му се намира 8 серия от поредицата или линк , че в замунда немога да го намеря в арената от край време незнам как да ги намеря ако може локално някой да я качи и сийдне ще съм адски задължен .

• 2 weeks later...

От утре, всеки вторник, всички части от поредицата ще се разпространяват на ДВД с вестник СТАНДАРТ.

• 2 months later...

На 24 май е имало специален епизод 11. Събрани най-интересните части от предишните епизоди и нови неизлъчвани факти. Някой знае ли от къде може да се свали?

БТВ Документите: "Българите" - Епизод 11 - Краят на пътуването

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...