Jump to content
BulForum.com

Българите

Indian

Recommended Posts

За съжаления пропуснах да гледам първия епизод в неделя, мислех си, че лесно ще го открия, но... ударих на камък. Ще се радвам, ако някои е попадъл на него и ме насочи къде да го потърся. Благодаря предварително на всички отзовали се.

Когато го даваха тая неделя по БТВ,хвърлях по едно око на ТВ-то :D и определено ми хареса...и начина по-който са представили историята и самата история.

Евала на БТВ за това начинание. :)

Което за пореден път ме накара да кажа: "Ах, БНТ, спиш, спиииииш!"

Е сега ако тръгнем да говорим за телевизиите ще се "бъгне" форума... Все пак БНТ са държавна ТВ,откъде да извадят толкова пари и т.н. :)

EDIT:

Към този торент,който даде Indian,има инфо за това как е протекла реализацията на тази поредица.Ако на някой му е интересно може да прочете. :)

http://torrents.data.bg/details.php?id=73345&hit=1

Все пак БНТ са държавна ТВ,откъде да извадят толкова пари и т.н. :)

Поинтересувай се от колко цицки цуцат, колям купон е...

Е сега ако тръгнем да говорим за телевизиите ще се "бъгне" форума... Все пак БНТ са държавна ТВ,откъде да извадят толкова пари и т.н. :)

http://torrents.data.bg/details.php?id=73345&hit=1

А знаеш ли, че бюджета на БНТ е пъти по-голям от този на БТВ !

Абе някой знае ли защо няма нищо качвано на локалния на евроком от няколко дни.

Нещо почва да ме притеснява това затишие.

Като гледам и в игрите няма качвано нищо ново от доста време.

Има ли някой идея какво става.

Определено този Пламен Петков или как беше не съм сигурен е направил нещо доста стойностно! Наистина

не е нормално за произхода на българите да има около 17 хипотези.. :blink: С нетърпение чакам следващите епизоди! Тъй като кандидатствам с история и ми е доста интересно :rolleyes:

Аз пък съм малко разочарован.Може би нямаше да ми направи чак толкова лошо впечатление,ама в петъка преди първа серия Венелин Цветков и Пламен Петков надълго и нашироко обясняваха за филма.Едва ли не го изкараха най-великия документален филм,който някога е сниман в България.Та това адски много ме надъха да го гледам и с интерес видях,че всичките им прехвалени възстановки на батални сцени са си едно към едно взети кадри от "Хан Аспарух".Но най-важното е,че темата ми се стори много повърхностно засегната и от БТВ по-скоро са гледали да си направят филма отколото в действителност да задълбаят надълбоко.Дано да не съм прав,ще гледам нататък.

Според мен много добре са се справили БТВ, имайки предвид, че повечето неща не са много широко разпространени и във втори епизод показват не само едната страна на монетата дето се вика. За това бяха поканили 3-мата най-добри експерти по история в БГ за да изкажат своите виждания и дедукции по темата, която наистина е доста обхватна...

Поредицата е мн стойностна внася известна яснота по отношение на нашия произход. Гледам я с голям интерес, все пак не мисля че нашата история може да се побере в 3 епизода затова аз взех да чета "БЪЛГАРСКИТЕ ХРОНИКИ" на Стефан Цанев мн интересни факти има в нея. Незнам до колко са достоверни но автора се позовава на най различни хроники пътеписи и други исторически източници.

Вопще книгата е мн интересна припоръчвам я на всеки който се чувства истиснки българин

Трети епизод в Неделя ли ще го дават?

Да от 3, както обикновено.

Иначе се радвам, че доживях да видя българско предаване в стил Nat. Geo. или Discovery.

Евала!

Аз иначе се опитвам да намеря тея 17 хипотези и досегане съм успял :<.

Help pls :)?

Вопще книгата е мн интересна припоръчвам я на всеки който се чувства истиснки българин

Българин.... :blink:

Иначе на Цанев книгата е много интересна... Поднася историята по доста интересен начин. Определено си заслужава да се прочете!

Blitz в тази книга ще намериш много интересни работи.

Вчера гледах втори еизод от поредицата и наистина е много хубаво да знаеш от каде идваш. Но дали ще се разбере е друг въпрос :allien

Поредицата е мн стойностна внася известна яснота по отношение на нашия произход. Гледам я с голям интерес, все пак не мисля че нашата история може да се побере в 3 епизода

Защо да са 3 епизода, доколкото разбрах ще са 10 епизода

виж тук

добро филмче...ако не друго то поне дига самочувствието на хората...кат не им са дигат заплатите.

хареса ми тва за потомъка на Ной.ако някой е чел Библията ще сподели ли дали се споменава тоя пич там

Стоях до 02:00 часа последните три недели, понеже поне според мен е малко тъпо от страна на БТВ да дават поредицата следобедите от 15ч. :(( (та тогава си е време за разходки през слънчевите дни) Чесно казано първата серия само си заслужаваше нощното бдение :((

Стоях до 02:00 часа последните три недели, понеже поне според мен е малко тъпо от страна на БТВ да дават поредицата следобедите от 15ч. :(( (та тогава си е време за разходки през слънчевите дни) Чесно казано първата серия само си заслужаваше нощното бдение :((

Добре че има добри люде, та ги кепчват за такива като нас. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...