gadniqt Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Ами проблемът е че като вържа мп3-то към Пц-то не ми го хваща,преди го разпознаваше ама барах нещо и сега след много опити го хваща, но тъкмо да влезна да сложа някоя песен и ми изчезва,нещо да не съм го забранил по някав начин?Иначе съм си инсталирал всички дривери.Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Намен обикновенно ми правят така цифровите фотоапарати като ми са слаби батериите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 Намен обикновенно ми правят така цифровите фотоапарати като ми са слаби батериите. батерията е пълна,но аз май нещо барах,пък на друг ПЦ си е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rene Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 еми изтри ги и пак ги запиши може да си разбъркал настрйките Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 еми изтри ги и пак ги запиши може да си разбъркал настрйките ами то и без драйверите си го разпознаваше ,не е това проблема защото ги инсталирах наново и пак нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Драйверите от диска са за Уин 98 бе мушмурок! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Драйверите от диска са за Уин 98 бе мушмурок! Абе аз за всеки случай и тях сложих,младеж!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Абе аз за всеки случай и тях сложих,младеж!!!! Те бачкат само на Уин98 бе на ХР никва роля не изпълняват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Те бачкат само на Уин98 бе на ХР никва роля не изпълняват! Ами всъщност проблема, е че го засича ама след няколко минути изчезва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.