Jump to content
BulForum.com

Why people believe americans are stupid

Sothbiss

Recommended Posts

А и да не забравяме,че там бачкат по 10 часа на ден и имат 3-4 часа пътуване.

10 часа на ден ако сами искат. Стандартното е 8 часа (40 на седмица). Някой хора ходят и за 5 минути на работа. Зависи къде работиш и къде живееш. Но 3-4 часа е много пресилено. Макс 60-90 минути.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Именно , те си получават парички , живеят си доколкото знам не лошо , а ние щото сме много "умни" визирам най вече управляващите , но все пак ги е избирал народа ;) .... се чудим що аджеба заплатата в БГ е 200лв а тока 130..... !

То е казано.... Прост народ - Слаба държава !

Изводите са ясни!

edit - Сега пък това.... http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1005998

@CyberHill Ти явно си много информиран за много неща. Имам въпрс : Колко пъти си бил в САЩ и за колко време? И отговора да е КРАТЪК, ТОЧЕН и ЯСЕН! Без допълнителни разяснения. Благодаря.

Имаш ли представа в каква среда израстват английските деца, сред какво отношение от страна на родителите си? За да кажеш, че това е глупост, мисля, че нямаш.

Корегирах си израза :)

Просто явно не съм се изразил точно...

Не съм много информиран :) но това не ми пречи да изразя менние... нали :)

Опп забравих заръките от шефа ми... да бъда точен и ясен :)

Живял съм 1 година в Англия , в САЩ - нула

• 3 weeks later...

Американците са велик народ защото са единни.Дори тук по тази безспорна тема, че американците са тъпи, българите не бяха единни и не образуваха общ фронт и позиция срещу американската глупост.Затова сме на това дередже и затова медиците ни са 8 години в либия.Дори циганите са по добре от нас защото са единни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...