Botev1912 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 А и да не забравяме,че там бачкат по 10 часа на ден и имат 3-4 часа пътуване. 10 часа на ден ако сами искат. Стандартното е 8 часа (40 на седмица). Някой хора ходят и за 5 минути на работа. Зависи къде работиш и къде живееш. Но 3-4 часа е много пресилено. Макс 60-90 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Именно , те си получават парички , живеят си доколкото знам не лошо , а ние щото сме много "умни" визирам най вече управляващите , но все пак ги е избирал народа .... се чудим що аджеба заплатата в БГ е 200лв а тока 130..... ! То е казано.... Прост народ - Слаба държава ! Изводите са ясни! edit - Сега пък това.... http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1005998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 @CyberHill Ти явно си много информиран за много неща. Имам въпрс : Колко пъти си бил в САЩ и за колко време? И отговора да е КРАТЪК, ТОЧЕН и ЯСЕН! Без допълнителни разяснения. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Имаш ли представа в каква среда израстват английските деца, сред какво отношение от страна на родителите си? За да кажеш, че това е глупост, мисля, че нямаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Корегирах си израза Просто явно не съм се изразил точно... Не съм много информиран но това не ми пречи да изразя менние... нали Опп забравих заръките от шефа ми... да бъда точен и ясен Живял съм 1 година в Англия , в САЩ - нула Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Благодаря и за корекцията и за това, че само изразяваш мнение. Ще получиш заплата тоя месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Дано е Хамериканска , а не Българска Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Американците са велик народ защото са единни.Дори тук по тази безспорна тема, че американците са тъпи, българите не бяха единни и не образуваха общ фронт и позиция срещу американската глупост.Затова сме на това дередже и затова медиците ни са 8 години в либия.Дори циганите са по добре от нас защото са единни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.