Corp Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Download Вчера случайно попаднах на тази игра в торентите на data.bg. Трябва ви микрофон и да се върнете в детството си. Трябва да издавате звук в определена честота за да движите колата. Като вдигнете честотата се вдигат и оборотите. Но и двигателя не издържа много на високи обороти. Играта е съвсем проста (графика, геимплей) но не чак толкова лесна. Много хора ще я сметнат за идиотска, но се надявам да има и такаива на които ще има хареса, а пък може и да видим кой ще изкара най-добри времена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Майкоо, концепцията звучи гениално! Свалям я, утре ще си изровя и микрофона, дано да работи! Благодаря за линка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Майкоо, концепцията звучи гениално! Свалям я, утре ще си изровя и микрофона, дано да работи! Благодаря за линка! Хареса ли ти играта? Моя рекорд на драга е 7.87, а на Pro Drag 19.85. Второто стана на късмет, защото аз изобщо не мога да разбера как се сменят скоростите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Незнам дали е глупаво , но мисля , че ще ми хареса и особенно ако има мулти , всички да ръмжат ... рррррррррррр ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Тя би ми харесала, ако микрофонът ми работеше Разбил съм си буксата явно, преди време включвах в нея един моно жак, който явно е бил мааалко по-дебел от стандарта. Сега като сложа стерео жак не прави контакт защото гнездото се е разширило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 ХАХАХАХХА тая игричка е лудница Браво , че си пуснал тема за тая игричка Нещо по различно стига с тоя волан съм джъткал ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 От толкова ръмжене ме заболя гърлото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.