evil_smith Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Ферари току що представи новия си болид за сезон 2007. До първият старт аеродинамиката ще бъде радикално променена. CHASSIS Carbon-fibre and honeycomb composite structure Ferrari longitudinal gearbox Limited-slip differential Semiautomatic sequential electronically controlled gearbox - quick shift Number of gears: 7 +Reverse Ventilated carbon-fibre disc brakes Independent suspension, push-rod activated torsion springs front and rear Length: 4545 mm Width: 1796 mm Height: 959 mm Wheelbase: 3135 mm Front track: 1470 mm Rear track: 1405 mm Weight with water, lubricant and driver: 600 kg Wheels (front and rear): 13" ENGINE Type: 056 Number of cylinders: 8 Cylinder block in cast aluminium: V 90° Number of valves: 32 Pneumatic distribution Total displacement: 2398 cm3 Piston bore: 98 mm Weight: > 95 kg Magneti Marelli digital electronic injection Magneti Marelli static electronic ignition Fuel: Shell V-Power ULG 62 Lubricant: Shell SL-0977 Снимки: 1 2 3 4 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Какво означава надписа "Alice" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 Какво означава надписа "Alice" ??? Един от главните спонсори. Голяма телекомуникационна (дано не съм допуснал греша) компания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Един от главните спонсори. Голяма телекомуникационна (дано не съм допуснал греша) компания. Не е ли най-голямата в Италия. Освен това нещо и с нет имаше. Абе стабилни момчетата, а щом са един от основните спонсори на тим като Ферари начи не са и бедни. Колата ми изглежда странна цветово, с огледа на това, че уж бялаото щеше да е повече. "Носа" много ми харесва и чисто червеното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Единствено не ме кефи жълтото във въздухопроводните тръби, или то това се маха? Иначе червения цвят направо ме топи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Единствено не ме кефи жълтото във въздухопроводните тръби, или то това се маха? Иначе червения цвят направо ме топи ... Маха се ами как . Нали двигателя трябва да "диша" горикия :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Сега, ако излезнат и wallpaper-и с този болид, ще е перфектно. Какво ли не бих дал да докосна това нещо, камоли да седна вътре ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Сега, ако излезнат и wallpaper-и с този болид, ще е перфектно. Какво ли не бих дал да докосна това нещо, камоли да седна вътре ... Има http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007-Ferrari-F2007.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 хмм...допади ми на външен вид....за разлика от всички останали предишни возила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Има http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007-Ferrari-F2007.htm Е, то има ама в гаража не е красиво, друго си е на пистата или някакъв красив колаж пообработен със фотошоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Е, то има ама в гаража не е красиво, друго си е на пистата или някакъв красив колаж пообработен със фотошоп На пистата поне за сега е мъгливо. Има снимки ама са гадни, а мъглата НЕ ПРОГЛЕДНА хмм...допади ми на външен вид....за разлика от всички останали предишни возила За мен най-красивото Ферари е Ф2003GA Какро и типо 125Ф1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Единствено не ме кефи жълтото във въздухопроводните тръби, или то това се маха? Иначе червения цвят направо ме топи ... Махат се. Това са тапи, за да не надничат любопитни очи вътре, понеже тази година ъгълът на радиаторите е сменен, както и конструкцията им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.